انجمن


پوسته اختصاصی من  (۱۲ نوشته)

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۱

    دوستان سلام
    من یک قالب سفارش دادم برای من طراحی کنند که دقیقا شبیه قالب این وب سایت باشد خوب دوست عزیز طراح این قالب رو برای من طراحی کرد . ایشون قالب رو برای من طراحی و پیاده کردند بگذریم از اینکه چی شد و من هم قبل از اینکه دمو ببینم پول رو دادم و خوب الان علیرقم اینکه ناراحتم ولی نوش جانش و حلالش پون روی همین هم زحمت کشیدن ایشون . دوستان این پوسته تقریبا شبیه همون چیزیه که من میخواستم حالا میخواستم بدونم آیا میشه که صفحه ی اصلی این وب سایت رو مثل صفحه اون سایت تقسیم بندی کرد که مطالب هر دسته در یم باکس جدا نمایش داده بشه دقیقا مث اون وب سایت اولی این رو هم بگم اگر این کار رو کسی بتونه انجام بده.... تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
    با تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۷

    بله میشه دوست عزیز و کار ساده ایی هست.
    با کمک یک کوئری یا یک foreach میشه مطالب دسته های شما رو در باکسهای جداگانه نشون داد.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - محسن غیاثی
  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۰

    خوب دوست من اگر من این کوئری مو ئری سرم میشد کلی پول نمیدادم و این قالب مجانی رو پولی نمیخریدم میشه راهنمایی لطف یا همکاری لطفا

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۶

    این یکی دیگه چندان تجاری نبود . ایشون میتونست به سایت من بیاد و اونجا ...
    خوب بگذریم .
    دوست عزیز در مورد این کار این جا رو ببینید :
    http://iran98.org/1389/11/14/what-query_posts/#comment-546

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - محسن غیاثی
  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۱

    آقا جان من سر در نمیارم از این کوئری مو ئریا چی بگم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۷

    دوست عزیز
    کوئری خیلی خوبه. حالا موئری رو نمیدونم ;)

    در مورد قالب ، اون سایت قالب اختصاصی خودش رو داره و تنها راهی که میتونید اون قالب رو داشته باشید ریپ هست.
    که کاملا غیرقانونی هست (نه در ایران!)
    و بعد ریپ هم باید فارسی سازی بشه.

    یک مثال از ریپ: این سایت رو ببینید : http://www.css3.info
    ریپ یعنی من بیام قالبش رو بگیرم و برای خودم استفاده کنم.(حالا هر مدلی از استفاده)
    مثلا بیارم روی وردپرس:
    http://rip.xexample.com/about/

    فکر کنم مجموعه عملیاتی که گفتم هم در انجمن ممنوع هست.
    خالا چه کمکی ازم بر میاد؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۲

    <?php
    	//The Query With Parameters
    	query_posts('author=1&cat=1&post_status=publish&posts_per_page=10');
    
    	//The Loop
    	if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
    
    		<li> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title (); ?></a> </li>
    
    <?php
    	endwhile; else:
    	endif;
    
    	//Reset Query
    wp_reset_query(); ?>

    دوست عزیز ! این کدی بود که اونجا قرار داشت توی اون سایتی که گفتم . حالا اینو باید به جای حلقه بزارید که احتمالا نمیدونید .
    حلقه با این شروع میشه :

    if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

    خوب اول یه بک آپ یه جایی از قالبتون داشته باشید . بعد توی فایل ایندکس جایی که حلقه هست اینو بزارید . اگه نمیدونید چی بگم ؟؟؟؟
    اگه میشه محتویات فایل ایندکس رو اینجا کپی کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    yahoo
  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۶

    <?php get_header(); ?>
    <div class="art-content-layout">
    <div class="art-content-layout-row">
    <div class="art-layout-cell art-content">

    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="art-post">
    <div class="art-post-body">
    <div class="art-post-inner art-article">
    <?php ob_start(); ?>
    <h2 class="art-postheader">
    <img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/postheadericon.png" width="22" height="22" alt="postheadericon" />
    " rel="bookmark" title="<?php printf(__('Permanent Link to %s', 'kubrick'), the_title_attribute('echo=0')); ?>">
    <?php the_title(); ?>

