سلام
من افزونه تبلیغاتی wpads رو نصب کردم
بنرها رو خوب ساپورت میکنه و نمایش میده اما با زبان فارسی مشکل داره و وقتی میخوای توی تبلیغات متن فارسی وارد کنی همشو به صورت علامت سوال در میاره یعنی ساپورت نمیکنه
مشکل از افزونه ست یا چیز دیگه؟
ممنون
سلام
من افزونه تبلیغاتی wpads رو نصب کردم
بنرها رو خوب ساپورت میکنه و نمایش میده اما با زبان فارسی مشکل داره و وقتی میخوای توی تبلیغات متن فارسی وارد کنی همشو به صورت علامت سوال در میاره یعنی ساپورت نمیکنه
مشکل از افزونه ست یا چیز دیگه؟
ممنون
سلام,
متنهاتون رو با رمزبندی utf-8 تایپ و کپی کنید. (با NPP این کار رو انجام بدین!)
علامت سوال رو نیز در فروم جستجو کنید.
متنهاتون رو با رمزبندی utf-8 تایپ و کپی کنید. (با NPP این کار رو انجام بدین!)
علامت سوال رو نیز در فروم جستجو کنید.
میشه یه مثال بزنید واسه رمز بندی؟
نرم افزار Nodepad++ رو نصب کنید و بعدش از منوی Encoding گزینه Encoding in utf-8 رو بزنین و تایپ کنید و متنش رو داخل تنظیمات افزونه وارد کنید.
اگه مشکل حل شد تایپیک رو حل شده بزارید . اگه نه ! ببینید توی دیتابیس این افزونه چه جدولی درست کرده . اگه پیدا کردید encoding رو روی utf-8 قرار بدید .
من الان هرچی تبلیغات جدید تویه افزونه ارسال میکنم دیگه ارسال نمیشه
چند بارم افزونه رو پاک کردم و از اول نصب و فعال کردم اما بازم نشد
امکانات این افزونه رو ندیدم اما در زمینه تبلیغات یه افزونه دیگه هم هست . سبک و راحته .
ads manager
من الان هرچی تبلیغات جدید تویه افزونه ارسال میکنم دیگه ارسال نمیشه
چند بارم افزونه رو پاک کردم و از اول نصب و فعال کردم اما بازم نشد
این اتفاق کی افتاد ؟ بعد از کاری که من گفتم یا نه خودش خراب شد . اگه بعد از اون تغییر که من گفتم این اتفاق پیش اومد دوباره اونو به حالت اولش در بیار .
نه من قبل از اینکه شما بگید اون کارو انجام داده بودم
بعد که درست نشد اون جدول رو پاک کردم
الانم هر کاری میکنم دیگه اون جدول رو خودش نمیسازه
خوب میتونید اون افزونه رو تو لوکال نصب کنید و بعد اون جدول رو اکسپورت کنید و بعد توی سایتتون ایمپورت کنید . بعد هم پلاگین رو فعال کنید .
خوب میتونید اون افزونه رو تو لوکال نصب کنید و بعد اون جدول رو اکسپورت کنید و بعد توی سایتتون ایمپورت کنید
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدین
من یکم تازه کارم
راجع به نصب وردپرس روی لوکال هاست در انجمن جستجو کنید . کامل توضیح داده . بعد از نصب وردپرس افزونه ای که گفتید را نصب کرده و به بخش phpmyadmin از لوکال هاست رفته و دیتابیس مربوط به وردپرس را انتخاب کنید و در آنجا آن جدولی که پاک کردید را انتخاب کرده و export کنید و بعد این فایل را که چند کیلوبایت هست در دیتابیس سایتتون اکسپورت کنید .
ببخشید لفظ قلم حرف زدم .
نرم افزار Nodepad++ رو نصب کنید و بعدش از منوی Encoding گزینه Encoding in utf-8 رو بزنین و تایپ کنید و متنش رو داخل تنظیمات افزونه وارد کنید.
و
اگه نه ! ببینید توی دیتابیس این افزونه چه جدولی درست کرده . اگه پیدا کردید encoding رو روی utf-8 قرار بدید .
تمام این کارارو کردم اما بازم جواب نداد متن فارسی رو علامت سوال نشون میده.
یه افرونه دیگه سراغ ندارین که شبیه همین باشه و از زبان فارسی پیروی کنه؟
با لینک دانلودش اگه میشه
مرسی
من که معرفی کرده بودم :
امکانات این افزونه رو ندیدم اما در زمینه تبلیغات یه افزونه دیگه هم هست . سبک و راحته .
ads manager
حالا ببینید این جواب میده یا نه ؟
آقا من با توجه به اسمی که شما گفتین این افزونه رو پیدا کردم
http://wordpress.org/extend/plugins/adsense-manager/
کارشم خیلی خوبه و حرف نداره
باهاش کار کردم و از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه
امکانات و کار کردن باهاش بهتر از افزونه wpads هستش
موفق باشید.