انجمن

آيتم هاي مرتبط با پلاگين پارسي If You Liked That  (۱۷ نوشته)

• مرتضي بهمني

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    # نوشته شده: ۱۷ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۰:۳۴

دوستان عزیز سلام
    من یکی دیگه از پلاگین های وردپرس رو با نام If You Liked That به زبان پارسی ترجمه کردم !
    کار این پلاگین اینه که آیتم های مرتبط با پست هاتون رو خیلی سریع و راحت پیدا و لیست میکنه و دیگه نیازی به دادن لینک ها به صورت دستی نیست ! شما می تونین اطلاعات بیشتری از این پلاگین رو به همراه لینک دانلود نسخه پارسیش رو از آدرس زیر دریافت کنید :
    http://www.pixelpost.ir/weblog/1386/05/wordpress/if-you-liked-that-persian-ver.html
    در صورتی که در یکی از مطالب‌تان و یا در بخش لینکدونی وبلاگتون به مطلب من لینک بدین ممنون میشم ! با اینکارتون باعث میشین که عده‌ای بیشتری با وردپرس و قابلیت‌هاش آشنا بشن ! و عده‌ای هم ترغیب بشن که پلاگین‌های وردپرس رو به زبان پارسی ترجمه کنن !

با تشکر / مرتضی بهمنی

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۰:۵۹

بابا اینم که غیراستاندارد فارسی شده٬ مگه قرار نشد از این به بعد با اون روشی که لینک دادم فارسی‌سازی رو انجام بدین؟! :-/

• مرتضي بهمني

آفلاین
    عضو
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۱:۰۴

چيكار كنم ! يكباري به اون روش دست به ترجمه زدم گند زده شد به پلاگين ! هر كاري كردم درست نشد !
    گناهكار ميدونم يك كم توقع زيادي هستش ! و لي اگه يك فيلم آموزشي بسازي بد نيست ! اينجا مرجع آموزشي وردپرس پارسي هستش گمونم يك چنين چيزي لازمه ! من هم راحت ميشم و درست ياد ميگريم ! فكر نكنم تهيه اش هم خيلي كار داشته باشه ! فوقش دو ساعت !

قربانت / مرتضي بهمني

• مرتضي بهمني

آفلاین
    عضو
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۱:۱۹

در ضمن يك سوال : اينجوري ترجمه بشه چه مشكلي داره؟ مگه قراره وردپرس چند زبانه بشه كه بايد اينكار رو بايد بكني؟م ( مي بخشيد ! ما كمي بي سواديم! من رو روشن كنيد تا اونجوري هم انجام بدم ! *-:) )
    گناهكار عزيز مشكل فني در ترجمه مي بيني ؟ كار ميكنه پيشت ؟ راضي هستي از ترجمه اش؟ بابا همش زوم نكن روي فايلش و استاندارد بودن ترجمه اش ! تاحالا كسي نشده در مورد اين صحبت كنه كه درست كار ميكنه پيشش يا نه!

در ضمن به فكر آموزش ويدئويي هم باش !
    با تشكر از توجه ات ! ممنون!

• Behnam

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۳
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۲

مرتضی جان ممنون کارت هم خیلی عالی هست و جای تشکر داره .
    گناهکار هم به دلیل تمیز بودن کار و پیش نیومدن مشکلات بعدی این پیشنهاد رو کردند دلخور نشو ولی همین که دست به انجام این عمل زدی خیلی خوب هست . ;)

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۲:۱۸

گناهكار عزيز مشكل فني در ترجمه مي بيني ؟ كار ميكنه پيشت ؟ راضي هستي از ترجمه اش؟ بابا همش زوم نكن روي فايلش و استاندارد بودن ترجمه اش ! تاحالا كسي نشده در مورد اين صحبت كنه كه درست كار ميكنه پيشش يا نه!

نه مشکلی توی ترجمه نیست، اما اگه اونطوری ترجمه بشه خیلی بهتره.
    دستت هم درد نکنه.

راستی من امکاناته ساختن آموزش ویدوئی رو ندارم، اگه بقیه‌ی بچه‌ها می‌تونن از روی همون آموزش متنی که نوشتم یکی بسازن!

