انجمن


تغير تايتل ادامه مطلب  (۱۰ نوشته)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۲:۰۵

    با سلام خدمت دوستان عزيز

    من ميخوام ادامه مطلب رو طوري تنظيم كنم كه وقتي مثلا به ادامه مطلب ميري ، تايتل اون صفحه ، فقط نام لينك ادامه مطلبت باشه ..

    براي مثال شما به مطلب ارسال كرديد با نام : دانلود نرم افزار nero
    و اسم سايت هم اينه: دانلودستان

    وقتي روي لينك دانلود نرم افزار كليك neo كليك ميكنيد ، و به صفحه ادامه مطلب ميريد ، ميبينيد كه تايتل يا عنوان صفحه ادامه مطلب به اين شكه: دانلودستان - دانلود نرم افزار nero

    حالا ميخوام كاري كنم كه وقتي ميري ادامه مطلب ، عنوان و يا همون تايتل صفحه ، فقط همون ادامه مطلب باشه نه اسم سايت ...! يعني به اين شكل: دانلود نرم افزار nero

    اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.. متشكر

    (در ضمن ُ دوستان بنده تمایل به استفاده از ‍پلاگين All in One SEO Pack رو هم ندارم لطفا يه كدي چيزي براي اين كار بديد.... ماتو نيوك يا مووبل تايپ بايه كد ساده اين كارو ميكرديم)

    لينك هائي كه پيدا كردم اين بود:

    http://forum.wp-persian.com/topic/6094

    ولي ناتمام بود و كارم راه نيوفتاد

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۳

    شما در title صفحه باید از <?php wp_title(); ?> استفاده کنی.
    تست کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Mostafa - M.Online
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۵۷

    سلام به همه دوستان

    تست كردم ولي نتيجه اين بود كه اصلا به كل تايتل حذف شد ..!! البته فقط در صفحه اصلی..! یعنی صفحه اصلی تایتل نداره ولی ادامه مطلب ها دارند

    لطفا اقاي گناهكار و يا كسي كه واقعا اين كارو انجام داده و از روش اين كار اگاهه يه راهنمائي بكنه

    از دوست خوبمون به خاطر پاسخي كه دادن متشكرم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۳

    می تونی یه شرط بگذاری
    مثال:

    <?php if ( is_single() || is_page() ) ; ?>
    <meta	name="description"				content="<?php the_title(); ?>"/>

    اینو دربین تگ
    <head></head>
    در header.php قرار بدین.

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۳۵

    فكر كنم بعد عمري كار كردن با مووبل تايپ ، نيوك ، وحتي مدير بودن در نيوك و حالاهم وردپرس، وكارهاي طراحي ديگه ، بايد توان اين كار ساده رو مي داشتم فقط نابلدي وردپرس باعث شد فكر كنم كه اين سيستم به نوع خواصي طراحي شده وگرنه همون اول اين كارو ميكردم..

    من اين كد رو نوشتم و قرار دادم وتوش تعريف كردم اگر صفحه صفحه تنها و يا همون ادامه مطلب بود كه فقط تيتير مطلب رو قرار بده و اگر غير اين صفحه بود يعني صفحه اصلي ، و.. تايتل خود اون صفحه رو نشون بده..!

    كلا هركي اگر لازم داشت و استفاده كرد يه تشگري هم بكنه :)

    <?php if ( is_single() ) { ?> <?php wp_title("",true); } else { echo bloginfo('name');} ?>

    ولی هنوز یه مشکل دارم.. من توی این کد تایین کردم که اگر صفحه ادامه مطلب بود ُ تایتل ادامه مطلب یا همون رو قرار بده و اگر غیر این بود نام وب سایت رو نمایش بده و با این کار اگر به لینک دسته ها هم بری توی تایتل نام سایت رو میبینی حالابرای این که نام سایت رو فقط برای صفحه اول قرار بدم و کار کنم که به هر صفحه دیگه ای رفت با توجه به اون موضوع عنوان اون رو توی تایتل قرار بده باید چیکار کنم؟

    یعنی برای معرفی ادامه مطلب از این کد استفاده کردم: is_single() حالا برای معرفی صفحه اصلی سایت باید از چه کدی استفاده کنم؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۴

    mostafa1990 گفت:
    می تونی یه شرط بگذاری
    مثال:

    <?php if ( is_single() || is_page() ) ; ?>
    <meta	name="description"				content="<?php the_title(); ?>"/>

    اینو دربین تگ
    <head></head>
    در header.php قرار بدین.

    سلام اين مشكل داره و كد ناقص هستش.. اگه امكان داره به سوال بنده كه در بالا نوشتم يه جوابي بديد مشكل من حل ميشه .. من ميخوام صفحه اصلي رو شناسائي كنم بايد از چه كدي استفاده كنم؟

    براي شناسائي ادامه مطلب از كد زير استفاده ميشه:
    is_single()

    حالا براي شناسائي صفحه اصلي از چي استفاده ميشه؟

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۳

    توجه توجه:

    اصلاحيه اخر:

    اگر كسي ميخواد مثل بنده: فقط در صفحه اصلي تايتل اصلي سايت باشه و در غير اين صورت ، اگر در ادامه مطلب و يا لينك دسته ها و يا ارشيو ها و يا لينك كلمات كليدي بود ، تايتل : نام اون صفحه باشه از اين كد استفاده كنه:

    با اين كد اگر شما رو مثلا كلمه كليدي مطلبتون كه دانلود برنامه است كليد كنيد: صفحه اي كه باز ميشه تايتلش همون دانلود برنامه است و يا اگر به دسته اي ميريد كه اسم اون دسته دانلود انتي ويروس هستش: تايتل اون صفحه هم ميشه دانلود انتي ويروس و فق در صفحه اصلي سايت هستش كه تايتل اصلي همون اسم سايت شماست..!

    اميد وارم استفاده كنيد و تشكر هم كنيد :)

    كد:

    <?php if ( is_home() ) { ?> <?php bloginfo('name'); } else { echo wp_title("",true);} ?>

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۶:۲۷

    ببین این میتونه کمکت کنه ؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۱

    دوست عزیز Rasivell
    شما در هر حال باید با wp_title کار کنید. این تابع خیلی کاستومایز میشه. در codex کامل توضیح داده شده.

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۷

    man4toman گفت:
    دوست عزیز Rasivell
    شما در هر حال باید با wp_title کار کنید. این تابع خیلی کاستومایز میشه. در codex کامل توضیح داده شده.

    دوست عزيز بنده كه كد اخر رو ميبيني كه كاستومايز كردم دادم ديگران هم استفاده كنند اگر نياز دارند و.. حالا شما امدي ميگي بايد كاستومايز كني.. فكر كنم منظورتون تشكر بود :)

    در هر حال متشكر.. شايد توجه به متني كه من در پست اخر نوشتم رو نكريد...!؟

    majed گفت:
    ببین این میتونه کمکت کنه ؟

    متشكر ولي بنده قبل از اين كه اين مطلب رو ببينم مشكلم رو حل كردم و كد رو بالا قرار دادم و جالبه كه بگم اين كدي رو به صورت حدسي قرار دادم و با توجه به تجربم با ساير سيستم ها گفتم شايد براي صفحه اصلي از فلان كد استفاده بشه و ديدم كه جواب داد و كاملا اتفاقي بود.. چون منبع اصلي كد هاي سورس و.. ف-ي-ل-ت-ر شده..!!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها