انجمن


ار اس اس سایت مشکل داره  (۴۹ نوشته)

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۶

    سلام.
    نمیدونم مشکل از کجاست که ار اس اس سایت باز نمیشه
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    http://4everclub.ir/feed

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۷

    سلام، پیوند یکتا رو به حالت پیشفرض قرار بدین و سپس دوباره بررسی کنید
    افزونه هارو هم غیرفعال کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۶

    اره درست شد مشکل چیه

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۳

    کسی نمیخواد به مشکل من رسیدگی کنه.
    لطفا کمک کنید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۸

    مگر مشکلتون حل نشده؟

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۲

    دیروز وقتی همه افزونه ها رو دیسیبل کردم ار اس اس اومد وقتی فعال شد دوباره رفت.

    اما امروز یه ارور جدید داده و با غیر فعال کردن افزونه ها هم درست نمیشه

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۳

    همه رو لازم نیست همزمان غیر فعال میکردی .
    یکی یکی غیر فعال میکردی و بعد تست میکردی درست شده یا نه تا افزونه ی مشکل دار رو پیدا میکردی .
    برای این خطا فایل wp-config.php رو باز کنید . وببینید یک خط اضافی به اول یا آخرش اضافه نشده ؟
    اگه خط خالی بود حذفش کن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - Mostafa - مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۸

    این کارو هم کردم اما نتیجه نداشت.
    کاری رو هم که الان گفتید انجام دادم بازم نشد

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۱

    دوستان کسی نمیدونه داستان چیه

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۲

    از آخرین نسخه وردپرس استفاده کنید
    تمامی فایل هارو مجدد بارگزاری کنید.
    هیچ افزونه ای هم فعال نباشه.
    از مقادیر پیشفرض htaccess. هم استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری ) - مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۲

    انجام دادم نشد.
    اروری که از فید برنر گرفتم این بود Error getting URL: 502 - Maximum allowed response size is 576K.
    دیگه نمیدونم باید چه کنم

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۲

    بابیت اسپم ها معذرت میخوام اما لطفا پیگری کنید

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۱

    سعی کنید خطای فید اصلی رو دنبال کنید.
    ظاهرا خطای فید، فرق کرده.
    شما فایل wp-rss2.php و wp-config.php رو باز کنید و بررسی کنید ببینید قبل و بعد از کدهای php فضای خالی وجود ندارد!
    یا میتونید از فایل wp-config-sample.php برای wp-config.php استفاده کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور
  • dlfarsi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۵

    سلام دوستان ممنون از راهنمايي هاتون من دو روزه كه به مشكل برخوردم با اين آر اس اس سايتم. تمام نكاتي روهم كه قبلا" در اينجا لطف كردين راهنمايي كردين رو انجام دادم اما همچنان آر اس اس سايتم عمل نميكنه!! قبلا" به اين شكل بود آدرسش http://www.dlfarsi.ir/feed الان كه پيوند هاي يكتا رو پيش فرض كردم به اين صورت در اومده http://www.dlfarsi.ir/?feed=rss2 اما هنوز هم با صفحه سفيد مواجه ام! مي خوام بدونم كسي مطلبي به ذهنش ميرسه راهنمايي كنه؟ كلا" نصف سايت و آگهي دهي هاش بخاطر اين موضوع مختل شده ممنون ميشم يكي يه راهنمايي ماثر بكنه. مرسي

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۶

    بررسی شد.
    هیچ مشکلی نداشت .
    مشکل همچنان برطرف نشد

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۱

    دوستان ار اس اس هیچ تنظیماتی نداره که از اول بار گزاری بشه

  • dlfarsi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۳:۱۸

    imanasgharpour گفت:
    بررسی شد.
    هیچ مشکلی نداشت .
    مشکل همچنان برطرف نشد

    ايمان جان منظور سايت خودته يا من؟؟

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۳

    خودم داداش.
    اگه میدونشتم چطور میشه مشکل شما رو حل کرد که چند روز اینجا معطل نمیشدم

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۶

    سلام دوستان ممنون از راهنمايي هاتون من دو روزه كه به مشكل برخوردم با اين آر اس اس سايتم. تمام نكاتي روهم كه قبلا" در اينجا لطف كردين راهنمايي كردين رو انجام دادم اما همچنان آر اس اس سايتم عمل نميكنه!! قبلا" به اين شكل بود آدرسش http://www.dlfarsi.ir/feed الان كه پيوند هاي يكتا رو پيش فرض كردم به اين صورت در اومده http://www.dlfarsi.ir/?feed=rss2 اما هنوز هم با صفحه سفيد مواجه ام! مي خوام بدونم كسي مطلبي به ذهنش ميرسه راهنمايي كنه؟ كلا" نصف سايت و آگهي دهي هاش بخاطر اين موضوع مختل شده ممنون ميشم يكي يه راهنمايي ماثر بكنه. مرسي

    سلام، به این قسمت مراجعه کنید و ببینید چطور میشه.

