انجمن


چجوری تو افزونهphpاینکلود کنم؟  (۷ نوشته)

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۸

    سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه لینکدونی مثلا درست کردم خوب؟
    حالا میخوام اینکلودش کنم تو سایتم که با وردپرس هست من میرم تو قسمت پوسته بعد قسمت ابزارک
    بعد یه ابزارک متن انتخاب میکنم کد php مو مینویسم اونجا سیو میکنم ولی اجرا نمیکنه فقط کد html اجرا میشه.
    کدم اینه
    <?php
    include("http://gijali.com/link/links/links.php");
    ?>
    چیکارش کنم؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۱:۰۶

    برای اجرای دستورات php توی ابزارک‌ها می‌تونین از این افزونه استفاده کنین: http://wordpress.org/extend/plugins/exec-php

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۳:۰۳

    داداش دمت گرم خیلی حال دادی.

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۸

    سلام بچه ها من چه طوری میتونم یک فایل رو اینکلود کنم ؟
    1- سرور ها که جدیدا به خاطر امنیت اجازه اینکلود فایل از خاراج ( ://http ) رو نمیدن
    2- وردپرس صفحاتش دینامیک هست و من نمیتونم از طریق کدی شبیه اینی که بالا گفته شد استفاده کنم !
    حالا سوال من از دوستان این هست که آیا راهی هست که من بتونم یک صفحه رو در صفحه ی اصلی نشون بدم ؟ :-(
    به جز iframe

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۷:۱۰

    ببین اگه چیزی که می خوای اینکلود کنی روی هاست خودت باشه به این روش می شه :
    <?php include("/home/user/public_html/mt/links/link.php");?>

    طبیعتا باید جای آدرس آدرس فایل خودت رو به همین طورت وارد کنی.
    می تونی در فایل index.php همین قالبهای وردپرس قرار بدی و استفاده کنی

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۳

    TnTDownloaD گفت:
    ببین اگه چیزی که می خوای اینکلود کنی روی هاست خودت باشه به این روش می شه :
    <?php include("/home/user/public_html/mt/links/link.php");?>
    طبیعتا باید جای آدرس آدرس فایل خودت رو به همین طورت وارد کنی.
    می تونی در فایل index.php همین قالبهای وردپرس قرار بدی و استفاده کنی

    سلام
    من قبلا این کار رو انجام دادم ولی به دلیل اینکه صفحه دینامیک هست کار نمیکنه :-(

  • AmirTnT

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۰۰
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۳:۴۶

    آهان...الان که توی انجمن ام تی بودم دیدم....درسته من راه دیگری به ذهنم نمی رسه :-(

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.