انجمن


استایل و حذف لینک  (۲۱ نوشته)

  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۴

    با سلام خدمت اساتید مجرب
    بنده دو مشکل دارم تو سایتم showp30.in
    1.اخر هر مطلب یک لینک ادامه میده میخوام اونو حذف کنم. نیازی به اون نیست
    2.میخوام استایل و شکل پست sticky رو ساده کنم.. یعنی اینا حذف شه:
    بازدید: 17 views دسته: اخبار سایت نوشته: admin تاریخ: ۶ اردیبهشت, ۱۳۹۰ ۱ نظر

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۵

    ایندکس (Index.php) قالبتون رو اینجا قرار بدید ../.!

    موفق باشید ../.

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۹

    محتویات فایل index.php را اینجا بزار تا راهنمایی کنیم

  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۴

    <?php get_header(); ?>

    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?>

    <?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?>

    <div id="centercol">
    <div id="linkdump">
    <div id="linkdump-up"></div>
    <div id="linkdump-body">
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-linkbox.php"); ?>
    </div>
    <div id="linkdump-down"></div>
    </div>
    <center>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-center-ads.php"); ?>

    </center>

    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet.php"); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    " rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?>
    </div>
    <div class="entry-hit">
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/hits.gif" width="10" height="13" alt="icon">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="17" height="12" alt="icon">دسته: <?php the_category(', '); ?>
    </div>
    <div class="entry-body">
    <?php the_content(); ?>
    " rel="bookmark"><img border="0" alt="icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/more.gif" width="16" height="16"> <b>برای دانلود اینجا کلیک کنید</b>
    </div>
    <div class="entry-footer">
    <div align="left">
    <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
    </div>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/author.gif" width="24" height="13" alt="icon"> نوشته: <?php the_author(); ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.gif" width="19" height="13" alt="icon"> تاریخ: <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif" width="18" height="14" alt="icon"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down"></div>
    <?php endwhile; ?>

    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    </div>
    <div class="entry-body">
    </div><?php wp_pagenavi(); ?><div class="entry-body"> </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down">
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet-2.php"); ?>

    </div>

    <?php get_footer(); ?>`

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۷

    محتویات فایل index.php را اینجا بزار تا راهنمایی کنیم

    saeli جان منم که همینو گفتم ;) .. اشکال نداره ، فکر کنم متوجه نشدید ، یا هم زمان داشتیم تایپ میکردیم ..
    به هر حال ،،
    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeli
  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۱

    من چند دقیقه بود این صفحه را باز کرده بودم و متوجه پاسخ شما نشدم اگر دقت کنی فاصله ای که ما پست ارسال کردیم 4 دقیقه بیشتر نیست
    این فایل را جایگزین کن

    <?php get_header(); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?>
    
    <div id="centercol">
    <div id="linkdump">
    <div id="linkdump-up"></div>
    <div id="linkdump-body">
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-linkbox.php"); ?>
    </div>
    <div id="linkdump-down"></div>
    </div>
    <center>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-center-ads.php"); ?>
    
    </center>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet.php"); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    <a>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    </div>
    
    <div class="entry-body">
    <?php the_content(); ?><br><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"></a>
    </div>
    
    <div class="entry-footer">
    <div align="left">
    <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
    </div>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/author.gif" width="24" height="13" alt="icon"> نوشته: <?php the_author(); ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.gif" width="19" height="13" alt="icon"> تاریخ: <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif" width="18" height="14" alt="icon"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down"></div>
    <?php endwhile; ?>
    
    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    </div>
    <div class="entry-body">
    </div><?php wp_pagenavi(); ?><div class="entry-body"> </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down">
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet-2.php"); ?>
    
    </div> 
    
    <?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۴

    کد رو فرستادم دعوا نکنین

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۵

    بفرما دوست عزیز ..

    <?php get_header(); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?>
    
    <div id="centercol">
    <div id="linkdump">
    <div id="linkdump-up"></div>
    <div id="linkdump-body">
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-linkbox.php"); ?>
    </div>
    <div id="linkdump-down"></div>
    </div>
    <center>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-center-ads.php"); ?>
    
    </center>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet.php"); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    </div>
    
    <div class="entry-footer">
    <div align="left">
    <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down"></div>
    <?php endwhile; ?>
    
    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    </div>
    <div class="entry-body">
    </div><?php wp_pagenavi(); ?><div class="entry-body"> </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down">
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet-2.php"); ?>
    
    </div>
    
    <?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeli
  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۰

    من چند دقیقه بود این صفحه را باز کرده بودم و متوجه پاسخ شما نشدم اگر دقت کنی فاصله ای که ما پست ارسال کردیم 4 دقیقه بیشتر نیست

    درسته دوست من ، خوب منم همینو گفتم دیگه ..

