انجمن


فراخوانی قالب صفحه از پوشه  (۳ نوشته)

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۳

    سلام
    در حالت عادی وردپرس فایلهای php که در اون برای مثال کد:

    <?php
    /*
    Template Name: Bartareen TPL
    */ ?>

    باشه را یک قالب جداگانه برای صفحات در نظر میگیره و اگر هنگام ساخت یک صفحه این قالب رو برای اون صفحه انتخاب کنیم ، صفحه با قالب انتخابی نمایش داده میشه..

    حالا فرض کنید که ما به علت تعدد تمپلت صفحات مجبوریم اونها رو داخل فولدر بریزیم که مثلا مدیریت یا ویرایش قالب آسونتر بشه. اگر این کار رو انجام بدیم وردپرس تمپلیت های داخل فولدر رو تشخیص نمیده، راهی هست که به وردپرس اعلام کنیم که از داخل فلان پوشه تمپلیت صفحه رو بخونه؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۶

    سلام . میتونی یه فایل تو فولدر اصلی قالب درست کنی و بعد از کدهایی که بالا گفتی از اینکلود استفاده کنی .
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/one/one.php"); ?>

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۱

    عبدالماجد جان ممنون، این راه به ذهنم رسیده بود به نظرم این چیزی که گفتید پیچوندن لقمه دور سر هست. من اگر میخواستم در فولدر اصلی قالب فایل اضافی باشه که خود تمپلیت رو میگذاشتم. فرض کن من 20 تا تمپلیت دارم. چرا 20 تا تمپلیت رو توی یه فولدر نریزم؟ فایلهای php قالب من 150 عدد هست. کار کردن با این 150 فایل وقت گیر و واقعا طاقت فرساست. پس باید بهم حق بدید که دنبال راه مستقیمی برای فراخوانی تمپلیت صفحه از فولدر هستم. اینجوری من تمپلیت ها رو یه جا دارم و واسه ادیت فالیها خیلی دنبال فایل مورد نظر نمیگردم..

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.