    و شما imanasgharpour.
    پیوند یکتارو در همه‌ی گزینه‌ها تغییر و فید رو بررسی کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۹

    مصطفی جان.
    همه این کارا رو قبل از زدن تایپک انجام دادم.
    هیچ سایتی تستی وجود نداره تا منوجه بشیم مشکل کجاست

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۶

    هیچ سایتی تستی وجود نداره تا منوجه بشیم مشکل کجاست

    وجود داره :
    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2F4everclub.ir%2Ffeed

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - Mostafa - مجتبي اسپري پور - Ibrahim
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۱۶

    رفیق اینجا رو دیدم نمیدونم باید چه کنم

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۶

    نمیدونم چرا دیگه حتی ار اس اس رو چک هم نمیکنه.
    هیچ راهی نداره از اول هم پایه ریزی بشه.
    دوستان کمک کنید.

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۵

    اقایون!!!
    یعنی کسی نظری نداره

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۳

    اروری که از فید برنر گرفتم این بود Error getting URL: 502 - Maximum allowed response size is 576K.
    دیگه نمیدونم باید چه کنم

    به تنظیمات > خواندن برو و بیشترین تعداد رو به عددی زیر ده و برای هر نوشته خلاصه ی نوشته را انتخاب کنید و ببینید مشکل بالا حل میشه ؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور - farshadpmnt
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۴

    به تنظیمات > خواندن برو و بیشترین تعداد رو به عددی زیر ده و برای هر نوشته خلاصه ی نوشته را انتخاب کنید و ببینید مشکل بالا حل میشه ؟

    مرسی اما این کار ها رو قبلا کرده بودم.
    ببینید کار های ابتدایی رو انجام دادم.
    دوستان حرفه ای تر نگاه کنید به قضیه لطفا سریع تر بازدید سایت و سرچ و اشتراک گزاری سایت از بین رفت

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۲

    دوستان وردپرس رو هم دوباره ریختم نشد

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۳

    رفقا یک بار دیگه فید وبم رو باز کنید.
    یکی بهم گفت سایت ت داره یونیکد میشه.
    نفهمیدم میشه بگید یعنی چی

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۱

    چیشد.
    کسی چیزی نمیدونست؟ بابا با مراما یه حالی به ما بدید

  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۵

    سلام.
    دوستان امروز ورژن جدید وردپرس رو هم دانلود کردم مشکلم حل نشد .
    البته فعلا به صورت اسقات با افزونه Static Feed بالا میاد اما ببنیند چطوری http://4everclub.ir/feed
    چه عواملی باعث میشه فید از کار بیوفته
    رفقا یه کاری بکنید من هر کاری از دستم بر میومد انجام دادم
    ممنون از همگی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۶

    یعنی کسی حتی یک نظر هم نداره.

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۳

    پلاگین gd press tools فکر کنم همچین امکانی برای ریست کردن فید و ... داشت .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۷

    ممنون.
    قسمت Cached RSS Feeds منظورتون هست دیگه من هرچی دیلیت میکنم هیچ تاثیری نداره همونطوری میمونه.
    سایت مپ من هم درست کار نمیکنه مثل همون ارور میده باید دستی اپدیت بشه تا درست بشه .
    مشکل کجاست که همه جای وب من خراب شده .
    هیچ راهی هست که بشه درستش کرد همچیو مثل پیشفرض

  • SobhanSE

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۲

    imanasgharpour گفت:
    سلام.
    نمیدونم مشکل از کجاست که ار اس اس سایت باز نمیشه
    کسی میدونه مشکل چیه؟
    http://4everclub.ir/feed