گناهکار هم به دلیل تمیز بودن کار و پیش نیومدن مشکلات بعدی این پیشنهاد رو کردند دلخور نشو ولی همین که دست به انجام این عمل زدی خیلی خوب هست .

مرتضا از هم‌استانی‌های منه، قصد ناراحت کردنش رو اصلن نداشتم، واسه اینکه کارش قوی باشه تذکر دادم :)

• مرتضي بهمني

آفلاین
    عضو
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۹

گناهکار و بهنام عزیز
    من از دست کسی دلخور نشدم ولی آخه نباید ببگین جریان چیه که باید اونجور ترجمه شه !؟ یک کم سکرت بازی اذیت میکنه ! منم کنجکاو !
    در ضمن به چشم تا قلق ترجمه کردن استاندارد دستم نیاد اقدام به ترجمه نمیکنم ! مرگ یک بار ، شیون هم یکبار !
    در ضمن کار من چیزی شبیه زنگوله پای تابوته ! یک ماه دیگه اعزام میشم بری نظام وظیفه و آموزشی و دوران آشخوری ! در واقع الان دارم تند تند ترجمه میکنم که چند تا یادگاری هم ازم بمونه برای تیم وردپرس ! بعدش میرم خدمت و غیره و ذالک و خدا میدونه چه بلاهایی بیاد سرم و .... ( می بخشین دارم قصه کلثوم ننه تعریف میکنم ! از زمانی که دفترچه رو پست کردم , تب کردم و هزیون میگم ! )

ولی یک سوال : این بخش " سیاره " چه جوری کار میکنه ! آیا باید یکی از مدیرا مطلب رو تائید کنه !؟ یا مطلب دقیقاً بعد از ارسالش توی وبلاگ منتشر میشه !؟ آخه مطلب من در مورد همین پلاگین هنوز وارد بخش " سیاره " نشده ! لطفاً آدرس " فید " دسته بندی من رو چک کنین و ببین درست وارد شده یا نه !

ارادتمند و مخلص همه بچه های تیم وردپرس / مرتضی بهمنی

• مهرداد

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۳:۱۴

مرتضی جان یکی از اهداف وردپرس فارسی اینه که تو کدها دست برده نشه یا به اصطلاح hard code صورت نگیره و حتی الامکان از طریق فایلهای جانبی فارسی سازی انجام بشه
    مثل فایل زبان و rtl.css

• mazdakam

آفلاین

تعداد نوشته‌ها: ۱۴۵۳
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۷

به دلایل امنیتی و همچنین امکان سریع به روز رسانی یک افزونه (چون توی کد دست برده نشده) ما پیشنهاد می‌کنیم که فایل زبان از خود افزونه جدا باشه، همچنین به همین دلیل ما نمی‌ٱونیم توی بخش افزونه‌ةا این فایل رو بگذاریم

اما در مورد آموزش تصویری من تلاش می‌کنم تا اون مقاله رو با گذاشتن چند تا عکس و کمی دست‌کاری بهترش کنم
    شما هم جایی که به مشکل خوردید بپرسید تا بدونیم مشکل‌ةای اجرایی کار کجاست و حلش کنیم

یک نکته‌ی دیگه لطفا سعی کن ي عربی به کار نبری! ي عربی جاش توی انجمن فارسی نیستش ممنون

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۷:۱۰

یک نکته‌ی دیگه لطفا سعی کن ي عربی به کار نبری! ي عربی جاش توی انجمن فارسی نیستش ممنون

مزدک تو آخرشی!!!

• mazdakam

آفلاین

۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۸:۴۳

Gonahkar گفت:

مزدک تو آخرشی!!!

دلیلش رو این‌جا نوشتم پدرومن درمیاد بعدا
    بررسی تاریخچه‌ی مشکل ی و ک و ارایه راه‌کار

• mazdakam

آفلاین

۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۱

فکر کنم یک مقاله باید بنویسیم توی مستندات که چرا این شیوه‌ی ترجمه پیشنهاد می‌شه من وقت کنم بعد از انتقال به سرور جدید می‌نویسمش

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۲۰:۰۵

فکر کنم یک مقاله باید بنویسیم توی مستندات که چرا این شیوه‌ی ترجمه پیشنهاد می‌شه من وقت کنم بعد از انتقال به سرور جدید می‌نویسمش

آره لازمه. اگه بنویسی که دستت درد نکنه.

