انجمن


مشکل در پوسته ITBlogs  (۴ نوشته)

  • managermd

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۰
    تشکر شده: ۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۹

    درود به دوستان عزيز
    من مي خواستم اين قالب رو
    http://demo.wp-persian.com/?preview_theme=IT%20Blogs

    روي وردپرس نگارش 3.1.1 برای سایتم استفاده کنم
    استفاده مي کنم و اين مشکلات رو ديدم

    ارور در بخش بايگاني
    Fatal error: Call to undefined function wp_get_jarchives() in /home/prof/public_html/wp-content/themes/itblogs/sidebar.php on line 47

    همچنين به جاي متن "خانه" يا همون صفحه اصلي علامت سوال هست

    ممنون مي شم راهنمائي بفرمائيد مشکل چيه

  • MyParsi.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۹
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۵ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۶

    دوست عزیز برای رفع مشکل اولتون راه حل نصب افزونه wp-jalali هستش که قابلیت تاریخ شمسی رو به وردپرس اضافه می کنه
    و برای مشکل دوم هم از بخش ویرایش پوسته اقدام نمائید و بصورت دستی تصحیح رو انجام بدید
    موفق باشید

  • zovareh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۱

    سلام
    وقتی پوسته رو فعال کردم کامل لود نمیشه، فقط این پوسته اینطوریه، بقیه پوسته ها مشکلی ندارن.

    باید کار خاصی انجام داده بشه؟

  • MyParsi.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۹
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۵

    zovareh گفت:
    سلام
    وقتی پوسته رو فعال کردم کامل لود نمیشه، فقط این پوسته اینطوریه، بقیه پوسته ها مشکلی ندارن.

    باید کار خاصی انجام داده بشه؟

    دوست عزیز آدرس سایتتون رو بذارید تا چک کنیم

درباره‌ی این موضوع