    سلام .
    من کمکی نمی تونم برای این راه و حل اون بکنم ؛
    ولی راه هایی را به عنوان نکات جدید برای باز بودن این سوال تون ارائه میدم .
    ٬آیا فید سایت تون رو از جایی مثل feedburner می گیرید ؟
    ٬آیا تنظیمات پیش فرض نوشتن یا خواندن به شما پیامی ندارد ؟
    ٬لیستی از افزونه هایتان را که نصب نموده اید به یکی از اعضا مورد ناظم در اینجا معرفی کنید .
    ٬feed comment و یا Atom را نیز برای این منظور هک کردید ؟
    من در این چهار تا گزینه تنها یه نکته رو فهمیدم و اونم اینکه ، xml مطالب شما به جای لینک پیام فید به نمایش درمیآد . از unicode هم طبعیت نمی کنه . به احتمال فایلی در بین مسیر این فایل قرار دارد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور - farshadpmnt
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۳

    من در این چهار تا گزینه تنها یه نکته رو فهمیدم و اونم اینکه ، xml مطالب شما به جای لینک پیام فید به نمایش درمیآد . از unicode هم طبعیت نمی کنه . به احتمال فایلی در بین مسیر این فایل قرار دارد .

    یعنی باید چه کنم.
    اروری هم نمیده در قسمت نوشتن و خواندن.
    این حرفی که شما زدید قبلا هم یکی بهم زده بود و من هم نفهمیدم چی میگه.
    یکی منون روشن کنه که یونیک چطور به این روز افتاده.

  • SobhanSE

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۷

    imanasgharpour گفت:

    این حرفی که شما زدید قبلا هم یکی بهم زده بود و من هم نفهمیدم چی میگه.
    یکی منون روشن کنه که یونیک چطور به این روز افتاده.

    من به مشکلی با همین شکل روبرو شدم . به خاطر نصب افزونه ای با تغییرات xml نیاز داشتم . اون افزونه زمان نصب من رو با خبر از این اشکالات کرد . من هم اون رو غیر فعال دارم و نیاز دوباره ندارم .
    اما شما به قسمت همه در نصب افزونه برید و بعد از فیلد search بالا به دنبال xml بگردید . به این خاطر از فیلد سرچ استفاده کنید تا اگر در بین محتوا هم از xml استفاده کرده بود بهت نشون بده . اگر افزونه ای پیدا کرد دونه به دونه بیاید غیر فعال کنید ببینید به چه نتیجه ای می رسید . نتیجه رو هم اینجا و بعدا منتشر کنید .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور - farshadpmnt
  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۱

    سلام
    ببینید مشکل شما حل میشه؟
    http://www.quickonlinetips.com/archives/2009/05/wordpress-feed-xml-parsing-errors/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    imanasgharpour - مجتبي اسپري پور
  • imanasgharpour

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۴
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۳

    man4toman جان.
    خیلی ممنونتم.
    ایشالله به اهن دست بزنی طلا بشه.
    خیلی لطف کردی.
    از همه دوستان ممنونم.
    مشکل از هیچ افزونه ای نبود مشکل از فاصله اخر هر فایل بود که حل شد.
    با تشکر از همگی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    SobhanSE - farshadpmnt
  • farshadpmnt

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۵

    imanasgharpour گفت:
    man4toman جان.
    خیلی ممنونتم.
    ایشالله به اهن دست بزنی طلا بشه.
    خیلی لطف کردی.
    از همه دوستان ممنونم.
    مشکل از هیچ افزونه ای نبود مشکل از فاصله اخر هر فایل بود که حل شد.
    با تشکر از همگی

    بابا یه توضیح درست بده ببینیم چه کردی؟... آخر کدوم فایل؟ کجا و چطوری حل شد؟
    من همین مشکل رو دارم و هزارتا تاپیک فارسی و انگلیسی رو رفتم
    ولی حل نشده
    لطفا راهنمایی کنید
    مشکل رو قبلا در تاپیک زیر مطرح کرده ام ولی به جواب نرسیدم
    http://forum.wp-persian.com/topic/18842#post-102764

    اینم آدرس چک:
    http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fwww.pmnotes.net%2F%3Ffeed%3Drss2#l12

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۴

    دوست عزیز
    آدرسی که دو تا پست بالاتر دادم رو چک کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    farshadpmnt
  • farshadpmnt

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۷

    man4toman گفت:
    دوست عزیز
    آدرسی که دو تا پست بالاتر دادم رو چک کنید.

