انجمن


کد مطالب مرتبط و استایل  (۱۹ نوشته)

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۵

    سلام
    من قبلاً از افزونه برای مطالب مرتبط استفاده می‌کردم، ولی حالا یک کد می‌خوام. با جست و جو یک کد پیدا کردم و در single گذاشتم ولی کار نکرد. اگر با استفاده از دسته کار کنه بهتره.
    برای اون کد دست و پا شکسته یک استایل نوشتم و دورش یک خط ایجاد شد. لطفاً براش یک استایل ساده هم بهم بدید می‌خوام یک حاشیه دورش باشه. کد ساده رو بهم بدید من خودم دستکاریش می‌کنم. فقط سرنخ‌ها رو می‌خوام.
    ببخشید.

    بسیار تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۸

    این با تگ هست. خودمم از همین متد استفاده میکنم:
    http://www.wprecipes.com/how-to-show-related-posts-without-a-plugin

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - بهروز ازند - محسن غیاثی - mohammad_it - mortezanano
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۵

    man4toman گفت:
    این با تگ هست. خودمم از همین متد استفاده میکنم:
    http://www.wprecipes.com/how-to-show-related-posts-without-a-plugin

    بسیار تشکر. برای استایلش که می‌خوام کادر دار باشه یه راهنمایی می‌کنید؟
    ضمناْ کد رو داخل حلقه گذاشتم کار نکرد! اینم single.php بعد اضافه کردن کد:

    <?php get_header(); ?>
    <?php
    global $options;
    foreach ($options as $value) {
    if (get_settings( $value['id'] ) === FALSE) { $$value['id'] = $value['std']; } else { $$value['id'] = get_settings( $value['id'] ); } }
          ?>
    <div id="container2">
    <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/content-top-home-2.gif" alt="logo" style="float: left;" />
    <div id="left-div">
    <?php if (have_posts()) : ?>
    
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <!--Begin Post-->
    <div class="post-wrapper">
    <h1 class="titles2"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="لینک ثابت <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    <div style="clear: both;"></div>
    <div class="post-info">
    توسط <?php the_author() ?> در دسته <?php the_category(', ') ?> در <?php the_time('m jS, Y') ?> |  <a href="#respond" title="<?php _e("دیدگاه شما در"); ?>"><?php comments_number('بدون دیدگاه','1 دیدگاه','% دیدگاه'); ?></a>
    | <?php the_views() ?> | <?php if(function_exists(getILikeThis)) getILikeThis('get'); ?>
    </div>
    <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/comment-bottom.gif" alt="logo" style="float: left; margin-bottom: 20px;" />
    
    <div style="clear: both;"></div>
    
    <?php the_content ('ادامه...'); ?>
    <?php
    //for use in the loop, list 5 post titles related to first tag on current post
    $tags = wp_get_post_tags($post->ID);
    if ($tags) {
      echo 'Related Posts';
      $first_tag = $tags[0]->term_id;
      $args=array(
        'tag__in' => array($first_tag),
        'post__not_in' => array($post->ID),
        'showposts'=>5,
        'caller_get_posts'=>1
       );
      $my_query = new WP_Query($args);
      if( $my_query->have_posts() ) {
        while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
          <p><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p>
          <?php
        endwhile;
      }
    }
    ?>
    
    <div class="comment-bg">
    <?php comments_template(); ?>
    <div style="clear: both;"></div>
    </div>
    <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/comment-bottom.gif" alt="logo" style="float: left; margin-bottom: 20px;" />
    
    <?php endwhile; ?>
    
    </div>
    
    <?php else : ?>
    
    <h2 align="center">یافت نشد!</h2>
    
    <p align="center">متاسفانه مطلبی مطابق با معیار شما یافت نشد. دوباره تلاش کنید</p>
    
    <?php endif; ?>			
    
    </div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/content-bottom-2.gif" alt="logo" style="float: left;" />
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>
    
    </body>
    </html>
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۸

    شما تگهای یکسان برای چند پست تعریف شده دارید؟
    چون اگه تگها یکسان نباشه مسلما چیزی نشون نمیده.

    برای استایل هم کل کدی که دادم رو توی یک div بزارید و به اون استایل بدید.
    بخش تکرار شونده کد هم این هست:
    <p><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - بهروز ازند - محسن غیاثی
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۹

    man4toman گفت:
    شما تگهای یکسان برای چند پست تعریف شده دارید؟
    برای استایل هم کل کدی که دادم رو توی یک div بزارید و به اون استایل بدید.