• مانی

آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۶۹۶
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۲:۰۳

ولی یک سوال : این بخش " سیاره " چه جوری کار میکنه ! آیا باید یکی از مدیرا مطلب رو تائید کنه !؟ یا مطلب دقیقاً بعد از ارسالش توی وبلاگ منتشر میشه !؟ آخه مطلب من در مورد همین پلاگین هنوز وارد بخش " سیاره " نشده ! لطفاً آدرس " فید " دسته بندی من رو چک کنین و ببین درست وارد شده یا نه !

ارادتمند و مخلص همه بچه های تیم وردپرس / مرتضی بهمنی

سیاره به صورت خودکار هر روز 3 بار به روز می شه. به علت اینکه هنوز سرور جدید cron اش تنظیم نشده. من هر روز دستی به روزش می کنم. مثلا الان که به روزش کردم مطلب شما هم اضافه شده.

• مرتضي بهمني

آفلاین
    عضو
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۳:۱۵

سلام به همه دوستان
    فهمیدم چرا نباید اینجوری ویرایش بشن پلاگین ها ! از توجه و راهنمایی همه دوستان هم ممنون ولی به نظرم تهیه فیلم آموزشی لازمه ! اگه تهیه بشه ممنون میشم ! منتظر مقاله جناب مزدک خان هم هستم! در ضمن همون مقاله " چگونگی فارسی کردن قالب و افزون " هم اگه کاملتر بشه و جزئیات هم بیشتر بهش پرداخته بشه فکر کنم خوبه !

متاسفانه آموزش " چگونگی فارسی کردن قالب و افزون " رو هر چی فکر میکنم متوجه نمیشم ! سوالاتی که فعلاً داشتم اینها هستن :
    نگاه کنید ما یک کدی داریم مثل این :

<td><?php _e('RSS icon URL (optional):', 'kbwidgets'); ?> </td>

باید به چه شکلی فایل با فرمت po رو به فایل پلاگین / قالب معرفی کنم ؟
    باید به چه شکلی متن پارسی در فایل با پسوند po وارد یشن !؟ مثلاً در فایل های زبان مامبو پارسی ، متن ترجمه شده به این شکل به فایل با پسوند po وارد میشن !

#: administrator/includes/menubar.html.php:160
    #: administrator/includes/menubar.html.php:170
    msgid "Publish"
    msgstr "انتشار"

در ضمن منظور از شاخص چیه ؟ آیا یک متغییر هستش و میتونه به هر عنوانی تغییر کنه ؟

با تشکر از همگی/ مرتضی بهمنی

• گناهکار

آفلاین
    کلیددار
    ۲۸ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۰:۲۲

<?php _e('RSS icon URL (optional):', 'kbwidgets'); ?>

الان توی همین خطی که شما نوشتین، اون kbwidgets شاخص هست. و برای قالب‌ها اصلن فرقی نمی‌کنه که چی باشه٬ فقط باید تو تمام فایل‌های اون قالب ثابت باشه.
    اما واسه پلاگین‌ها٬ نباید ۲ تا پلاگین شاخصشون مثه هم باشه٬ چون‌که فایل‌های mo برای پلاگین‌ها باید به این‌صورت ذخیره بشن: shakhes-fa_IR.mo و توی فولدر پلاگینز قرار بگیرن٬ که خب واضحه اگه ۲تا پلاگین شاخصشون مثه هم باشه٬ ۲تا فایل زبان با اسم شبیه به هم به‌وجود میاد که نمی‌شه دو تا رو تو یه فولدر گذاشت.

فایل po هم تو خود مقاله گفتم که چجوری ساخته بشه٬ فکر نمی‌کنم جایی از مقاله گنگ باشه.

• arian110

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۵ سال پیش
    ۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۱

با سلام دوستان عزیزم لطفا یک ایمیل بمن لطف کنید من نیاز به کمک شما ها دارم ! وهمچنان اگر مقدور است پلاگین مترجم گوگل را برای ورد پرس لطفا برای معرفی کنید و یا لنیک دانلود انرا بگذارید خیلی نیاز دارمش خداوند شما را حفظ کند انشاالله.
    منتظر هستم

درباره‌ی این موضوع