من می خوام یکاری کنم که پست اول سایت که اون هم بصورت سنجاق شده است به یک شکل دیگه ظاهر بشه و در واقع استایل جداگانه ای برای آن داشته باشم ( مثل حالت پست های تبلیغاتی بالای پست های عادی سایت )
من می خوام یکاری کنم که پست اول سایت که اون هم بصورت سنجاق شده است به یک شکل دیگه ظاهر بشه و در واقع استایل جداگانه ای برای آن داشته باشم ( مثل حالت پست های تبلیغاتی بالای پست های عادی سایت )
راهی که به ذهن من میرسه اینه که دسته ای برای اون مطلبت پیدا کنی و اون دسته رو هرجا و هر سبکی که میخوای قرار بدی. اینطوری میتونی مطلب مورد نظرت رو هم بصورت داینامیک تغییر بدی
نه من کاری به دستش ندارم ، فقط می خوام هر پستی که بصورت سنجاق شده در آمد ، استایلش با بقیه پست ها فرق داشته باشه .
باید بلد باشی کمی با سیاساس کار کنی.
فکر میکنم پوستهی پیشفرض وردپرس (twentyten) نوشتههای برچسب شده رو متفاوت نشون میده. میتونی از استایل اون استفاده کنی.
نه ، اینکه فرق نداره ، همه مطالب مثل هم نمایش می دهند . در ضمن CSS را بلدم فقط نمی دونم چطور یک حلقه اول را بیاورم که حلقه اصلی به مشکل نخوره و بتونم برای حلقه اول یک CSS جداگانه تعریف کنم .
noleek گفت:
نه ، اینکه فرق نداره ، همه مطالب مثل هم نمایش می دهند . در ضمن CSS را بلدم فقط نمی دونم چطور یک حلقه اول را بیاورم که حلقه اصلی به مشکل نخوره و بتونم برای حلقه اول یک CSS جداگانه تعریف کنم .
پوستهی پیشفرض، پستهای سنجاق شده (sticky) رو به صورت متمایز، با پسزمینهی آبی روشن نشون میده.
در استایل Twentyten ، در لاین 532 به این صورت تعریف شده:
.home .sticky {
background: #f2f7fc;
border-top: 4px solid #000;
margin-left: -20px;
margin-right: -20px;
padding: 18px 20px;
}
من خودمم چون این مشکل رو داشتم واسه رادیوم ، دربارهی مشکلتون یه مطلبی نوشتم تو بلاگم که فکر کنم مشکلتون رو حل می کنه ، یه تابع می نویسیم اول و بعدش کلاس ایجاد شده رو ویرایش می کنیم ;)
تغییر استایل آخرین پست در وردپرس