انجمن


چند مشكل در هنگام ارسال مطلب  (۶ نوشته)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۲

    سلام دوستان بنده جستجو كردم و به جوابي درست در اين باره نرسيدم و گفتم كه تاپيك بزنم تا دوستان راهنمائي كنند و به نوعي اگر در اينده كسي هم به همچين مشكلي بر خورد كرد مشكلش حل بشه

    1- هنگامي كه يك نوشته را مينويسيم و يك عكس هم براي ان قرار ميدهيم ، هيچ فاصله اي بين نوشته و عكس ايجاد نميشود ...! يعني وقتي يك عس در نوشته قرار ميدهيم ، و در زير اون هم متن رو ادامه ميديم ، دقيقا متن يا همون نوشته مياد و ميچسبه به عكي و هر چي هم اينتر ميزنيم و نوشته رو چند سطري از عكس دورتر ميكنيم ولي باز با انتشار نوشته ، به حالت اول برميگرده و بين نوشته و عكس ارسالي فاصله نمي افته.. علت چيه؟؟

    2- هنگام نوشتن مطلب اگر ما بخوايم يه نشوته رو مثلا قرمز رنگ كنيم ، توي اديتور پيشفرض اين امكان وجود نداره درسته؟ اگر بخوايم اين امكان رو اضافه كنيم بدون اين كه افزونه اديتور ديگه اي نصب كنيم امكان پذيره..؟؟ (ما توي مووبل تايپ اين امكان رو داشتيم)

    3- براي اضافه كردن كلمات كليدي بايد بين كلمات مختلف , گذاشته بشه.. درسته؟؟ حالا اگر بخواهيم اين گزينه رو با + عوض كنيم به صورتي كه ديگه , لازم نباشه و بجاش + بزاريم بايد چيكار كنيم؟؟

    متشكر از دوستاني كه راهنمائي ميكنن.. شرمنده اگر طولاني شد

  • hadisoft

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۱
    تشکر شده: ۱۴۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۳

    سلام
    شماره 1 نیمدونم
    ولی در مورد شماره دوم alt+shift+z رو بزنید تنظیمات نوشته ظلاهر میشه
    در مورد سوال سوم هم یاید بگم اگر شما به صورت تک تک كلمات كليدي رو اظافه کنید دیگر احتیاجی به, فکر نکنم بشه , رو با چیز دیگه ای عوض کرد لازمم نیست عوض کنیم!

    موفق باشد:)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - Rasivell
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۸

    هنگامي كه يك نوشته را مينويسيم و يك عكس هم براي ان قرار ميدهيم ، هيچ فاصله اي بين نوشته و عكس ايجاد نميشود ...! يعني وقتي يك عس در نوشته قرار ميدهيم ، و در زير اون هم متن رو ادامه ميديم ، دقيقا متن يا همون نوشته مياد و ميچسبه به عكي و هر چي هم اينتر ميزنيم و نوشته رو چند سطري از عكس دورتر ميكنيم ولي باز با انتشار نوشته ، به حالت اول برميگرده و بين نوشته و عكس ارسالي فاصله نمي افته.. علت چيه؟؟

    هنگام نوشتن بعد از قرار دادن عکس به حالت html برید و بعد از کدهای عکس از

    <br/>

    استفاده کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft - Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۲

    متشكر از هر دو دوستي كه جواب دادن....

    خب من از كد br قبلا استفاده كرده بودم..! جواب نميداد و بعد از انتشار به حالت اوليه برميگشت..!!

    الان دوستان ديگه ب اين مشكل چيكار ميكنن؟؟ چرا اين مشكل براي من وجود داره؟؟؟

    مشكلات حل شده فقط مونده گزينه 1

    (راستي ، واقعا از دوست خوبمون كه alt+shift+z رو گفتن ممنونم .. خيلي عالي بود بازم ممنون)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۹

    خوب شما مجبورید برای عکس داخل پستها استایل تعریف کنید تا هر وقت توی پست ها عکسی قرار گرفت دارای حاشیه باشه .

    margin:5px;

    خوب اینو باید به استایل قالبتون اضافه بکنید در بخش مخصوص عکس های داخل پست ها .
    اما اگه نمیدونید اینو به قالب اضافه کنید :

    img{
    margin:5px;
    }
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۸

    سلام دوستان

    راه را پيدا كردم... هيچ كدام از راه ها جواب گو نيست الا اين يكي :

    http://www.newbie.ir/1389/05/tinymce-advanced/

    حل مشكل فاصله در نوشتن متن ها و قرار دادن تصاوير .. :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hadisoft - محسن غیاثی

درباره‌ی این موضوع