انجمن


افزونه ها  (۱۷ نوشته)

  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۸

    سلام و خسته نباشد
    من تازه وارد هستم میخواستم بپرسم چه جوری میشه یه افزونه رو نصب کرد ؟خیلی ممنونم

  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۸

    بعدش هم چجوری میتونم فعالش کنم که تو سایتم درست نمایش بده ؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۶

    افزونه رو خودت دانلود میکنی بعد فایل فشرده رو از مسیر پیشخوان > افزونه ها > نصب افزونه ها > بارگزاری آپلود میکنی و خودش نصب میشه و میتونی از همونجا فعالش کنی .
    هم میتونی توی مسیر پیشخوان > افزونه ها > نصب افزونه اسم افزونه رو جستجو میکنی و نصب میکنی .
    در ضمن جستجو هم میتونه براتون مفید باشه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد - Mostafa - aloneboy981
  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۰

    ممنون من اون افزونه ای رو که میخواستم نصب کردم ولی یه ارور میده نمیدونم از کجاشه ؟
    ارورها اینهاس

    Google Analytics is not active. You must select which Analytics Profile to track before it can work.

    و

    There are some issues with your theme that may prevent HeadSpace functioning correctly.

    wp_footer was not found in footer.php (documentation

    ممنون میشم کمکم کنید ؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۶

    Google Analytics is not active. You must select which Analytics Profile to track before it can work.

    توی تنظیمات افزونه باید به اکانت گوگل خودتون وارد بشید .

    wp_footer was not found in footer.php (documentation

    توی فایل footer.php دستور زیر رو قرار بدید :
    <?php wp_footer(); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد - Mostafa
  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۶

    majed گفت:

    توی تنظیمات افزونه باید به اکانت گوگل خودتون وارد بشید .

    توی فایل footer.php دستور زیر رو قرار بدید :
    <?php wp_footer(); ?>

    خیلی ممنونم اولی رو امتحان کردم
    Warning! This website has not registered with Google to establish a secure connection for authorization requests. We recommend that you continue the process only if you trust the following destination:

    http://mhtxpresslove.com/wp-admin/options-general.php?page=google-analytics-for-wordpress
    اینو میگه بعد که access میزنم میرم تو وردپرسم آخه دوتا گزینه بیشتر برام نمیاد بعد که اون یکی رو میزنم بازم میرم تو وردپرسم !

    ولی دومی همچین فایلی ندارم ؟ بعد تو اون یکی سایتم همچین نامی وجود داره ؟ footer.1.php همچین چیزیه ولی تو این یکی وردپرسم همچین فایلی وجود نداره

  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۶

    کمک کنید :-((

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۴

    کمک کنید :-((

    برای دریافت پاسخ مناسب صبر داشته باشید٬ از فرستادن نوشته‌هایی چون «کسی جواب نمی‌ده؟»٬ «پس پاسخ من چی شد؟» و... خودداری کنید.

    خیلی ممنونم اولی رو امتحان کردم
    Warning! This website has not registered with Google to establish a secure connection for authorization requests. We recommend that you continue the process only if you trust the following destination:

    http://mhtxpresslove.com/wp-admin/options-general.php?page=google-analytics-for-wordpress
    اینو میگه بعد که access میزنم میرم تو وردپرسم آخه دوتا گزینه بیشتر برام نمیاد بعد که اون یکی رو میزنم بازم میرم تو وردپرسم !

