انجمن


قرار گیری کد های مختلف و کد JQuery  (۱۶ نوشته)

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۲

    سلام به همه ی دوستان

    من تازه وارد دنیای وردپرس شدم و قبالا وبلاگ نویسی رو دنبال میکردم

    چنتا سوال دارم

    اگه بخوایم کد هایی که توی قالب وبلاگ قرار می دادیم و کارهای مختلفی انجام می داد ، مثلا باعث می شد در آدرس باز ی شکل کوچولو نماد سایتمون باشه (( مثل وردپرس که "وف" نمادش ))

    باید این کدهارو از کجا پیدا کنیم ؟
    کجا قرار بدیم ؟
    و آیا کدهای وبلاگ رو میشه واسه ی وردپر استفاده کرد ؟
    .
    ی سوال دیگه هم دارم این که من می خوام از این قالب استفاده کنم و کدش JQuery هست و نمی دونم که باید کد های اون رو کجا وارد کنم تا کار کنه ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    forklift
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۸

    برای قرار دادن Fav icon کد زیر را در هد پوسته قرار دهید
    <link rel="shortcut icon" href="http://forum.wp-persian.com/favicon.ico" type="image/x-icon" />

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۸

    من تازه وارد دنیای وردپرس شدم

    خوش اومدید .

    اگه بخوایم کد هایی که توی قالب وبلاگ قرار می دادیم و کارهای مختلفی انجام می داد ، مثلا باعث می شد در آدرس باز ی شکل کوچولو نماد سایتمون باشه (( مثل وردپرس که "وف" نمادش ))

    بله باید کدها رو در تگ
    header
    از وبلاگتون قرار بدید .

    و آیا کدهای وبلاگ رو میشه واسه ی وردپر استفاده کرد ؟

    اکثرا بله .

    ی سوال دیگه هم دارم این که من می خوام از این قالب استفاده کنم و کدش JQuery هست و نمی دونم که باید کد های اون رو کجا وارد کنم تا کار کنه ؟

    این قالب باید برای وردپرس ترجمه بشه و باید ببینید کسی هست براتون رایگان ترجمه کنه یا نه .
    و اگه منظورتون اینه که فقط اون قابلیت ها رو به قالب منتقل کنید باید بگم کدهای جی کوئری رو به پوشه ی قالبتون منتقل کنید .

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۰

    منظورتون این که باید برم توی قالبم و فایل header.php رو باز کنم و توی اون قرار بدم دیگه

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۵

    majed گفت:

    خوش اومدید .

    بله باید کدها رو در تگ
    header
    از وبلاگتون قرار بدید .

    اکثرا بله .

    این قالب باید برای وردپرس ترجمه بشه و باید ببینید کسی هست براتون رایگان ترجمه کنه یا نه .
    و اگه منظورتون اینه که فقط اون قابلیت ها رو به قالب منتقل کنید باید بگم کدهای جی کوئری رو به پوشه ی قالبتون منتقل کنید .

    من کد هارو به پوشه ی قالب که همون theme باشه منتقل کردم اما میگه که قالب ناقص و ی چیزی کم داره یا اینکه اصلا قالب رو نمی بینه.

    با فرض اینکه کسی نباشه که این هارو ترجمه کنه راهش چیه که بخوام از این قالب ها استفاده کنم ؟
    باید برم ی وبلاگ بزنم و لینک بدم از توی ساستم به اون وبلاگم ؟

    دوستان اگه میشه چون من تازه وارد هستم وقتی می خواین راهنماییم کنید مثلا بگید باید هدر رو درست کنید اسم فایل رو با مکانش رو دقیق بهم بگید یک دنیا ممنون میشم ازتون

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۴

    من کد هارو به پوشه ی قالب که همون theme باشه منتقل کردم اما میگه که قالب ناقص و ی چیزی کم داره یا اینکه اصلا قالب رو نمی بینه.

    کدوم کدها رو ؟؟؟؟

    با فرض اینکه کسی نباشه که این هارو ترجمه کنه راهش چیه که بخوام از این قالب ها استفاده کنم ؟

    شما میخواهی اون قالب رو برای چی استفاده کنی ؟
    اگه میخواهی پروفایلت باشه خوب همونطوری هم خوبه فقط باید نوشته هاشو تغییر بدی و میتونی بدون وردپرس نصبش کنی . چون اون قالب طوری هست که فقط برای پروفایل خوبه و لزومی برای استفاده از وردپرس نیست .