    کد رو فرستادم دعوا نکنین

    دعوا چیه دوست عزیز !! saeli جان از دوستان عزیز ما هستند ..

    مثله اینکه قراره هی تداخل پیش بیاد ،،

    saeli جان تو جواب دوستمون رو بده .. من میرم ..
    فقط فکر کنم تو کدهایی که قرار دادی تمام چیزهایی که دوستمون خواسته رو پاک نکردی ..

    showp30.in جان هر دو تا کد رو امتحان کن و بگو کدوم درست بود ../.
    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeli
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۴

    کلا خراب شد عزیزان

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۲

    اصلاحش کردم دوباره جایگذاری کن

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۹

    فرقی نکرد

    <?php get_header(); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?>
    
              <div id="centercol">
                <div id="linkdump">
                  <div id="linkdump-up"></div>
                  <div id="linkdump-body">
                    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-linkbox.php"); ?>
                  </div>
                  <div id="linkdump-down"></div>
                </div>
                <center>
                  <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-center-ads.php"); ?>
    
                </center>
    
               <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet.php"); ?>
               <?php if (have_posts()) : ?>
               <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
               <div id="entry">
                 <div id="centercol-up"></div>
                 <div id="centercol-body">
                   <div class="entry">
                     <div class="entry-header">
                       <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
                     </div>
                     <div class="entry-hit">
                       <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/hits.gif" width="10" height="13" alt="icon">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>
                       <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="17" height="12" alt="icon">دسته: <?php the_category(', '); ?>
                     </div>
                     <div class="entry-body">
                       <?php the_content(); ?><br><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><img border="0" alt="icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/more.gif" width="16" height="16"> <b>برای دانلود اینجا کلیک کنید</b></a>
                     </div>
                     <div class="entry-footer">
                       <div align="left">
                         <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
                       </div>
                       <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/author.gif" width="24" height="13" alt="icon"> نوشته: <?php the_author(); ?>
                       <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.gif" width="19" height="13" alt="icon"> تاریخ: <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?>
                       <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif" width="18" height="14" alt="icon"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?>
                     </div>
                   </div>
                 </div>
               </div>
               <div id="centercol-down"></div>
               <?php endwhile; ?>
    
                <div id="entry">
                  <div id="centercol-up"></div>
                  <div id="centercol-body">
                    <div class="entry">
                      <div class="entry-header">
                        سایر صفحات سایت
                      </div>
                      <div class="entry-body">
                        <?php if(function_exists('wp_page_numbers')) { wp_page_numbers(); } ?>
    
                      </div>
                    </div>
                  </div>
                </div>
                <div id="centercol-down"></div>
                <?php else : ?>
                <?php endif; ?>
                <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet-2.php"); ?>
    
              </div>
    
    <?php get_footer(); ?>

    کد من اینه

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۱

    showp30.in عزیز کدی که من گذاشتم رو قرار دادی ؟؟؟
    دوباره چکش کردم .. هیچ مشکلی نداره ..
    کلا Div هاشو هم واست بستم .. کدی که من گذاشتم رو بزار تا ببینم ../.

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۱۷

    ویرایش شد این کد را جایگزین کن

    <?php get_header(); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/rsidebar.php'); ?>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/lsidebar.php'); ?>
    
    <div id="centercol">
    <div id="linkdump">
    <div id="linkdump-up"></div>
    <div id="linkdump-body">
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-linkbox.php"); ?>
    </div>
    <div id="linkdump-down"></div>
    </div>
    <center>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/top-center-ads.php"); ?>
    
    </center>
    
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet.php"); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    <a>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    </div>
    
    <div class="entry-body">
    <?php the_content(); ?><br><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"></a>
    </div>
    
    <div class="entry-footer">
    <div align="left">
    <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
    </div>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/author.gif" width="24" height="13" alt="icon"> نوشته: <?php the_author(); ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.gif" width="19" height="13" alt="icon"> تاریخ: <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?>
    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif" width="18" height="14" alt="icon"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down"></div>
    <?php endwhile; ?>
    
    <div id="entry">
    <div id="centercol-up"></div>
    <div id="centercol-body">
    <div class="entry">
    <div class="entry-header">
    </div>
    <div class="entry-body">
    </div><?php wp_pagenavi(); ?><div class="entry-body"> </div>
    </div>
    </div>
    <div id="centercol-down">
    <?php else : ?>
    <?php endif; ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . "/post-sabet-2.php"); ?>
    
    </div> 
    
    <?php get_footer(); ?>
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Saeed Fard
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۶

