انجمن


نصب بر روی لوکال هاست  (۱۱ نوشته)

  • EhsanValinouri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۱

    با سلام به همه وردپرسی ها
    من قصد داشتم با پکیج Bitnami وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کنم اما در قسمت نصب آپاچی ایراد گرفت و در نهایت درست نصب نشد می خواستم بدونم آیا دوستان تجربه مشابهی نداشته اند تا حالا؟
    در صمن فرض رو بر این بزارید که من در مورد PHP,MySQL,Apache مبتدی هستم واقعا هم هستم چرا که فقط روی دات نت کار میکردم تا حالا.

  • lameei

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۲

    من با wamp کار کردم مشکلی نداشت.

  • Babak

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۲۹

    من EasyPHP رو پيشنهاد ميكنم چون خودم استفاده ميكنم مشكلي هم ندارم :-)

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۰

    من از XAMPP استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداره.
    مثل خوردن یک لیوان آب خنک هست ! ;-)

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۷

    http://www.asroone.net/1386/10/xampp-wordpress

  • vafa

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۳
    تشکر شده: ۳۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۴

    شاید شما همزمانی که در حال نصب آپاچی بوده اید، iis (وب سرور مایکروسافت) رو هم در حال اجرا داشته اید.
    اگر اینطور است، آپاچی را روی portی غیر از 80 نصب کنید یا iis را رو port دیگری بگذارید یا iis را stop کنید یا ...
    ارور ها رو دنبال کنی تا مشکل رو اساسی حل کنید.
    اگر نصب مایحتاج(آپاچی+دیتابیس+php) رو انجام دادید، نصب وردپرس آبخوردنه.

  • EhsanValinouri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۲

    ممنون از همه دوستان. با xampp هم کار کردم ولی اون هم مشکل داشت وقتی که آپاچی رو Start میکردم Running میشد ولی تداوم نداشت. کلا مشکلم با آپاچیه ظاهرا. ضمنا من هیچ کدوم از MySQL,Apache رو نصب ندارم چون ظاهرا خود Bitnami در پکیج اش اونا رو نصب می کنه.

  • EhsanValinouri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۸

    فکر می کنم دوست خوبمون vafa درست گفته باشند. چون با easyPHP هم امتحان کردم و اروری میده که احتمالا از اونجا ناشی میشه که پورت 80 در اشغال IIS است. دوستان میشه راهنمایی کنید چطوری Apache رو روی یک پورت دیگه Set کنم؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۶

    http://www.apachefriends.org/f/viewtopic.php?t=20376

  • EhsanValinouri

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۱

    من لینک بالا رو دیدم و طبق دستور عمل کردم اما هنوز Apache استارت نمیشه. اروری که میده اینه:
    could not bind to :0.0.0:85

  • H03EIN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶
    تشکر شده: ۱۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۷ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۳

    سلام....
    بابک جان با EasyPHP کدوم نسخه تست کردی؟ :-?

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.