انجمن


ایجاد حاشیه در قالب  (۱۷ نوشته)

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۱

    سلام ونوروزتان مبارک:
    دوستان عزیز من تو قالب خودم که از index.php و style.css تشکیل یافته بود تگ های ورد پرس را گذاشتم قالب کاملا درست بود ولی بعد از اینکه بخش header را به header.php انتقال دادم در بالای قالب خود به خود حاشیه هایی از ایجاد شد با اینکه در بدنه از margin:0px و padding: 0px استفاده کرده ام نمی دانم چرا هر وقت می خواهم header یا sidebar یا دیگر بخش های index.php را جدا کنم خودبه خود در بالای قالب که header می باشد حاشیه ایجاد می شود؟!!!

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۱

    شما آدرسی ، کدی بزار تا بتونیم تست کنیم.

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۷

    این کد index.php

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-
    
    transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    
    	<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>
    
    	<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo
    
    ('charset'); ?>" />
    	<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" /> <!-- leave this for stats 
    
    please -->
    
    	<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    	<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    	<link rel="alternate" type="text/xml" title="RSS .92" href="<?php bloginfo('rss_url'); ?>" />
    	<link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 0.3" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" 
    
    />
    	<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    	<?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
    	<?php //comments_popup_script(); // off by default ?>
    	<?php wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body>
    <div align="center">
    <div id="wrapper">
    <?php get_header(); ?>
    </div>
    </div>
    </body>
    </html>

    این کد style.css

    body, h1, h2, h3, h4, h5, h6, blockquote, p, form{
    	margin: 0;
    	padding: 0;
    }
    Body {
    	margin: 2px 0px 2px 0px;
    	font-family: tahoma;
    	font-size: 10px;
    	color: black;
    	background: url('images/bg.gif');
    	SCROLLBAR-FACE-COLOR:  #FFFFFF;
    	SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #000000;
    	SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #FFFFFF;
    	SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #C0C0C0;
     	SCROLLBAR-ARROW-COLOR:  #000000;
    	SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #FFFFFF;
    	SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #FFFFFF;
    	direction: rtl;
    }
    img {
    	border: none;
    }
    a, a:visited {
    	color: black;
    	text-decoration: none;
    	font-weight: bold;
    	width: 100%;
    }
    a:active {
    	color: red;
    	text-decoration: none;
    	font-weight: bold;
    	width: 100%;
    }
    a:hover {
    	color: red;
    	text-decoration: none;
    	font-weight: bold;
    	width: 100%;
    }
    #wrapper {
    	width: 960px;
    }
    .header {
    	margin: 0px;
    	padding: 0px;
    	background: white url('images/header.jpg');
    	width: 960px;
    	height: 100px;
    	font-family: tahoma, times new roman;
    	text-align: right;
    	border-top: solid 1px #C0C0C0;
    	border-right: solid 1px #C0C0C0;
    	border-left: solid 1px #C0C0C0;
    }

    اینم کد header.php

    <div class="header">
    
    	<a href="<?php bloginfo('url'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"> <?php bloginfo('name'); ?> </a>
    <br />
    		<?php bloginfo('description'); ?>
    
    </div>

    البته اینو بگم اگه کد header.php رو به index.php انتقال کنیم چنین فاصله ای ایجاد نمیشه.
    علاوه بر این اگه sidebar.php و footer.php را همینطور کنم خود به خود ازbody-margin-top می گیره یعنی فاصله از بالا.
    پیوست:
    http://s1.picofile.com/file/6459611666/header.jpg

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۴

    تست کردم مشکلی نبود!!
    http://s2.kimag.es/share/8568970.jpg

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۳

    ببخشید بعد از گذاشتن همه ی کدها چند پیکسل فاصله گرفت از بالا اخه باید header فاصله نگیره بچسبه به قسمت tab های اکسپلورر؟؟
    http://s1.picofile.com/file/6461183098/header.jpg
    من واقعا موندم!!!
    البته در فایر فاکس خیلی کم فاصله می گیره...

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۰

    صفحات رو با چه انکدی ذخیره میکنید؟

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۳

    UItf-8

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۰

    شما از سایت زیر استفاده کن ببین روی مرورگرهای دیگه و سیستم دیگه هم همین مشکل هست:
    browsershots.org

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۶

    دوست عزیز توی سایتی که گفتید تست کردم تو نسخه های قبلی بعضی از مرورگر ها چنین مشکلی نبود ولی به هر حال تو نسخه ی جدید چنین مشکلی هست وباید کلا بی خیال شد!

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۳

    راستش روی آخرین ورژن فایرفاکس و ie هم مشکلی نداشتم. برای من حاشیه نشون نداده!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rock
  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۰

    به هر حال می تونید انلاین تستش کنید:
    http://s1.picofile.com/file/6468207242/zx.zip.html

  • Reza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۴۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۰

    لينك دانلود كلا 9 كيلوبايته كه خرابه

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۰۲

    http://izip.ir/download.php?id=27BC48021

  • Reza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۴۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۷

    قالب تست شده خدمت شما مشكلش هم برطرف شد (هم با فاير فاكس و هم با اكسپلور )
    دانلود
    موفق باشيد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rock
  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴

    ایول داداش زودترازاینها درانتظارت بودیم!

  • rock

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۲
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۶

    یه سوال دیگه داشتم اون فایل استایل رو که تغییرداشت رو قالبی که کمی تغییر داشت ولی همون قالبه قرار دادم در فایرفاکس درست شد ولی ie تغیری پیدا نکرده چطور کنم استایل ie فعال شه؟
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
    درست شد بخشید!
    زیر تگ heade رو کپی نکرده بودم

  • Reza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۴۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۵

    پس تاپيكو حل شده كنين

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    rock

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.