انجمن


راهنمایی در فارسی کردن قالب  (۲ نوشته)

  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۹

    سلام
    من میخواستم یک قالب فارسی کنم که به صورت پیش فرض خودش از _e و __ در جاهای مورد نیاز استفاده کرده بود. من با برنماه poedit کلمات فراخوانده شده رو به فارسی ترجمه کردم. اما مشکل من اینه که دامینی در مقابل تگها تعریف نشده که در هدر فراخوانی بشه.
    مثلا به اینصورت نوشته شده :
    <?php _e('home');?>
    سوال اینه که آیا باید برای همه موارد دامین قرار داده بشه به اینصورت :
    <?php _e('Product','domain');?>
    یا راهی هست که مواردی که ترجمه کردم رو بشه بدون دامین سایت رو بالا آورد ؟

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۲۳

    سلام, بستگی داره شما در فایل header.php چه شاخصی قرار بدین!
    مثلن:
    <?php load_theme_textdomain('shakhes'); ?>
    و این شاخص در تابه ترجمه اینطوری می شه:
    <?php _e('Product','shakhes');?>

    یا راهی هست که مواردی که ترجمه کردم رو بشه بدون دامین سایت رو بالا آورد ؟

    فقط کلماتی که توسط فایل زبان اصلی وردپرس ترجمه شده اند.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد - Mohammad - Morteza

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.