    </h2>
    <?php $metadataContent = ob_get_clean(); ?>
    <?php if (trim($metadataContent) != ''): ?>
    <div class="art-postmetadataheader">
    <?php echo $metadataContent; ?>

    </div>
    <?php endif; ?>
    <?php $icons = array(); ?>
    <?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><img class="art-metadata-icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/postdateicon.png" width="17" height="18" alt="" />
    <?php the_time(__('F jS, Y', 'kubrick')) ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><img class="art-metadata-icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/postauthoricon.png" width="14" height="14" alt="" />
    <?php _e('Author', 'kubrick'); ?>: <?php the_author_posts_link() ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (0 != count($icons)): ?>
    <div class="art-postheadericons art-metadata-icons">
    <?php echo implode(' | ', $icons); ?>

    </div>
    <?php endif; ?>
    <div class="art-postcontent">
    <!-- article-content -->

    <?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(__('Read the rest of this entry »', 'kubrick')); ?>
    <?php if (is_page() or is_single()) wp_link_pages(array('before' => '<p>Pages: ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>

    <!-- /article-content -->
    </div>
    <div class="cleared"></div>
    <?php $icons = array(); ?>
    <?php if (!is_page()): ?><?php ob_start(); ?><img class="art-metadata-icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/postcategoryicon.png" width="18" height="18" alt="" />
    <?php printf(__('Posted in %s', 'kubrick'), get_the_category_list(', ')); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page() && get_the_tags()): ?><?php ob_start(); ?><img class="art-metadata-icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/posttagicon.png" width="18" height="18" alt="" />
    <?php the_tags(__('Tags:', 'kubrick') . ' ', ', ', ' '); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (!is_page() && !is_single()): ?><?php ob_start(); ?><img class="art-metadata-icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/postcommentsicon.png" width="18" height="18" alt="" />
    <?php comments_popup_link(__('No Comments »', 'kubrick'), __('1 Comment »', 'kubrick'), __('% Comments »', 'kubrick'), '', __('Comments Closed', 'kubrick') ); ?>
    <?php $icons[] = ob_get_clean(); ?><?php endif; ?><?php if (0 != count($icons)): ?>
    <div class="art-postfootericons art-metadata-icons">
    <?php echo implode(' | ', $icons); ?>

    </div>
    <?php endif; ?>

    </div>

    <div class="cleared"></div>
    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>
    <?php
    $prev_link = get_previous_posts_link(__('Newer Entries »', 'kubrick'));
    $next_link = get_next_posts_link(__('« Older Entries', 'kubrick'));
    ?>
    <?php if ($prev_link || $next_link): ?>
    <div class="art-post">
    <div class="art-post-body">
    <div class="art-post-inner art-article">

    <div class="art-postcontent">
    <!-- article-content -->

    <div class="navigation">
    <div class="alignleft"><?php echo $next_link; ?></div>
    <div class="alignright"><?php echo $prev_link; ?></div>
    </div>

    <!-- /article-content -->
    </div>
    <div class="cleared"></div>

    </div>

    <div class="cleared"></div>
    </div>
    </div>

    <?php endif; ?>
    <?php else : ?>
    <h2 class="center"><?php _e('Not Found', 'kubrick'); ?></h2>
    <p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isn’t here.', 'kubrick'); ?></p>
    <?php if(function_exists('get_search_form')) get_search_form(); ?>
    <?php endif; ?>

    </div>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar1.php'); ?>
    </div>
    </div>
    <div class="cleared"></div>

    <?php get_footer(); ?>

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۹

    دوستا ایت فایل ایندکس سایت منه البته من میتونم کل قالب رو هم در اختیار شما قرار بدم

  • yahoo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۷

    دوستان من این کدها رو میزارم قالب میترکه بهم میریزه لطف کنید کمک کنید من در این زمینه اطلاعاتی ندارم

  • narangi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۳

    میشه لطف کنی بگی پوسته ات چقدر آب خورده؟
    آخه فکر کنم با آرتیستیر درستش کردن.
    خودت تو 1 ساعت از این پوسته قشنگترشو میتونی با آرتیستیر درست کنی.

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۶:۲۱

    نه این پوسته با آرتیستر درست نشده بلکه کسانی که ریپ کردند برای دستورات پی اچ پی از برخی دستورات یک قالب استفاده کردند .

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.