انجمن


مشکل لود سایت به آی پی های داخل ایران  (۷ نوشته)

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲

    سلام
    دوستان من چند وقتی هست که با آی پی ایرانی نمی تونم روی سایتم مدیریت کنم حتی بعضی وقتا با آی پی خودم هم نمی تونم سایتمو ببینم فقط عنوان سایت دیده میشه مثل اینکه می خواد چیزی رو لود کنه نمی تونه اما با و + پی + ان براحتی سایت لود میشه . البته نه تنها سایت خودم بلکه اکثر سایت های وردپرسی رو اینطوری میشه

    کسی مشکل رو میدونه ؟؟

    مثلا این سایت
    http://mobilesky.ir

  • دایان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۲۱۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۵

    شاید سرویس دهنده‌ی شما برخی آی‌پی‌هارو مسدود کرده باشه!

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۲

    1dayan گفت:
    شاید سرویس دهنده‌ی شما برخی آی‌پی‌هارو مسدود کرده باشه!

    نه اصلا مشکل مسدود آی پی نیست روی هاست قبلی هم همین مشکل پیش میومد

  • دایان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۲۱۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۹

    سایت شما برای من (با آی پی ایران) باز میشه. شما هم یک بار از یک آی اس پی دیگه امتحان کن. مثلا از کافی نت.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Araz
  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۷

    در این صورت مشکل isp دارید. همانگونه که دایان نیز اشاره نموده از محل دیگری تست کنید.

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۰

    araz گفت:
    در این صورت مشکل isp دارید. همانگونه که دایان نیز اشاره نموده از محل دیگری تست کنید.

    البته اینو هم بگم آی پی اینترنتمو عوض می کنم بعضی وقتا مشکل حل می شه

    با آی اس پی هم تماس گرفتم ( پارس آنلاین ) فعلا جوابی نرسیده

  • mersa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۰

    منم دقیقا این مشکل رو دارم .

    میشه کمک کنید لطفا ؟؟؟؟

    البته قبلا این مورد برام پیش اومده بود چندین بار
    ولی با عوض کردن آی پی از سوی آی اس پی درست میشد و مجددا چند مدت بعد دوباره این مشکل بوجود می اومد

    البته در صورتی که از چیز پی ان استفاده می کردم برای باز کردن فیس بوک دیگه سایتم بدون چیز پی ان باز نمی شد

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.