انجمن


عدم ارسال اطلاعات توسط افزونه فرم ساز 7  (۵ نوشته)

  • mahyar2027

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۴

    سلام دوستان
    من توسط فرم ساز 7 یک فرم تماس درست کردم ولی به هیچ عنوان اطلاعات برای من میل نمیشه پیغام میده که میل ارسال نشده مجددا سعی کنید نمیدونم باید چیکار کنم در قسمت تنضیمات قسمت گیرنده میل رو وارد کردم ولی به هیچ عنوان اطلاعات برای من ارسال نمیشه اگر به بنده کمک کنید ممنون میشم
    با تشکر فراوان

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۳

    mahyar2027 گفت:
    سلام دوستان
    من توسط فرم ساز 7 یک فرم تماس درست کردم ولی به هیچ عنوان اطلاعات برای من میل نمیشه پیغام میده که میل ارسال نشده مجددا سعی کنید نمیدونم باید چیکار کنم در قسمت تنضیمات قسمت گیرنده میل رو وارد کردم ولی به هیچ عنوان اطلاعات برای من ارسال نمیشه اگر به بنده کمک کنید ممنون میشم
    با تشکر فراوان

    از هاست رايگان كه استفاده نمي كنيد ؟؟؟
    و همچنين هاست شما مشكل ارسال ايميل كه نداره ؟؟؟

  • Andres

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۱۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۶

    دوست عزیز از مدیر هاستتون بپرسید تابع mail() بسته هست یا بازه
    اگر باز بود به نظر من SMTP یک ایمیل که بهتره جیمیل باشه رو برای سایتتون تنظیم کنید احتمالا درست میشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند
  • jsa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۲

    سلام دوستان
    فک نمی کنم مشکل از تابع میل،smtp یا همچین چیزایی باشه!
    چون من از این افزونه استفاده می کردم و جواب هم می داد. آخرین باری هم که یکی از بازدیدکننده هام ازش استفاده کرده 12 روز پیش بوده و از اون موقع تا الان هم یا کسی استفاده نکرده یا اینکه خراب بوده!
    ولی دیروز که من تست کردم دیگه جواب نداد و البته مشکل همچنان ادامه داره،
    با جی.میل هم تست کردم، جواب نداد
    ممنون می شم کمک کنین مشکل اینو حل کنم یا ترجیحا یه افزونه بهتر معرفی کنین
    (تشکر)

  • jsa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۶

    خوش بختانه مشکل من حل شد.
    البته به بخش پشتیبانی هاستم هم در مورد این مشکل گفته بودم. حالا نمی دونم اونا مشکلو حل کردن یا اینکه خودش درست شده!!
    ارادت

درباره‌ی این موضوع