    اقا سعید کد شما رو قرار دادم اینجوری شده. اون یکی کد دوست عزیزم گذاشتم فرقی نکرد

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۵

    بزار این جوری واست توضیح بدم ،،

    واسه ی حذف کردن ادامه ی مطلب این کد رو از تو ایندکس پاک کن ،،

    <?php the_content(); ?><br><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><img border="0" alt="icon" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/more.gif" width="16" height="16"> <b>برای دانلود اینجا کلیک کنید</b></a>

    واسه ی پاک کردن نوشته این کد رو :

    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/author.gif" width="24" height="13" alt="icon"> نوشته: <?php the_author(); ?>

    تاریخ :

    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/date.gif" width="19" height="13" alt="icon"> تاریخ: <?php the_time(__('j F, Y','kubrick')) ?>

    نظرات :

    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/comment.gif" width="18" height="14" alt="icon"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر')); ?>

    بازدید :

    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/hits.gif" width="10" height="13" alt="icon">بازدید: <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?>

    دسته ها :

    <img border="0" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/category.gif" width="17" height="12" alt="icon">دسته: <?php the_category(', '); ?>

    واسه ی پاک کردن هر کدوم از قسمت هایی که میخوای و گفتم ، باید کدهایی که گفتم رو از تو ایندکس پاک کنی ..

    حالا این کار هارو تک تک و به روش آزمون و خطا انجام بدید و ببینید تو کدوم قسمت مشکل ایجاد میشه ..

    کد رو نزاشتید بمونه تا ببینم کدوم قسمتش رو اشکال میگیره ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Omid Sh - Morteza
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۸

    اقا سعید نمیخوام از همه پستها نظرات و تاریخ و ....حذف بشه.
    فقط ار پستهای سنجاق شده میخوام بردارم
    کدی که شما دادین رو گذاشتم همه پستها ویرایش شدن .
    عکس ها هم در ادامه مطلاب نشون داده شدن

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۶

    اقا سعید نمیخوام از همه پستها نظرات و تاریخ و ....حذف بشه.
    فقط ار پستهای سنجاق شده میخوام بردارم
    کدی که شما دادین رو گذاشتم همه پستها ویرایش شدن .
    عکس ها هم در ادامه مطلاب نشون داده شدن

    خب دوست عزیز از اول اینو میگفتی ،، پس کد من اشکال نداشته ،، من گفتم شاید شما تمامی پست هارو میخواهید به اون صورت در بیاد ،، چون ذکر نکرده بودید ..

    شما منظورتون پست ثابت هستش که اون چیزایی که گفتید رو نداره ؛؛

    به این صورت که شما میگید نمیشه این کار رو انجام داد ، یعنی نمیشه این امکان رو از پست هایه سنجاق شده برداشت ، چون از همون حلقه ی پست های معمولی استفاده میکنه ،،

    شما واسه ی این کار باید از پست ثابت استفاده کنید ..
    در این مورد هم بحث شده ..

    این تاپیک رو مطالعه کن .. احتمالا بتونی درستش کنی ..

    http://forum.wp-persian.com/topic/9283#post-55306

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    showp30.in - Morteza
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۵

    اقا اخرش نتونستم پست ثابت بزنم.خیلی کارم گیر افتاده تو این پست ثابت
    یکی راهنماییم کرد باید دستی این کارو انجام بدم
    میشه یکی توضیح در سطح دسته اول بده؟نه لالیگا؟

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۵

    اقا اخرش نتونستم پست ثابت بزنم.خیلی کارم گیر افتاده تو این پست ثابت
    یکی راهنماییم کرد باید دستی این کارو انجام بدم
    میشه یکی توضیح در سطح دسته اول بده؟نه لالیگا؟

    دوست من بزار یه راه ساده بهت بگم ..

    سایتت رو باز کن و بعد view source کن ، و کد و تمامی نوشته های یکی از پست هاتو کپی کن و توی یه Div بالای حلقه ی پست هات توی ایندکس قرار بده که همیشه قبل از پست هایه دیگه نمایش بده .. و بعدش همون Style پست هایه معمولیتو واسش تعریف کن ، یعنی همون کلاس پست هاتو بهش بده ..
    به این صورت میتونی نظرات و لینک ادامه مطلب و تاریخ و ... رو از این پستت پاک کنی و میشه پست ثابت ..

    فقط باید متن و عکس هایی که قراره توی این پست نمایش داده بشه رو به صورت دستی توی ایندکس قرار بدی ..

    فقط باید یکمی HTML و CSS بلد باشید تا بتونید این کارها رو انجام بدید ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    showp30.in
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۹

    اقا مرسی دمت گرم

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.