انجمن


در قسمت install.php  (۱۰ نوشته)

  • Mhd1991

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۸

    سلام دوستان.
    من تمام فایل ها رو بارگذاری کردم.
    پایگاه داده ها رو هم درست کردم، شناسه کاربری و رمز عبور رو هم در فایل config.php گذاشتم و بارگذاری کردم.
    اما وقتی در قسمت install.php وارد میشم، این صفحه میاد.

    میشه لطفا کمک کنید؟

  • kakozadeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۱۰۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۱

    سلام دوست عزیز
    باید سطح دسترسی به فایل ها رو تغییر بدی.
    یا علی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mhd1991 - Mostafa
  • Mhd1991

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۳

    kakozadeh گفت:
    سلام دوست عزیز
    باید سطح دسترسی به فایل ها رو تغییر بدی.
    یا علی

    تشکر
    شما عکسی رو که من گذاشتم رو مشاهده کردین؟
    یعنی فقط Access Restriction فایل ها را تغییر بدم؟

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۸

    ربطی به دسترسی نداره! اطلاعات config رو اشتباه وارد کردید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mhd1991 - Saeed Fard - Mostafa
  • Mhd1991

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۱

    س

    OmidSh گفت:
    ربطی به دسترسی نداره! اطلاعات config رو اشتباه وارد کردید.

    میشه واضح تر توضیح بدین؟
    چون من فکر می کنم که Username و Databse name و password رو درست وارد کردم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۳

    دوست عزیز همین طور که آقا امید هم گفتن اطلاعات config.php رو اشتباه وارد کردی ، یا یه بخشی ازش مشکلی داره..
    خط 76 فایل config.php رو دوباره بررسی کن .. مشکل فقط در این خط از فایل config.php هستش..
    موفق باشید../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - Mhd1991 - Araz - Omid Sh
  • Mhd1991

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۸

    saeidfard گفت:
    دوست عزیز همین طور که آقا امید هم گفتن اطلاعات config.php رو اشتباه وارد کردی ، یا یه بخشی ازش مشکلی داره..
    خط 76 فایل config.php رو دوباره بررسی کن .. مشکل فقط در این خط از فایل config.php هستش..
    موفق باشید../.

    با تشکر دوستان عزیز.
    خودم متن رو خوندم، دیدم که نوشته در خط 76 فایل کانفیگ مشکل وجود داره.
    اما نتونستم بفهمم که منظورش از خط 76 دقیقا در کدام قسمتش هست.

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۲

    .... نتونستم بفهمم که منظورش از خط 76 دقیقا در کدام قسمتش هست.

    فایل خود را با یک ادیتور باز کنید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mhd1991
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۲

    Mhd1991 گفت:
    س

    میشه واضح تر توضیح بدین؟
    چون من فکر می کنم که Username و Databse name و password رو درست وارد کردم.

    شما یکبار دیگه بررسی کنید. آموزش‌ها رو در مستندات دوباره با دقت بخوانید. حتماً مشکلتون حل میشه. مشکل خاصی نیست!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mhd1991
  • محمّد مهدی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۷
    تشکر شده: ۱۱۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۸

    سلام
    خط 76 نوشته
    require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');
    این اروری هم که میده به نظرم برای اینکه شما فایل
    wp-settings
    رو جاش رو تغییر دادی یا مثلا پسوند اون رو عوض کردی یا ...
    مربوط به config.php نیست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Araz - Mhd1991

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها