سلام
میخوام تاریخ آخرین ورود رو با wp-jalali بصورت شمسی نشون بدم،این پلاگین تابعی داره که این تبدیل رو انجام بده؟
اینطوری
get_user_meta($user_id, 'last_login', true);
اینو تبدیل کنه به شمسی
و همچنین تاریخ عضویت و...،
ممنون
سلام
میخوام تاریخ آخرین ورود رو با wp-jalali بصورت شمسی نشون بدم،این پلاگین تابعی داره که این تبدیل رو انجام بده؟
اینطوری
اینو تبدیل کنه به شمسی
ممنون
odr_m9611 گفت:
سلاممیخوام تاریخ آخرین ورود رو با wp-jalali بصورت شمسی نشون بدم،این پلاگین تابعی داره که این تبدیل رو انجام بده؟
اینطوری
اینو تبدیل کنه به شمسی
ممنون
اگر مد نظر دارین که اطلاعات در پنل مدیریت ثبت بشه می تونین از این افزونه استفاده کنید:
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-record-ip
آی پی کاربر به همراه تاریخ آخرین ورودش رو درج می کنه. یا اینکه میتونین از کدش الهام بگیرید.
silvercover گفت:
اگر مد نظر دارین که اطلاعات در پنل مدیریت ثبت بشه می تونین از این افزونه استفاده کنید:
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-record-ip
آی پی کاربر به همراه تاریخ آخرین ورودش رو درج می کنه. یا اینکه میتونین از کدش الهام بگیرید.
ممنون،ولی من الان تاریخ رو دارم ،فقط مشکلم اینه که میلادیه و میخوام شمسی برای کاربر نشون بدم
مخواستم بدونم پلاگین تاریخ جلالی همچین تابعی رو داره که تاریخ میلادی رو بگیره و تبدیل به شمسی کنه؟
ممنون میشم اگه سریع تر جواب بدین
مرسی
define('TimeDateFormat', get_option( 'date_format', 'Y-d-m' ) . ' '
. get_option( 'time_format', 'g:i a' ));
if (function_exists('jdate')) {
//Jalali Calendar specific styling.
echo '<center><p style="direction:ltr;text-align:center">'.$post_date = jdate(TimeDateFormat, $date_to_fromat).'</p></center>';
}else{
echo '<center><p>'.$post_date = date(TimeDateFormat, $date_to_fromat).'</p></center>';
}
مقدار متغیر date_to_fromat هم همونی هست که میلادی هست و شما میخان تغییرش بدین. که با mktime و سایر توابع PHP میتونین مقدار مورد نیازش رو بسازین. توی سرس افزونه جلالی و همین افزونه ای هم که معرفی کردم نگاه کنید بیشتر متوجه خواهید شد.