انجمن

مشکل با ثبت نام و ورود  (۲ نوشته)

• Astangfx

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۳:۱۷

سلام دوستان من یه سایت دارم پلاگین sb-login نصب کردم حالا وقتی کاربر ورود میکنه یه نوار مشکی بالای سایت هست واسه ویرایشو اینجور چیزا حالا اگه کاربر بخواد ویرایش کنه کلا میره تو محیط وردپرس اما امکاناتش غیره فعاله چند تا امکان راهنما هو اینجور چیزا هست
    حالا من میخوام بدونم ایا با وردپرس میشه وقتی کاربر ورود میکنه اون نوار بالا نمایش داده نشه ؟ میتونم حذفش کنم اما باید واسه هر کاربرو دونه دونه این کارو کنم ایا راهی هست که کلا اصلا اون نوار نیاد ؟
    دوم این که ایا راهی هست وقتی کاربر میره واسه ویرایش فقط پنل خودشو نشون بده ؟ چیزایه اضافه حذف شن ؟
    من تازه اومدم سمت وردپرس خیلی حال کردم باهاش اما این یه مثلا حالمو گرفت
    اگه نشه به نظر من یه باگ محسوب میشه
    چون اگه کاربر هکر باشه میتونه هک کنه به کل پنل دست رسی پیدا کنه البته اگه هکرش هکر باشه

• Masoud

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۸۱۵
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸

سلام،
    شما ابتدا باید از تنظیمات همگانی نقش عضوهای جدید سایت‌تون رو مشخص کنید. برای هر گروه کاربری ، دسترسی‌های خاصی تعیین شده . به طور مثال اگر بخواهید کاربران فقط عضو باشند و دسترسی دیگری نداشته باشند ، نوع عضویت پیشفرض رو باید بر روی مشترک ست کنید.
    در ضمن چه اون نوار مدیریت بالای سایت باشه و چه نباشه ، تمامی کاربران میتونند به پنل‌شون در وردپرس دسترسی داشته باشند. ولی همونطور که گفته شد شما میتونید دسترسی‌شون رو به امکانات محدود کنید.

برای حذف منوی بالای سایت برای تمامی کاربران فقط کافیه کد زیر رو در فایل functions.php پوسته‌ای که استفاده می‌کنید ، قرار بدید:
    add_filter('show_admin_bar', '__return_false');

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Astangfx

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.