    شما توی گوگل وبمستر و آنالیتیک گوگل سایتتونو ثبت کردید ؟ اگه ثبت نکردید ثبت کنید .
    ولی دومی همچین فایلی ندارم ؟ بعد تو اون یکی سایتم همچین نامی وجود داره ؟ footer.1.php همچین چیزیه ولی تو این یکی وردپرسم همچین فایلی وجود نداره .
    قسمت آخر فایل ایندکس رو باید بر دارید و توی یک فایل با نام footer.php ذخیره کنید و بعد توی فایل ایندکس به جای کدهایی که برداشتی دستور
    <?php wp_footer(); ?>
    رو بزارید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد
  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۴

    خیلی ممنون ، حالا مشکل یکی دوتا نیس که این گوگله بهم یه کد جاوا اسکریپت داده ولی نمیدونم باید کجا قرارش بدم ماشاءالله سایت ما هم کم فایل نداره اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۶:۴۳

    یا اون کد رو دستی توی فایل header.php قرار میدید یا افزونه ی google-analytics-for-wordpress خودش این کار رو میکنه . یعنی به اکانت گوگلتون وصل میشه و ....

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد
  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۱

    ببینم چیکار میتونم کنم ولی در مورد اون چیزی که گفتید :

    قسمت آخر فایل ایندکس رو باید بر دارید و توی یک فایل با نام footer.php ذخیره کنید و بعد توی فایل ایندکس به جای کدهایی که برداشتی دستور
    <?php wp_footer(); ?>
    .
    .
    .
    اصلا همچین فایلی وجود نداره بعضی هاش فارسیه بعضی هاش انگلیسه و مانند : تک نوشته ها و سربرگ و ستون کنار و انگلیسیش هم Post-Sabet-2.php و Post-sabet-group.php و چند تای دیگه فایلی به نام ایندکس نداره ؟

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۷

    قبل از
    </body>
    دستور بالا رو بزارید کافیه .
    فایل index.php .
    پوسته ی اصلی .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد
  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۸

    با سلام امیدوارم که روز خوبی داشته باشید من سیستم وردپرس استفاده میکنم اما الان مشکل خوردم و مشکلم اینه که نمیتونم وارد بشم یعنی یک ارورهای میده که من نمیدونم چیه میخواستم بدونم میتونید کمکم کنید این ارور ها در زیر است :
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/domain/public_html/wp-content/themes/takdl/functions.php:36) in /home/domain/public_html/wp-login.php on line 354

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/domain/public_html/wp-content/themes/takdl/functions.php:36) in /home/domain/public_html/wp-login.php on line 366

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۵

    خوب باید ببینید خط 36 از فایلل functions.php چی نوشته . اگه امکان داره چند خط قبل و بعدش رو بزارید اینجا .
    در ضمن موقتا برای حل شدن مشکل ، اسم پوشه ی قالب رو از طرریق فایل منیجر تغییر بدید و ببینید مشکلتون حل میشه . و دوباره اسم پوشه رو به حلت اول در بیارید تا ببینیم مشکل چیه .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد
  • ميلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۰
    تشکر شده: ۱۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۶

    majed گفت:
    خوب باید ببینید خط 36 از فایلل functions.php چی نوشته . اگه امکان داره چند خط قبل و بعدش رو بزارید اینجا .
    در ضمن موقتا برای حل شدن مشکل ، اسم پوشه ی قالب رو از طرریق فایل منیجر تغییر بدید و ببینید مشکلتون حل میشه . و دوباره اسم پوشه رو به حلت اول در بیارید تا ببینیم مشکل چیه .

    من اصلا نمیتونم وارد شم

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۶

    من اصلا نمیتونم وارد شم

    از خود وردپرس نه ، از طریق کنترل پنل سایتتون .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ميلاد
  • saeedenferadi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۵

    سلام

    من این افزونه و اضافه کردم تو گوگلم ثبت کردم کدی که داد رو تو قسمت تنظیمات اضافه کردم
    2تا سوال داشتم
    1-وقتی رفتم تو گوگل انالیز دیدم تو قسمت وضعیت سایت مثلث زرد رنگه رو گذاشته مشکل از کجاست؟
    2-احتیاج هست کدی که گوگل داده رو من جایی از سایت بزارم
    چون یه بار تو فوتر گذاشتم یکبارم تو هدر ولی تغییری ندیدم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها