انجمن


رفع مشکلات برای پارسی سازی پلاگین  (۷ نوشته)

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۲:۴۷

    سلام
    من بلاخره قلق این پارسی سازی استاندارد اومد دستم ! خیلی راحت و خوبه برنامه poedit ! ویرایش و ترجمه رو خیلی راحت میکنه ! ولی چند تا سوال و مشکل داشتم که راهنمایی میخوام !
    اول : وقتی آدرس فایل های پلاگین رو توی بخش base path میدیم ! آدرس یک چیزی شبیه اینه :
    C:\AppServ\www\wordpress\wp-content\plugins\adman
    آدرس اینجوری تا وقتی روی لوکال تست میکنیم هیچ مشکلی نداره ! ولی وقتی پلاگین رو منتقل کنیم به سرور چی ؟ این آدرس کار رو خراب نمیکنه ؟ آدرس پوشه پلاگین رو چطور باید داد ؟

    دوم : چطور میشه فایل po‌ رو به پلاگین معرفی کرد ! توی راهنما میگین این کد رو به خط اول پلاگین اضافه کنیم !
    <?php load_plugin_textdomain('shakhes'); ?>
    ولی مشکل اینجاست که چنین کدی قبلاً توی پلاگین قرار گرفته ! و وقتی من مجدداً کد جدید رو هم وارد میکنم پلاگین از کار میفته ! مثلاً این رو ببینین :
    load_plugin_textdomain('vvq', $this->folder . '/localization');
    کد فوق توی پلاگین وجود داره ! من باید کد خود پلاگین رو پاک کنم ؟ یا باید کد خودم رو بهش اضافه کنم ؟ چطوری؟

    سوم : فایل mo باید به پوشه پلاگین ها منتقل بشه یا باید کنار فایل پلاگین قرار بگیره؟

    خواهشاً کسی میخواد جواب بده دقیق و با جزئیات جواب بده تا روشن شم ! نه اینکه بیشتر گیج بزنم !
    در ضمن این رو بگم که یک جایی خوندم که بچه های تیم وردپرس پارسی میگفتن " سایت با پنج تا پلاگین بیاد بالا مشکلی نیست ! و نباید بیخود طول داد کار رو ! " ، من میگم اگه قلق پارسی سازی استاندارد پلاگین کاملاً بیاد دستم پنج تا که سهله ! بیست و پنج تا رو پارسی میکنم توی ده روز ! [ این رو جدی میگم ! ]

    با تشکر از همگی / مرتضی بهمنی
    مدیر فنی تیم زیرنویس پارسی / http://www.farsisubtitle.com

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۸:۵۰

    خب وقتی اون خط توی پلاگین هست دیگه احتیاج به دوباره نویسیش نداریم٬ فقط موضوعی که هست محل قرار گیری فایل mo هست.

    توی این پلاگین که $this->folder . '/localization تعریف شده٬ احتمالن محل فایل mo تو پوشه‌ی localization کنار فایل پلاگین باشه.

    اما اگه اون تابع بدون آرگومان دوم تعریف شده باشه٬ محل فایل mo توی فولدر wp-content/plugins هست.

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۱:۵۶

    گناهكار ، هم ولايتي عزيز ، ممنونم !
    و اما :
    سوال اولم رو پاسخ ندادي !

    اول : وقتی آدرس فایل های پلاگین رو توی بخش base path میدیم ! آدرس یک چیزی شبیه اینه :
    C:\AppServ\www\wordpress\wp-content\plugins\adman
    آدرس اینجوری تا وقتی روی لوکال تست میکنیم هیچ مشکلی نداره ! ولی وقتی پلاگین رو منتقل کنیم به سرور چی ؟ این آدرس کار رو خراب نمیکنه ؟ آدرس پوشه پلاگین رو چطور باید داد ؟

    در مورد سوال دوم : اگه پوشه‌ی localization وجود نداشت ! چي؟ و تنها تابع <?php load_plugin_textdomain('shakhes'); ?> تعريف شده بود چي؟

    مشكل سوم : من تمام اين كارهايي كه گفتي كردم ! ولي توي بخش مديريت وردپرس هنوز زبان پلاگين پارسي بود ؟ مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ اسم شاخص رو بايد با پسوند fa_ir در كنار نام شاخصش نوشت يا نه؟

    با تشكر / مرتضي بهمني

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۲:۰۳

    اون base path فقط واسه خوندنه رشته‌ها در اول کار استفاده می‌شه و فکر می‌کنم دیگه کاربردی نداره.

    اگه پوشه وجود نداشت بسازش! (برای همون مثال خاص که تو پست اولت گفتی)

    اما اگه تابع به‌صورت زیر تعریف شده باشه:

    <?php load_plugin_textdomain('shakhes'); ?>

    اون موقع اسم فایل mo باید به‌صورت shakhes-fa_IR.mo باشه و تو فولدر wp-content/plugins قرار بگیره.

    مشكل سوم : من تمام اين كارهايي كه گفتي كردم ! ولي توي بخش مديريت وردپرس هنوز زبان پلاگين پارسي بود ؟ مشكل از كجا ميتونه باشه ؟ اسم شاخص رو بايد با پسوند fa_ir در كنار نام شاخصش نوشت يا نه؟

    اصولن متوجه نشدم مشکلت چیه!! اما یه نکته رو خوب دیدم که بگم باید fa_IR نوشته بشه چون سرور به بزرگ/کوچیک بودنه حروف حساسه.

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۲:۳۲

    بازم ممنون !
    گناهكار عزيز من تمام اين كارها رو ميكنم ولي پلاگين پارسي نمايش داده نميشه !هنوز انگليسي هستش ! مشكلي داره!؟
    در ضمن آي دي ياهوي من اينه : ricco4all ، اگه هستي آنلاين شو تا راحت تر گپ بزنيم !

    قربانت / مرتضي بهمني

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۹:۱۶

    توی فایل wp-config زبان کل وردپرس رو روی fa_IR تنظیم کردی؟!

  • مرتضي بهمني

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۵
    تشکر شده: ۵۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۹ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۹:۴۴

    دستت درد نکنه ! مشکل حل شد !

    قربانت / مرتضی بهمنی

درباره‌ی این موضوع