انجمن


چطور مصرف PHP سایتم رو بیارم پایین  (۱۴ نوشته)

  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۴

    سلام دوستان
    بخشید سایتم بسته شده بود وقتی با ISP صحبت کردم باز کرده
    ولی گفته مصرف PHP سایتم خیلی زیاده
    بهشون گفتم از وردپرس استفاده میکنم
    گفتن شاید از افزونه ها باشه
    دوستان
    اگر کمکم کنند و بهم بگن چطور میشه مرف php رو بیارم پایین ممنون میشم
    با تشکر از ما دوستان

    لیست افزونه ها مورد مصرف

    Advanced Random Posts
    Akismet
    All in One SEO Pack
    ALO EasyMail Newsletter
    Avatars
    Contact Form 7
    Google XML Sitemaps
    GTranslate
    HidePost
    Really Simple CAPTCHA
    Register Plus
    StatPressCN
    WP-dTree
    wp-jalali
    WP-PageNavi

    دوستان ممنون میم اگر کمکم کنید اگر lمصرف PHP پایین نیاد سایتم باز بسته میشه

    کد های فایل

    <?php
    
    function my_custom_login_logo() {
        echo '<style type="text/css">
            h1 a { background-image:url('.get_bloginfo('template_directory').'/images/vlogo.gif) !important; }
        </style>';
    }
    
    add_action('login_head', 'my_custom_login_logo');
    
    function enable_more_buttons($buttons) {
      $buttons[] = 'hr';
    
      // etc, etc...
    
      return $buttons;
    }
    add_filter("mce_buttons", "enable_more_buttons");
    
    register_sidebar(array(
    'name' => 'right',
            'before_title' => "<div class=\"Blocks\"><div class=\"Title\"><span class=\"TitleText\">",
            'after_title' => "</span></div><div class=\"Contents\">",
            'after_widget' => "</div></div>",
    
    ));
    
    register_sidebar(array(
    'name' => 'left',
            'before_title' => "<div class=\"Blocks\"><div class=\"Title\"><span class=\"TitleText\">",
            'after_title' => "</span></div><div class=\"Contents\">",
            'after_widget' => "</div></div>",
    
    ));
    
    register_sidebar(array(
    'name' => 'center',
            'before_title' => "<div class=\"CenterBlock\"><div class=\"Title\"><span class=\"TitleText\">",
            'after_title' => "</span></div><div class=\"Contents\">",
            'after_widget' => "</div></div>",
    
    ));
    
    register_sidebar(array(
    'name' => 'footer',
            'before_title' => "<div class=\"CenterBlock\"><div class=\"Title\"><span class=\"TitleText\">",
            'after_title' => "</span></div><div class=\"Contents\">",
            'after_widget' => "</div></div>",
    
    ));
    ?>
  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۲

    دوست عزیز در این مورد بارها صحبت شده.
    اینجا رو ببین

    چون مباحث زیاده من چند راهکار کلیدوار بهت میگم :
    1- از پلاگین wp-super-cache استفاده کن
    2- سعی کن از پلاگین ها در حد ضرورت استفاده کنید
    3- از کلمات کلیدی کمتری استفاده کنید
    4- در کل وردپرس از cpu زیاد استفاده میکنه. اگه مشکلت ادامه دار بود لازمه که سرور قویتری استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - Mohammad - محسن غیاثی
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۶

    خوب شما باید یه سری به قالبتون هم بزنید و دستوراتی رو که لازمنیست حتما با پی اچ پی باشند رو به اچ تی ام ال تبدیل کنید . مثلا آدرس استایل رو خودتون دستی وارد کنید چون معمولا با پی اچ پی وارد میشه و همچنین آدرس عکس های قالب رو مثلا هست :
    <?php bloginfo('template_url'); ?>/images/logo.png

    شما تبدیلش کنید به
    http://site/wp-content/themes/yonadi/images/logo.png

    که در این صورت شما تونستید یکی از دستورات رو کم کنید و اگه کل قالبتون رو به همین شکل در بیارید خیلی تاثیر داره .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    تالار - محسن غیاثی
  • محمّد مهدی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۷
    تشکر شده: ۱۱۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۸

    سلام،
    مصرف PHP ربطی به بسته شدن سایت نداره حداکثر این که سرعت بالا امدن سایت کم بشه
    با تمام این افزونه هایی هم که شما نصب کردید حداکثر 150 کیلو بایت مصرف داره
    اون چیزی که از طرف سرور مشکل ساز میشه به خاطر کم بودن میزان هاست
    که شما باید هاست رو افزایش بدید،

    - از کلمات کلیدی کمتری استفاده کنید
    4- در کل وردپرس از cpu زیاد استفاده میکنه.