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۱

    majed گفت:

    کدوم کدها رو ؟؟؟؟

    شما میخواهی اون قالب رو برای چی استفاده کنی ؟
    اگه میخواهی پروفایلت باشه خوب همونطوری هم خوبه فقط باید نوشته هاشو تغییر بدی و میتونی بدون وردپرس نصبش کنی . چون اون قالب طوری هست که فقط برای پروفایل خوبه و لزومی برای استفاده از وردپرس نیست .

    منظورم از کد ها کد های JQ

    سایتی که من دارم میزارم حالت معرفی شرکت ، خدمات و کارهایی که توسط افراد انجام میشه رو داره
    می خوام هر شخص رو هم معرفی کنم توش برای همین می خواستم اون فرم رو استفاده کنم
    +
    من ی سایت دیگه هم می خواستم طراحی کنم برای پوستر های گرافیکی که درست میکنم
    توی کار گرافیک ، توی سایت ایران هکس داشتم می گشتم دیدم این قالب خیلی عالی فقط موندم چطوری باید استفاده ازش کرد ؟

    در واقع JQ رو یاد بگیرم که چیکارش باید کنم خیلی کارم رو راه میندازه
    .
    بخوام بیشتر توضیح بدم
    ی زمانی بود که من تمام فایل های وبلاگ رو آپولد می کردم روی هاست و پوسته ی وبلاگ رو خودم دست می گرفتم و اون جوری که می خواستم درست می کردم ، و برای اضافه کردن قابلیت ها به وبلاگ یا باید توی خود کد قالب ، کد جدید اضافه می کرد یا ی قسمتی داشت که هر کد جاوایی که می خواستی اضافه می کردی

    اما وردپرس هم کلی کد داره هم اینکه کلی فایل
    در واقع من نمی دونم کودوم کد رو در کودوم فایل و کجای اون فایل وارد کنم

    خیلی از دوستان کد رو میگن توی اینترنت اما جای دقیق توی خود فایل ورد پرس مثلا index.php که فایلی که باید دستکاری بشه رو نمیگن و اگرم بگن ، نمی گن کد جدید رو باید کجای این فایل بزنیم
    .
    ببخشید که زیاد حرف زدم

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۵

    metablog گفت:
    برای قرار دادن Fav icon کد زیر را در هد پوسته قرار دهید
    <link rel="shortcut icon" href="http://forum.wp-persian.com/favicon.ico" type="image/x-icon" />

    مثلا من این کد رو در فایل header.php باید بزنم ؟
    اگر بله ، در کجای فایل باید این رو کپی پیس کنم

    آخر تمامی کد ها ، اول تمامی کد ها ، یا فرقی نداره ؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۴۴

    مثلا من این کد رو در فایل header.php باید بزنم ؟

    بله !

    اگر بله ، در کجای فایل باید این رو کپی پیس کنم

    باید قبل از
    </header>
    کدها رو بزارید . بهترین راه اینه که کاملا قبل از این تگ کدها رو بزارید .

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۲

    که من دارم میزارم حالت معرفی شرکت ، خدمات و کارهایی که توسط افراد انجام میشه رو داره
    می خوام هر شخص رو هم معرفی کنم توش برای همین می خواستم اون فرم رو استفاده کنم

    شما دو راه دارید 1 برید خوب قالب نویسی رو یاد بگیرید
    2 یه نفر رو پیدا کنید تا براتون قالب رو درست کنه
    البته راه سوم اینه که شما کار با زبان های تحت وب رو خوب بلد هستید فقط با وردپرس آشنایی ندارید که من شما رو راهنمایی میکنم البتهدارم مطلبی مینویسم راجع به همین مورد که تازه دارم آماده اش میکنم .
    خوب راهنمایی :
    قبل از آدرس فایل کد پی اچ پی زیر رو بزار :

    <?php bloginfo('template_url'); ?>
    که میشه مثلا :
    <?php bloginfo('template_url'); ?>/images/bg.png
  • Moeini

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۹
    تشکر شده: ۶۷۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۱۸

    در کجای فایل باید این رو کپی پیس کنم

    در فایل header.php و بین تگ Head
    البته اگر بین تگ Head هم نباشد، باز هم FavIcon نمایش داده میشود .

