انجمن


لوگوسایت  (۳ نوشته)

  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۵

    سلام دوستان میخواستم اگه میشه یکی ازدوستان لطف کنه فیل هدرقالبموویرایش کنه
    میخوام بالای سایت بجای نام سایت لوگوی تصویری بزارم قالبم اسمش oneroom

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>>
    
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />
    
    <title><?php wp_title('«', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />
    <link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" />
    <link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> Atom Feed" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" />
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" />
    
    <link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/favicon.ico" />
    
    <?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); ?>
    
    <!--[if IE 6]>
    <style type="text/css">
    .comment-form{margin-bottom: -3px}
    </style>
    <![endif]-->
    
    <?php wp_head(); ?>
    </head>
    <body id="top">
    <div id="container">
        <div id="wrapper">
    
            <div id="header">
                <div id="logo">
                    <!-- Your Logo image - max-width: 200px -->
                    <!-- create your own logo and save it as logo.jpg in the folder "images" in your theme folder.
                    <a>/" title="Back Home"></a>
                    -->
            	    <h1><a>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
                </div>
    
    		    <!-- ADMIN NAVIGATION -->
                <ul id="navAdmin">
                    <?php wp_register(); ?>
    
    <li><?php wp_loginout(); ?></li>
                    <?php wp_meta(); ?>
    
    		    <!-- MAIN NAVIGATION -->
    			<ul id="nav">
    
                    <?php /*http://codex.wordpress.org/wp_list_pages */ wp_list_pages('title_li=&depth=1'); ?>
    				<li <?php if ( is_home() || is_single() ) { echo ' class="current_page_item"'; } ?>><a>"><?php _e('Home', 'oneroom') ?></a>
    			 <!-- / END MAIN NAVIGATION -->
    
                <!-- FEED -->
                <a>" title="<?php _e('Syndicate this site using RSS'); ?>"><?php _e('SUBSCRIBE TO RSS', 'oneroom') ?> <b></b></a>
    
            </div>
    
            <div id="pageWrapper">
  • Omid Sh

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۲
    تشکر شده: ۹۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۷

    پوسته شما از لوگو پشتیبانی میکنه. در این قسمت:

    <div id="logo">
                    <!-- Your Logo image - max-width: 200px -->
                    <!-- create your own logo and save it as logo.jpg in the folder "images" in your theme folder.
                    <a>/" title="Back Home"></a>
                    -->
            	    <h1><a>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
                </div>

    فقط باید یک لوگو با نام logo.jpg ایجاد کنید. با حداکثر عرض 200 پیکسل و اون رو در پوشه images پوسته آپلود کنید.
    اگر هم میخواید اسم سایت به نمایش در نیاد این خط رو از کد بالا پاک کنید.
    <h1><a>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - SisitO -
  • alireza12113

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۵۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۰

    سلام
    لوگورومیزارم توی پوشه یامانمیاد
    ولی وقتی اون خط روپاک کردم اسم پاک شد
    نمیشه کاری کردکه اسم پاک بشه امالوگوبیادکه لینک داشته باشه؟

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.