انجمن


مشکل بارگذاری آجاکس  (۸ نوشته)

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۱

    سلام
    یه مشکل عجیب و جدیدی توی کارهام به وجود اومده که ازتون میخوام سریع منو به یه جواب درست برسونید:

    خب مشکل: برای بارگذاری چند صفحه از وبلاگ وردپرس از جی کوئری استفاده کردم. کار بارگذاری صفحه روی لوکال به درستی انجام میشه اما وقتی قالب رو به هاست منتقل میکنم با مشکل مواجه میشم و صفحه لود نمیشه، کد به صورت زیر هست:

    $(document).ready(function()
     {
       $("#about-page").click(function(){ $("#content").load("http://www.sivgames.com/about/");});
    });

    لینک:
    <a id="about-page" href="#">درباره من</a>
    خب طبق کدهای بالا وقتی روی لینک کلیک میشه جاوا اسکریپت فعال میشه و صفحه about رو در دایو زیر لود میکنه.

    <div id="content"></div>

    این کار روی لوکال درست انجام میشه اما روی هاست نمیشه. من هر چی میدونستم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم. جتی chmod فایل حاوی کدها رو هم 777 گذاشتم. همچنین این کدها روی هاست در صورتی که خارج از وردپرس باشن به خوبی کار میکنن. نمیدونم مشکل از کجای وردپرسه..

    اساتید یه helpi بدید که خیلی اذیتم کرده.. مرسی

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۰

    شما دو تا صفحه استاتیک بساز و بعد اونا رو تست کن.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa
  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۱

    man4toman گفت:
    شما دو تا صفحه استاتیک بساز و بعد اونا رو تست کن.

    ممنون آقا ولی عرض کردم خارج از وردپرس عمل میکنه.. صفحه استاتیک هم تست کرده بودم.
    یک نکته رو اضافه کنم:
    وقتی روی 2 صفحه استاتیک تست کردم زمانی که فایل 1 و فایل 2 توی یک مسیر بودن ، کد میتونست فایل 2 رو لود کنه. اما وقتی فایل 2 جایی خارج از فولدری که فایل 1 وجود داشت بود، صفحه لود نمیشد. بعضی مواقع به چیزهایی بر میخوریم که خیلی سادن اما خیلی اذیت میکنن! این هم از اون موارده برای من :(

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۷

    ببینید کتابخونه ی جی کوئری درست لود میشه ؟
    دیگه چه فایلهایی باید لود بشن ؟ درست آدرس دهی کردین ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard - Mostafa
  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۹

    majed گفت:
    ببینید کتابخونه ی جی کوئری درست لود میشه ؟
    دیگه چه فایلهایی باید لود بشن ؟ درست آدرس دهی کردین ؟

    همه چیز خوب لود میشن ، کتابخونه جی کوئری از گوگل لود مییشه ، فایل css مخصوص صفحه وقتی صفحه لود شد به همراه اون باید لود شه، به خاطر اینکه صفحه درباره یک تمپلیت جداگانه داره.

    آدرس دهی همه درست هست..
    من سعی کردم از کد پیشرفته‌تری مثل YQL بهره بگیرم، توسط YQL موفق با بارگذاری صفحه شدم اما مشکلا دیگه ای به وجود اومد. مثلا متغییرهای php پردازش نمیشن، در کل فقط صفحه به صورت html دریافت میشه و جاوا اسکریپت و php رو قبول نمیکنه.

    کد اولی که گفتم خیلی عالی و ساده هست، من دلیل اینکه روی لوکال و هاست 2 نتیجه متفاوت میده رو نمیفهمم، تجربه 7 ساله من هم چیزه کمی نیست که دوستان بخوان بگن درست آدرس دهی میکنم یا نه! نمیدونم، شاید من دارم یه باگ توی وردپرس رو پیدا میکنم!!! این فقط حدسه ! نظر شما چیه؟

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۸

    کد که موردی نداره.
    شما یک قالب خالی و تک صفحه وردپرس بساز. و فقط همین دستورات جی کوئری رو بده .روی سرور برای لود ببین باز هم مشکل داره.

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۶

    باز هم سلام،
    با صفحه خالی و تک صفحه هم مشکل پا بر جاست.
    قبلا روی هاست دیگه همین مشکل رو داشتم که اونجا به تغییر کد از کلیک فانکشن به لایو فانکشن مشکل حل شد. اما اینجا با لایو فانکشن هم درست عمل نمیکنه !!!

  • بـ.ر تـ.ر یـ.ـن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۹ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۴

    باز هم تفکر مشکل رو حل کرد..
    از دو تابع جدا استفاده کردم ، یکی برای ارسال آدرس و یکی هم برای بارگذاری در مکان مورد نظر.. کار سختی نبود.. اما از ذهن خودم برخواست.. کسی توضیح میخواد براش میگم.. اما فکر کنم اگر جی کوئری بدونید منظورمو فهمیدید..
    موفق باشید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.