    این کارها هم تاثیری در سرعت نداره
    و شما ز کجا میگید ورد پرس CPU زیاد مصرف میکنه؟!!!

    1- از پلاگین wp-super-cache استفاده کن

    این راه حل خوبیه البته این افزونه سرعت بارگزاری رو افزایش میده
    اگر مشکل کم بودن هاست هم نبود
    به نظرم بهتر سرورتون رو تغییر بدید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - syber - محسن غیاثی
  • تالار

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۹
    تشکر شده: ۸۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۳

    مصرف PHP ربطی به بسته شدن سایت نداره

    چنانچه باری که سایت از cpu میکشه بیش از حد باشه سایت توسط مدیر سرور بسته میشه و تذکر داده میشه.

    و شما ز کجا میگید ورد پرس CPU زیاد مصرف میکنه؟!!!

    در بعضی موارد وردپرس از cpu بار زیادی میکشه. بخصوص بعضی پلاگینهایی که کارهای محاسبه ای انجام میدهند .
    اینجا رو بخون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mohammad
  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۶

    ببخشید دوستان من فعلا نمیتونم این تعویض سرور رو انجام بدم
    چون تازه 3 ماه و قرار داد 1 ساله

    اگر دوستان راه حل های دیگه هم دارن ممنون میشم

  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۰

    ببخشی میشه در مورد نصب این افزونه یه توضیحی بدید
    من نصب کردم و لی فعال سازی ش رو بلد نیستم
    wp-super-cache

    این افزونه هیچ کمکی به cpu سرور میکنه

  • محمّد مهدی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۷
    تشکر شده: ۱۱۴ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۶

    سلام

    در باره wp-super-cache یا فزونه های مثل اون
    اینجا و اینجا رو بخونید.
    افزونه های دیگه هم برای کاهش مصرف هست مثل این دوتا:
    Hyper Cache
    و
    DB Cache

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    DigiTirTash - syber - محسن غیاثی
  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۲

    tarhmazhabi گفت:
    سلام

    در باره wp-super-cache یا فزونه های مثل اون
    اینجا و اینجا رو بخونید.
    افزونه های دیگه هم برای کاهش مصرف هست مثل این دوتا:
    Hyper Cache
    و
    DB Cache

    این دوتا افزونه که گفتی چطور کار میکنه
    اون بالاای ها که کار هرکی هر کی نسیت فعالش کنه

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۰

    این کد را در اولین خط فایل config.php قرار بده

    <? ob_start("ob_gzhandler"); ?>

    این کد باعث میشه فایلهای php شما زیپ بشه و فکر کنم در مصرف سرور هم تاثیر بزاره اگر هم در سرور تاثیر نذاشت حداقل سرعت سایتتون بالا میره
    برای تست هم از این سایت استفاده کن
    http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mohammad - DigiTirTash - محسن غیاثی - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - p30games
  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۴

    دوست من این کدی رو که ما دادین رو اضافه کردم
    ولی این سایتی رو که گفتید متوجه ش نشدم
    چطور تغییرات رو ببینم

  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۴

    دوستان افزونه Wp Cache
    رو نب کردم همه چی حل شده فعلا
    که مصرف CPU اومده پایین الکی بالا نمیره
    از همه دوستان متشکرم

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۷

    در قسمت ادرس ادرس سایت را بده و بر روی دکمه چک کلیک کن بعد درصد فشرده سازی را نشون میده من برای سایت شما امتحان کردم و ارور داد
    برای امتحان شما در این قسمت ادرس یک سایت دیگر را بده ببین چی نشون میده مثلا من سایت خودم را تست کردم درصد فشرده سازی را 80 نشون داد و واقعا در سرعت بارگذاری سایت تاثیر داره
    شما اون کد را قبل از همه کدها در خط اول فایل wp-config قرار بده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    DigiTirTash
  • DigiTirTash

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۸۴
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۲

    saeli گفت:
    در قسمت ادرس ادرس سایت را بده و بر روی دکمه چک کلیک کن بعد درصد فشرده سازی را نشون میده من برای سایت شما امتحان کردم و ارور داد
    برای امتحان شما در این قسمت ادرس یک سایت دیگر را بده ببین چی نشون میده مثلا من سایت خودم را تست کردم درصد فشرده سازی را 80 نشون داد و واقعا در سرعت بارگذاری سایت تاثیر داره
    شما اون کد را قبل از همه کدها در خط اول فایل wp-config قرار بده

    دوست عزیز من اون کدی رو که شما گفتید رو اضافه کردم و تست کردم دستتون درد نکنه
    واقعا تاثیر داشته

    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.