انجمن


اضافه کزدن چند جمله به صورت کلی به همه پستها ؟  (۱۸ نوشته)

  • mohammad_1365

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۷

    با عرض سلام.
    پیشاپیش از همه اساتید تشکر می کنم.
    می خواهم بدونم چطوری می تونم جمله زیر رو به صورت کلی توی همه پست ها بزارم :

    حجم فایل :
    پسورد :
    دانلود - (مستقیم)

    با تشکر از زحماتتون.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - alirezamarshall - NooreYar.ir
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۰

    به انجمن خوش اومدین دوست عزیز
    شما میخواین این جمله فقط اضافه بشه یا اینکه اینها ثابت باشن و شما حجم و لینک و پسورد رو جلوشون بنویسین؟

    مطالب مرتبط با زمینه های دلخواه رو هم در انجمن جستجو کنین.
    مفید هست.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    MyParsi.com - mohammad_1365 - ثاني عشر - NooreYar.ir
  • mohammad_1365

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۴

    سلام دوباره.
    من می خواهم که همین چند کلمه , به صورت کلی توی همه پست ها باشه. آخه تعداد پست ها زیاد هست و نوشتن این جمله بصورت تک تک توی همه پست ها یه کم زمان می بره.
    بعدش توی هر پست خودم حجم ها رو جداگانه وارد میکنم. آخه حجمها متفاوت هستند.
    چطوری می تونم این کار رو بکنم که دیگه نیازی نباشه توی هر پستم این جمله رو تکرار کنم.
    نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه ؟!
    با تشکر.

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۵

    < ?php
    add_filter('default_content', 'my_editor_content');
    function my_editor_content( $content )
    {
    	$content = "If you enjoyed this post, make sure to subscribe to my rss feed."; return $content;
    }
    ?>

    منبع

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza - mohammad_1365 - ثاني عشر - alirezamarshall - NooreYar.ir
  • mohammad_1365

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۷

    آقا تشکر از کلیه دوستان به خصوص آقای ناظم و آقای پارسا.
    با همین کد مشکل حل شد.

  • Arshk

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۳
    تشکر شده: ۱۵۲ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۳

    parselearn گفت:
    `
    < ?php
    add_filter('default_content', 'my_editor_content');
    function my_editor_content( $content )
    {
    ........

    این ککد رو کجا قرار بدیم؟
    بیشتر توضیح میدید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mahnaz
  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۰

    من هم نميدونم جاش كجاست
    دوستان اگه بيان كنن كه اين كد رو كجا بايد گذاشت ممنون ميشم

    نكته ديگه اينكه: اين كد، يك متن رو بطور ثابت در قسمت افزودن مطلب جديد اضافه ميكنه؛ براي اضافه شدن يك عبارت به همه پستهاي قديم [مثلا اضافه كردن لينك مستقيم به بالاي لينك دانلود تمام پستهاي قبلي] بايد چيكار كرد؟ ممنون

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۵

    mohammad_1365 گفت:
    آقا تشکر از کلیه دوستان به خصوص آقای ناظم و آقای پارسا.
    با همین کد مشکل حل شد.

    thaniashar گفت:
    من هم نميدونم جاش كجاست
    دوستان اگه بيان كنن كه اين كد رو كجا بايد گذاشت ممنون ميشم

    نكته ديگه اينكه: اين كد، يك متن رو بطور ثابت در قسمت افزودن مطلب جديد اضافه ميكنه؛ براي اضافه شدن يك عبارت به همه پستهاي قديم [مثلا اضافه كردن لينك مستقيم به بالاي لينك دانلود تمام پستهاي قبلي] بايد چيكار كرد؟ ممنون

    در فايل function.php

    اضافه به همه پستها

    function article_example($content)
    {
    	return "The content contains: ".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');

    منبع

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - Arshk - مرتضی نظری - alirezamarshall
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۰

    parselearn گفت:

    در فايل function.php

    اضافه به همه پستها

    function article_example($content)
    {
    	return "The content contains: ".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');

    منبع

    سلام پارسا جان.ببخشید کدوم قسمتش باید متن پیش فرض رو نوشت؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NooreYar.ir
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۳

    تست بشه. معلوم ميشه
    به جاي: (براي نمايش قبل از پست)
    The content contains:

    بعد پست
    return $content."The content contains: ";

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alirezamarshall - fffkral - ثاني عشر - NooreYar.ir
  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۶

    سلام
    من هر جاي فايل functions.php اين دو تا كد رو گذاشتم، پيش فرض قسمت افزودث نوشته تغييري نكرد!!
    دقيقا به كدوم قسمت، بعد از كدوم كد بايد قرار بدم؟ ممنون

    و فرق اين دو تا كد چيه؟!
    < ?php
    add_filter .....
    و
    function article .....