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۳۲

    majed گفت:

    شما دو راه دارید 1 برید خوب قالب نویسی رو یاد بگیرید
    2 یه نفر رو پیدا کنید تا براتون قالب رو درست کنه
    البته راه سوم اینه که شما کار با زبان های تحت وب رو خوب بلد هستید فقط با وردپرس آشنایی ندارید که من شما رو راهنمایی میکنم البتهدارم مطلبی مینویسم راجع به همین مورد که تازه دارم آماده اش میکنم .
    خوب راهنمایی :
    قبل از آدرس فایل کد پی اچ پی زیر رو بزار :

    <?php bloginfo('template_url'); ?>

    که میشه مثلا :

    <?php bloginfo('template_url'); ?>/images/bg.png

    مشکل اول حل شد و خیلی ممنونم از کمک دوستان و اولین اشتباه من این بودش که هواسم نبود و به جای اینکه با front page باز کنم با notepad باز می کردم و خوب چون به ی سری از کد ها هم عادت نداشتم وحشت می کردم !!
    وقتی با فرانت پیج باز کردم خیلی بهتر شد...
    دوستان من خیلی دوست دارم به جای فرانت پیج با share point کار کنم اما فرانت پیچ خودش رو می تونه به دیتابیس وصل کنه و سایت رو با تغیراتی که توش میدم درجا بهم نشون بده ( البته بدون هیچ تنظیم اولیه ) ولی share point احتمالا تنظیمی داره که من بلد نیستم و خودش رو نمی تونه وصل کنه

    کسی می تونه در این زمینه هم منو راهنمایی کنه ؟

    .
    .
    ببخشید این کد پی اچ پی که قبل از آدرس دهی فایل گفتید وارد کنم باید کجا وارد کنم !
    ((ببخشید دیگه وردپرس تازه کارم ))

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۰

    ببخشید این کد پی اچ پی که قبل از آدرس دهی فایل گفتید وارد کنم باید کجا وارد کنم !
    ((ببخشید دیگه وردپرس تازه کارم ))

    خوب مثلا شما یه فایل یا کد جاوا یا عکسی دارید که باید توی قالب لود شه آدرس هم توی قالب موجوده و تو حالت معمولی درست لود میشه اما وقتی میاریدش برای وردپرس باید آدرس دهی فایل رو به اون صورت که گفتم تغییر بدید .

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۰

    این کد قالب ورد پرس کودوم فایل که وقتی من از ی قالب دیگه می خوام بیارم به وردپرس باید اون طوری تغییرش بدم ؟
    php یا css

    حالا ی سوال دیگه به ذهنم رسید

    من وقتی می خوام یک فایل رو از ftp آدرس بدم تا لود کنه در حالت عادی لود نمی کنه مگر اینکه پسورد و نام کاربریم رو رو توی کد url لحاظ کنم
    مثلا فرض کنید ی عکس به این آدرس میدم که لود نمیشه

    ftp://ftp.byethost1.com/iic.byethost1.com/htdocs/ETC/Industrial Consulting Engineers of Iran.ico

    حالا اگه بیام این طوری آدرس بدم
    نام کاربری : b1_9217420
    پسورد دامین : 4yhs44r66j7n
    ftp://b1_9217420:4yhs44r66j7n@ftp.byethost8.com/iic.byethost8.com/htdocs/ETC/Industrial Consulting Engineers of Iran.ico

    این مشکل رو خیلی وقت دارم و واسه ی همین همیشه عکس هام و فایل هام رو جاهای متفرقه آپلود میکنم
    اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۵

    کسی نیست ی راهنمایی به ما بده

    سوال سختی نکردم ....

  • حسین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۷
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۵

    سلام به همه

    دوستان من مشکلاتم رو حل کردم و هر کسی اگه مشکل من رو داره بهم پیغام بده تا راهنماییش کنم
    ولی ی مشکل جدید برام پیش اومده

    من قالب سایتم یک ستون داره و دست چپ قرار داره
    بخوام این ستون رو بندازم دست راست چیکارش باید کنم ؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها