سلام
من بلاخره قلق این پارسی سازی استاندارد اومد دستم ! خیلی راحت و خوبه برنامه poedit ! ویرایش و ترجمه رو خیلی راحت میکنه ! ولی چند تا سوال و مشکل داشتم که راهنمایی میخوام !
اول : وقتی آدرس فایل های پلاگین رو توی بخش base path میدیم ! آدرس یک چیزی شبیه اینه :
C:\AppServ\www\wordpress\wp-content\plugins\adman
آدرس اینجوری تا وقتی روی لوکال تست میکنیم هیچ مشکلی نداره ! ولی وقتی پلاگین رو منتقل کنیم به سرور چی ؟ این آدرس کار رو خراب نمیکنه ؟ آدرس پوشه پلاگین رو چطور باید داد ؟
دوم : چطور میشه فایل po رو به پلاگین معرفی کرد ! توی راهنما میگین این کد رو به خط اول پلاگین اضافه کنیم !
<?php load_plugin_textdomain('shakhes'); ?>
ولی مشکل اینجاست که چنین کدی قبلاً توی پلاگین قرار گرفته ! و وقتی من مجدداً کد جدید رو هم وارد میکنم پلاگین از کار میفته ! مثلاً این رو ببینین :
load_plugin_textdomain('vvq', $this->folder . '/localization');
کد فوق توی پلاگین وجود داره ! من باید کد خود پلاگین رو پاک کنم ؟ یا باید کد خودم رو بهش اضافه کنم ؟ چطوری؟
سوم : فایل mo باید به پوشه پلاگین ها منتقل بشه یا باید کنار فایل پلاگین قرار بگیره؟
خواهشاً کسی میخواد جواب بده دقیق و با جزئیات جواب بده تا روشن شم ! نه اینکه بیشتر گیج بزنم !
در ضمن این رو بگم که یک جایی خوندم که بچه های تیم وردپرس پارسی میگفتن " سایت با پنج تا پلاگین بیاد بالا مشکلی نیست ! و نباید بیخود طول داد کار رو ! " ، من میگم اگه قلق پارسی سازی استاندارد پلاگین کاملاً بیاد دستم پنج تا که سهله ! بیست و پنج تا رو پارسی میکنم توی ده روز ! [ این رو جدی میگم ! ]
با تشکر از همگی / مرتضی بهمنی
مدیر فنی تیم زیرنویس پارسی / http://www.farsisubtitle.com