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NooreYar.ir
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۱

    كد اولي، متني را در اديتور ارسال مطلب نمايش ميدهد
    كد دومي، متن يا هر چيز ديگري را در تمام پستهاي سايت نمايش ميدهد.

    در ضمن كد را بعد از تگ php، و بدون تگ php كد قرار دهيد (كد اول)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر
  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۴

    كد اول:

    <?php
    
    add_filter('default_content', 'my_editor_content');
    function my_editor_content( $content )
    {
    	$content = "If you enjoyed this post, make sure to subscribe to my rss feed."; return $content;
    }
    
    /** elegantbox options */
    class ElegantboxOptions {

    كد دوم:

    <?php
    
    function article_example($content)
    {
    	return "The content contains: ".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');
    
    /** elegantbox options */
    class ElegantboxOptions {
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ثاني عشر - Morteza - MHN1515
  • ثاني عشر

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۲
    تشکر شده: ۷۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۸

    آقا ممنون كد اول كار كرد ولي حيف كه كد قبول نميكنه؛ فقط متن ساده ساده قبول ميكنه!!
    من پيشنويس پستهاي من بصورت بلد و رنگي هست؛ ولي لطف كردي نكته خوبي يادم دادي
    با تشكر

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۹

    سلام
    ممنون از راهنماییاتون .

    <?php
    
    function article_example($content)
    {
    	return "The content contains: ".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');

    می خواستم بدونم حالا این کد که در تمام پست ها یک جمله خاص را نشون میده , درست , ولی فقط میخوام داخل ادامه مطلب یعنی صفحه single.php نشون بده .
    با احترام

  • hoseni_68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵
    تشکر شده: ۱۶ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۶

    سلام
    مشکل حل شد.
    گفته بودید باید داخل فایل function.php کپی کنید که داخل تمام صفحات نشان میداد , تابع را ریختم داخل فایل single.php مشکلم حل شد
    با احترام

  • Parsa

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۹۲۱
    تشکر شده: ۲۶۸۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۰

    hoseni_68 گفت:
    سلام
    ممنون از راهنماییاتون .

    <?php
    
    function article_example($content)
    {
    	return "The content contains: ".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');

    می خواستم بدونم حالا این کد که در تمام پست ها یک جمله خاص را نشون میده , درست , ولی فقط میخوام داخل ادامه مطلب یعنی صفحه single.php نشون بده .
    با احترام

    function article_example($content)
    {
    	if(is_single())
    		return "The content contains: ".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hoseni_68
  • key2un72

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۵

    من یک اشتباهی کردم و این کد رو که برای متن بود رو تووش این رو نوشتم:

    <form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=feedburner/ZoZj', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">
    <p><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt; font-weight: 700">برای دریافت
    جدیدترین آهنگ ها و موزیک ویدیوها و آلبوم ها ایمیل خود را وارد کنید و بر روی
    عضویت کلیک کنید!!!</font></p>
    <p> </p>
    <p><font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt"><input type="text" style="width:140px" name="email"/></span></font></p>
    <p> </p><font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt"><input type="hidden" value="feedburner/ZoZj" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/>
    </span></font><font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt">
    <input type="submit" value="عضویت" /></span></font><p> </p>
    <p><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">برای عضویت در خبرنامه سایت بعد
    از وارد کردن ایمیل و کد امنیتی حتما به ایمیل خود مراجعه بفرمائید ، چرا که
    باید بر روی لینک تأیید کلیک کنید!!!</font></p>
    <p><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">ممکن است که ایمیل به بخش اسپم
    ها رفته باشد!!!</font></p></form>

    و تا ذخیره رو زدم صفحه سایت سفید شد و دیگه بالا نمیاد!!!

    یعنی در واقع این رو زدم:

    <?php

    function article_example($content)
    {
    return "<form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=feedburner/ZoZj', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">
    <p><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt; font-weight: 700">برای دریافت
    جدیدترین آهنگ ها و موزیک ویدیوها و آلبوم ها ایمیل خود را وارد کنید و بر روی
    عضویت کلیک کنید!!!</font></p>
    <p> </p>
    <p><font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt"><input type="text" style="width:140px" name="email"/></span></font></p>
    <p> </p><font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt"><input type="hidden" value="feedburner/ZoZj" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/>
    </span></font><font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt">
    <input type="submit" value="عضویت" /></span></font><p> </p>
    <p><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">برای عضویت در خبرنامه سایت بعد
    از وارد کردن ایمیل و کد امنیتی حتما به ایمیل خود مراجعه بفرمائید ، چرا که
    باید بر روی لینک تأیید کلیک کنید!!!</font></p>
    <p><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">ممکن است که ایمیل به بخش اسپم
    ها رفته باشد!!!</font></p></form>".$content;
    }
    add_filter('the_content', 'article_example');

    /** elegantbox options */
    class ElegantboxOptions {

    خواهشا یه نفر کمک کنه!!!
    آدرس سایت:
    dl2music7.in

درباره‌ی این موضوع