انجمن


add_filter بر روي get_the_time و get_the_date  (۱۱ نوشته)

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۱:۲۶

    ميخواستم ببينم چرا بر روي get_the_time و get_the_date تاريخ جلالي اعمال نميشه؟

    آيا اين توابع در حلقه post وردپرس كارايي ندارد؟
    تابع جايگزيني هست؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - تناسب اندام
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۰

    همچنان منتظريم...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۱

    خط 1314 و 1315 فایل wp-jalali.php رو یه نگاهی بنداز.
    از قبل تعریف شده و فعلا غیرفعال هستن.
    اگر هم فعال بشن با فراخوانی و ارسال پارامتر بهش جواب می‌دن:
    <?php echo get_the_date('F j, Y'); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - silvercover
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۱:۰۰

    بله من قبل اين كارو كردم
    اما با بروزرساني به حالت اول برگشت

    قصدم از طرح اين سوال اين بود كه، شايد اشكالي دارد كه در حال حاظر غير فعال است
    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۱

    قصدم از طرح اين سوال اين بود كه، شايد اشكالي دارد كه در حال حاظر غير فعال است
    ممنون

    بعید میدونم اشکالی وجود داشته باشه! به احتمال زیاد برای سبک تر شدن افزونه غیرفعال شده و این امکان درون افزونه جلالی گنجانده شده که برای کسانی که بخوان برروی افزونه ای یا تابعی از get_the_date مقدار بگیرن فعالش می کنن!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - bo2o
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۲

    به خاطر این‌که همیشه یک تابع خام برای تاریخ میلادی وجود داشته باشه به اون توابع فیلتـر رو اعمال نکردیم. ممکن بود توی کار بعضی افزونه‌ها هم اخلال ایجاد کنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa - Mostafa - ~> Mr.vAhiD.DI <~ - silvercover - beginner
  • ~> Mr.vAhiD.DI <~

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۶۴۹
    تشکر شده: ۹۹۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۴

    درود؛
    پارسا جان؛
    اصولاً فرق این تابع‌ها:
    get_the_time & get_the_date
    با تابع
    the_time
    در چیه؟ عملاً خروجیش یک مقدار رو نمایش نمی‌ده؟

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۳

    Mr-vAhiD-DI گفت:
    درود؛
    پارسا جان؛
    اصولاً فرق این تابع‌ها:
    get_the_time & get_the_date
    با تابع
    the_time
    در چیه؟ عملاً خروجیش یک مقدار رو نمایش نمی‌ده؟

    خروجي دو تابع يكي هست
    اما get_the_time چاپ نميشود
    زماني كه من اينو نياز داشتم بايد يك حلقه تعدادي پست رو مرور ميكرد و بعد حلقه اي ديگر نمايش ميداد
    در اين حالت شما نميتوانيد از the_time استفاده كنيد چون خروجي اتوماتيك چاپ ميشود
    البته بعدا راه حلش رو پيدا كردم با استفاده از كلاسي ديگر خروجي get_the_time رو تبديل كردم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ~> Mr.vAhiD.DI <~ - Mostafa
  • nasour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۸
    تشکر شده: ۱۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۲

    کد زیر بخشی از فایل function.php قالب من است که نمیتوانم آنرا جلالی کنم.

    case 'date':
    $result[] = '<span class="postdateicon">' . sprintf( __('<span class="%1$s">Published</span> %2$s', THEME_NS),
    									'date',
    									sprintf( '<span class="entry-date" title="%1$s">%2$s</span>',
    										esc_attr( get_the_time() ),
    										get_the_date()
    									)
    	) . '</span>';
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Parsa
  • mohsein

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۵

    دوستان من توی این تابع و کلا تقویم جلالی مشکلی دیدم که جا داره این رو به مسئولین بگم تا افرونه رو به روزرسانی کنن. حالا این که این تابع get_the_date برای بعضی مواقع غیر فعال شده به کنار ، نمیدونم چرا تا حالا کسی این رو متوجه مشده ولی کلا the_time و the_date یک مقدار رو بر میگردونن و اون هم به خاطر اینه که در تابع mps_the_jdate خط 909 :
    if ($d == "") $d = get_option('time_format');
    باید به :
    if ($d == "") $d = get_option('date_format');
    تبدیل بشه.
    امیدوارم که درست گفته باشم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NESTED - Parsa -
  • Hamed PC

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۶

    به روز رسانی کنید مشکلتون حل میشه...

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.