انجمن


مشكل در قسمت جستجوي سايت  (۱۴ نوشته)

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۳

    سلام

    دوستان عزيز نميونم چرا مشكلي در قسمت جستجوي سايت دارم.. راستش از ابتداي راه اندازي تا به حال تست نكرده بودمش و الان يكدفعه گفتم ببينم چجوريه كه ديدم كلمه اي كه مينويسم رو در نظر نميگيره و فقط url صفحه عوض ميشه و صفحه اول سايت با تمام صفحات ديگه مياد

    براي مثال: سرچ ميكنم = علي
    و ميدونم كه تنها در يك پست كلمه هايئ مثل علي رو نوشتم و بعد هم فقط url سايت به اين ادرس تغير ميكنه : http://www.mysite.com/?search=علي

    و چيزي نمياد و همان صفه اول سايت رو با بقيه صفحات رديف ميكنه .. يعني انگار تو صفحه اولي و فقط ادرس عوض شده..!! چيكار كنم؟

    توي فايل index.php قالبم ، اين كد ، در كنار كد هاي ديگه هست:

    <div class="space"></div><div class="widget-header"> جستجو در سايت </div>
    				<div class="widget-content">
    				<p> <form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>/"><input type="text" class="form-style" size="17" name="search" value="" /><input type="submit" class="form-bottom" value="بگرد" style="font-size:10px; margin-right:5px; height:25px;" /></form> </p>
    
    				</div>
    <div class="space"></div>

    جالبه كه بدونيد اصلا فايلي به نام search.php و.. توي فايل هاي قالبم نيست.. بايد باشه؟؟؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۴

    فایل archive یا category یا index رو کپی و به search رینیم کنید و نتیجه رو ببینید ;)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    MyParsi.com
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۷

    متوجه نشدم..!!! از چي صحبت ميكنيد.. كدام فايل؟؟ من جستجوي سايتم خراب شده.. منظور شما رو متوجه نميشم

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۱۲

    یعنی یه فایل بسازید با نام search.php توی پوشه ی قالبتون و بعد محتویات فایل index.php رو توی این فایل کپی کنید و ذخیره کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    MyParsi.com
  • MyParsi.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۹
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۲

    دوست عزیز در تکمیل پاسخ دوستان براتون توضیح میدم. اول نوت پد Notepad رو باز کنید. تمام محتویات فایل ایندکس رو تو نوت پد کپی کن بعد Save as کن و اسم فایل رو بذار Search.php و فرمت ذخیره شدن فایل رو از txt به all files تغییر بده و فایلت رو ذخیره کن (با این کار بجای ساخت یه فایل متنی بی ارزش یه فایل php ساختی). حالا فایل ساخته شده رو از طریق هاستت به پوشه قالبت آپلود کن. آدرس پوشه ها هم که مشخصه:
    /wp-content/themes/اسم قالب/
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Rasivell
  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۱

    متشكر از دوستان

    عزيزان.. بنده html , css و.. رو به خوبي بلد هستم و فقط مشكلم php هستش..و شخصا توي كارهاي سئو هستم و متخصص اين امر هستم... براي همين بود كه گفتم منظور شما رو متوجه نميشم.. من تا به حال كلي كتاب درباره قالب هاي وردپرس مطالعه كردم و قالب هاي زيادي رو كند و كاو كردم.. فايل هايئ به نام Search.php و محتويات ان ها كاملا با بقيه قسمت ها متفاوته.. سوء تفاهم نشه ولي اگه كمي اگاهي داشتيد متوجه ميشديد كه فايل جستجو چه ربطي به صفحه اول داره كه بايد محتوياتش يكي باشه..!!!!!!! شما بريد قالب هاي معتبر مثل قالب پيش فرض رو ببينيد و بعد منظور بنده رو متوجه ميشيد... با اين كه در تمام طول انجام فرمايشات شما داشتم به خودم ميخنديدم ولي باز گفته هاي شما رو انجام دادم و بايد حدث زده باشيد كه نتيجه همان طور كه گفتم خنده دار بوده.... =0

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۱

    تا جایی که من یادمه فایل search.php صفحه ی نتایج رو فراخونی میکنه و ظاهر اونو درست میکنه اما فایل searchform.php مربوط به فرم جستجو هست .

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۶

    خط زیر رو قبل از حلقه قرار بدید توی همون فایل سرچ :

    <h1 class="title">نتایج جستجو: <?php echo get_search_query(); ?></h1>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    MyParsi.com
  • MyParsi.com

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۹
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۹

    دوست من خیلی از قالبها فایل هایی مثل search.php و یا page.php یا single.php و... رو ندارند و عموما وردپرس از فایل index.php به جای اونها استفاده می کنه (به همین دلیله که فایل index.php تقریبا همه دستورات و کدهای لازم رو شامل میشه). باتوجه به مواردی که گفتید فایل ایندکس شما کامل نیست

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۷

    متشكر از دوستاني كه پاسخ دادن ولي در حال حاضر مشكل بنده به جاست..! يعني حل نشده و مديراني كه احساس ميكنند ميتونن بنده رو كنك كنند ممنون ميشم دريغ نكنند.. i need to you help

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۴

    یک عکس از پوشه قالب خودتون (فایلهای داخلی) اینجا بزارید. یا اسم همه فایلهای پوسته رو اینجا بزارید.

  • Rasivell

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱۵
    تشکر شده: ۶۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۰

    خب اسما اين ها هستن:
    comments.php
    header.php
    index.php
    page.php
    single.php
    style.css

    خب فايل هاي تم اصلي.. كامندها و استايل شيت اصلي هستن.. و من هم كد هاي داخل همه رو حفظ هستم...! اچ تي ام ال و سي اس اس تسلط كامل دارم ... فقط جائي كه بنده داشتم اموزش طراحي قالب وردپرس رو ميخوندم ميگفت كه بايد يه فايل سرچ داشته باشه با فلان محتوا..! كه خب اين قالب من نداره. و مد نظرمه كه اگه شما دوستان به چيزي برخورد نكرديد خودم دست به كار بشم..!
    متشكر

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۳

    ميگفت كه بايد يه فايل سرچ داشته باشه با فلان محتوا..!

    اینو ببین :

    <form method="get" name="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
    <div><input type="text" value="<?php the_search_query(); ?>" name="s" style="width: 95%;" />
    	<span class="art-button-wrapper">
    		<span class="l"> </span>
    		<span class="r"> </span>
    		<input class="art-button" type="submit" name="search" value="<?php _e('Search', 'kubrick'); ?>" />
    	</span>
    </div>
    </form>

    این فرم جستجو هست . با نام searchform.php .
    شاید منظورتون همینه .

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۰

    دوست من
    از فایل index.php کپی بگیر. حالا اسم این فایلی که کپی گرفتی رو بکن search.php
    حرکت بعدی ، کدی که در پست بالا اورده شده رو در یک فایل بنام searchform.php ذخیره کن.
    حالا این کد رو در جایی که میخوای فرم جستجو بیاد پیست کن.
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>
    حالا تست کن.

درباره‌ی این موضوع