دیدم در اینجا یک بنده خدایی آمده بود یک سوالی کرده بود درباره چگونگی رمز نگاری کردن فایلهای PHP یا با یک همچین مضمونی !! رفتم ببینم جواب دادن به ان یا نه دیدم متاسفانه بحث قفل کردن !! (که اصلا اانتظار ان از آقا ... نداشتم) من خیلی بیشتر از شما انتظار دارم اقای ... ، احتمال خیلی زیاد میدم که شما خودتان با این موضوع اشنا هستید اما نمیدانم چرا به جای جواب دادن بحث مسدود میکنید ! در کل بازم میگم من انتظار نداشتم از شما ، اصلا!!
متاسفانه عده ای مغرضانه بر خورد کردند ! که این ممکن از کم بود سواد و اگاهی انها یا نیت انها باشد ! یا اینکه خیلی افراطی با مفهوم نرم افزار ازاد برخورد میکنند که ان هم باز برمیگردد به ... میگذریم
در جواب ان شخص باید بگویم که رمز کردن به اون مفهوم عامیه در اینجا انجام نمیشود بلکه بیشتر سعی میشود گنگ سازی و گنگ کردن یک سلسله کد ایجاد شود و در هم ریختگی ایجاد شود تا خواننده کد (برنامه نویس) نتواند از شیوه نوشتن کد به درستی سر در بیاورد ، معمولا کارکتر های پوچ حقلقه های پوچ ، شرط های نابود کننده (اگز تغییر در کد داده شد کد دیگر کار نکند ) و ... به کد اظافه میشود !
در اکثر مواقع خود نویسنده برنامه (نویسنده ان کد PHP) در هنگام نوشتن سعی میکند که این کار ها را انجام دهد و معمولا از برنامه خاصی استفاده نمیکنند !! اما اگر کد کسی دیگه نوشته و به شما دادن تا درهم و گنگ کنید ان قضیه فرق میکند ... (به علت .... بی خیال) !! اما اگر شما زیاد وارد نیستید و یک کد ساده نوشته اید و میخواهید آن را کد کنید میتوانید از برنامه های زیر استفاده کنید :
ionCube PHP Encoder
Thicket™ Obfuscator for PHP
sourceguardian == > http://www.sourceguardian.com/protect_php_features.html
البته برنامه های خیلی بهتر و قوی تر یهم وجود دارد اما من دقیقا نمیدونم که شما چه کاری میخواهید انجام دهید ، باقی کار با خودتان !
برای دریافت اطلاعات و برنامه های بیشتر از کلید واژه های زیر استفاده کنید :
Protect ، Obfuscator ، ...
به همراه PHP Code استفاده کنید !
ضمنا من امتحان نکردم ببینم میشود با این ها یک پوسته وردپرس کد گذاری کرد ! یا یک افزونه وردپرس !!