    با عرض تشکر مجدد.
    اون آدرس رو هم رفتم و هرفایل rss و فید رو که به ذهنم رسیده دوباره بارگذاری هم کرده ام ولی مشکل همچنان وجود داره.
    به wp-config هم رفته و دنبال blanked line گشتم چیزی قبل از "?>" وجود نداشت و "<?" که خودش اصلا نبود که بعدش رو هم چک کنم!!
    اینهم خطای جدیدتر :
    http://validator.w3.org/feed/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fwww.pmnotes.net%2F%3Ffeed%3Drss2

  • farshadpmnt

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۱

    imanasgharpour گفت:
    man4toman جان.
    خیلی ممنونتم.
    ایشالله به اهن دست بزنی طلا بشه.
    خیلی لطف کردی.
    از همه دوستان ممنونم.
    مشکل از هیچ افزونه ای نبود مشکل از فاصله اخر هر فایل بود که حل شد.
    با تشکر از همگی

    یه سوال! کدوم فایلها رو دقیقا چک کردی و blank line آخرش رو حذف کردی؟

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۶

    همه فایلهای php موجود رو چک کنید و خط خالی اگر موجود هست رو حذف کنید.

  • farshadpmnt

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۷

    Mizsia گفت:
    همه فایلهای php موجود رو چک کنید و خط خالی اگر موجود هست رو حذف کنید.

    تمامی فایلهای موجود در شاخه اصلی root و پوشه wp-includes به این لحاظ چک و اصلاح شد!
    خطوط خالی پیش از php?> و بعد از <? پاک شده است.
    ولی مشکل همچنان باقیست.
    آیا فایل خاصی را باید اصلاح خاصی بکنم؟
    بابا یه نفر به داد من برسه!

  • farshadpmnt

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۹

    man4toman گفت:
    دوست عزیز
    آدرسی که دو تا پست بالاتر دادم رو چک کنید.

    یه سوال دارم!
    چرا خروجی (فید) سایت روی گوگل ریدر (google reader) بدون هیچ مشکلی میاد ولی همین آدرس در صفحات webpage نمایان نمیشه!؟!!
    http://www.pmnotes.net/?feed=rss2

  • farshadpmnt

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۳

    دوستان!دوستان! يافتم!!.... اميدوارم همين كفايت كنه و دوباره مشكل دار نشم!
    البته همين اول بگم، من كه سواد اين كارا رو ندارم؛ اما شما اساتيد عظام! كه نظر مي دهيد اي كاش يه مرتبه صفحه
    خطا رو كه آدرسش اينه نگاه ميكرديد!

    بابا جان مشكل من blank line و از اين قبيل كارها نبود؛ هرچند همه رو مجبور شدم درست كنم و پدرم در اومد! ولي همون زمان فكر كردم اگر مشكل از اين بوده چرا حالا صداش در اومده!؟ ضمنا اگر وردپرس همچين سوتي اي داره كه بايد به حالش گريه كرد!!
    خوب سرتون رو درد نيارم!..... مشكل از علامت "«" بود كه در عنوان صفحه (header.php) ميزد. فكر كنم در آپديت جديد قالبم اين علامت رو اضافه كرده بود. لذا فيدخونها مثل فيدبرنر با اون دچار مشكل ميشدند.
    خدا ميدونه!شايد مشكل از جايي ديگر هم باشه! ولي اين علامت رو كه با مكافات حذف كردم؛ درست شد.

    بازهم ممنون از تلاش و همكاري همه دوستان

  • javedan

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۶

    من چنین چیزی نیافتم ومشکل دارم ارورزیر رو میده.
    XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
    Location: http://www.javedandld.ir/feed/
    Line Number 2, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    بعدشم با یک قالب نشون میده با دیگری نه.

  • موبایل اسکای

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰۳
    تشکر شده: ۸۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۴

    سلام دوستان یه مشکلی که چند وقته دامن گیر سایت هام شده اینه که فید هاش به مشکل برخوردن

    http://shandis.ir/feed

    http://maxpix.ir/feed

    http://shandis.ir
    http://maxpix.ir

    لطفا هرکسی مشکل رو می دونه برام بگه که از کجاست

  • turtle

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۲:۳۹

    ممکنه در فایل wp-config.php
    خط خالی اضافی وجود داشته باشه برای من در انتهای فایل یه خط خالی ایجاد کرده بود.
    برای xml نباید خط خالی وجود داشته باشه
    موفق باشید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.