    ممنونم که جواب میدید.
    بله دارم. با افزونه نشون میداد. ولی اینجا فقط عنوان related post رو نشون داد.
    همون استایل دادن رو یکم مشکل دارم!
    تشکر

  • Reza

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۵
    تشکر شده: ۲۴۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۹

    براي اينكه دورش يك كادر ايجاد شه تو استايل بهش مقدار بوردر بدين مثلا مثل زير:

    border: 1px solid #99CCFF;
      width: عرض مدنظر;
    padding: 2px 2px 2px 2px
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - بهروز ازند - محسن غیاثی
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۱

    r.j گفت:
    براي اينكه دورش يك كادر ايجاد شه تو استايل بهش مقدار بوردر بدين مثلا مثل زير:

    border: 1px solid #99CCFF;
      width: عرض مدنظر;
    padding: 2px 2px 2px 2px

    ممنون رضا جان ولی این کد فعلاً برای من کار نکرد. عنوانش میاد ولی پست‌ها رو نشون نمیده. با افزونه میشه ایجاد کرد بعد بهش استایل داد؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۰

    من خودم دارم از همین کد استفاده میکنم.

    در مورد افزونه هم بله میشه. حالا کدوم افزونه هست؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    بهروز ازند - Omid Sh
  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۲

    امید شاید مشکلت اینجاست که اگه دوتا پست تگ یکسان داشته باشن نشون میده وگرنه که نشون نباید بده که!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - محسن غیاثی
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۳

    man4toman گفت:
    من خودم دارم از همین کد استفاده میکنم.

    در مورد افزونه هم بله میشه. حالا کدوم افزونه هست؟

    مثلاً افزونه related post یا yet another related post. تشکر

    encaria گفت:
    امید شاید مشکلت اینجاست که اگه دوتا پست تگ یکسان داشته باشن نشون میده وگرنه که نشون نباید بده که!

    مرسی بهروز ولی من تگ یکسان دارم. ولی نشون نداد!

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۸

    هر دوی این پلاگین ها دارای بخش قالب هستن.
    میتونید از همونجا ویرایش کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۱

    man4toman گفت:
    هر دوی این پلاگین ها دارای بخش قالب هستن.
    میتونید از همونجا ویرایش کنید.

    یعنی تو کدوم قسمتشون؟
    من برای related post چیزی ندیدم.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۹

    در فایل wp_related_posts تابع $output رو دنبال کنید تا کدهای مربوطه رو ببینید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۳ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

    man4toman گفت:
    در فایل wp_related_posts تابع $output رو دنبال کنید تا کدهای مربوطه رو ببینید.

    من اگه کد نویسی بلد بودم، اینجا مطرح نمی‌کردم!

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴

    نیاز نیست کدنویسی بلد باشه.
    کدهای html هست. از اونها که سردر میاری؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۹

    man4toman گفت:
    نیاز نیست کدنویسی بلد باشه.
    کدهای html هست. از اونها که سردر میاری؟

    آره.
    فکر کنم پوستم مشکل داره که با کد نشون نداد!
    تشکر

  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۵

    امید این رو امتحان کن همونییه که تو پستای خودم ازش استفاده میکنم خیلی خوب عمل میکنه یکم با کدهای خودت فرق میکنه

    <?php $tags = wp_get_post_tags($post->ID);
    if ($tags) {
     $tag_ids = array();
    foreach($tags as $individual_tag) $tag_ids[] = $individual_tag->term_id;
    $args=array(
    'tag__in' => $tag_ids,
    'post__not_in' => array($post->ID),
    'showposts'=>3,
    'caller_get_posts'=>1
    );
    $my_query = new wp_query($args);
    if( $my_query->have_posts() ) {
     while ($my_query->have_posts()) {
    $my_query->the_post();
    ?>
    
    <h4><a href="<?php the_permalink(); ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h4>
    <?php } } }?><?php wp_reset_query(); ?>

    برای نمونه هم برگه پایین رو ببین
    KMPlayer
    با زمینه دلخواه براش عکس هم گذاشتم بد عمل نمیکنه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۴

    ممنون بهروز جان. اینم کار نکرد. تو لوکال آقا محسن غیاثی تست کردند جواب داده. نمی‌دونم چشه!

  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۰

    با استفاده از افزونه آوردم و بهش استایل دادم.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها