negar.zarisa
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۸
از دوستان کسی با این خطا در هنگام نصب پوسته روبرو بودن تا من از تجربیات شون استفاده کنم ! من پوسته انگلیسی colorbold را نصب کردم ولی متاسفانه با خطای زیر روبرو شدم
Warning: fopen(/home/crmuicom/domains/crmui.com/public_html/wp-content/themes/colorbold_wp2/style.css) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/crmuicom/domains/crmui.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4284
Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/crmuicom/domains/crmui.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4287
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/crmuicom/domains/crmui.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4290
rock
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۳۲
#
۲۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۴
مشکل از فایل functions.php هست که کدهاش اشتباه هستند این مورد برای من هم اتفاق افتاده است:
درضمن مشکل از نصب ورد پرس هم ممکنه باشه چون ان خطا تاجایی که من می دونم ربطی به قالبت نداره!
سعی کن پوشهwp-includes رو تمدید کنی!
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Mostafa
rock
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۳۲
#
۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۸
اگر بازهم جواب نداد مشکلت برمیگرده به functions.php در پوسته ات که باید دنبال کدش بگردی و درستشو بگذاری مطمئن باش دیگه درست میشه!
کدfunctions.php رو به این صورت تغییر بدید:
<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar();
?>
عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۰۳۱
#
۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۳
مشکل از فایل functions.php هست که کدهاش اشتباه هستند این مورد برای من هم اتفاق افتاده است:
اما من فکر نکنم مشکل فانکنکشن قالبشون باشه . چون توی خطای بالا خبری از فانکشن پوسته نیست .
شما این پوسته رو از کجا گیر آوردی ؟ از هر جایی که پوسته رو میگیرید ببینید مطمئنه بعد نصبش کنید .