انجمن


پیوند های یکتا به دسته ها وصل نمیشن و صفحه 404 میاد همش  (۳ نوشته)

  • mashaghel

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۵

    سلام
    من پیوند یکتا رو که تنظیم میکنم موضوع های من به 404 وصل میشن
    اگه هم اونو درست کنم دیگه صفحه مربوط به هر خبر نمیاد و حالا اون مشکل پیدا میکنه.در واقع اگه موضوع رو درست کنم لینک خبر به هم میخوره و بالعکس
    سایتمو ببینین متوجه میشین : http://www.techdaily.ir
    روی یک خبر کلیک کنید .صفحه خبر بدون مشکل میاد .
    حالا روی دسته ها کلیک کنید .به 404 وصل میشه
    حالا اگه اینو درست کنم بر عکس خراب میشه
    لطفا به سایتم نگاه کنین و کمکم کنید
    خیلی نیاز دارم دیگه مخم هنگ کرده ولی احساس میکنم مشکل از همین پیوند یکتا باشه
    لطفا اگه میشه کمکم کنید اگه یاهو یا جیمیل بهم کمک کنید مستقیم خیلی ممنونتون میشم
    اگه هم نشد همین جا منتظر میشم
    اگه هم یه کار بلد بود یوزر پسمو بدم واسم حل کنه

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۶

    من نگاه کردم مشکلی نداشت معمولا اگر پیوند یکتا را فقط نام پست در نظر بگیری در قسمت دسته بندی به مشکل بر می خوره (تجربه شخصی بنده است)و برای اینکه این مشکل بوجود نیاد قبل از نام پست از یکی از عناوین دیگر مانند تاریخ روز یا سال و یا id استفاده کنید

  • mashaghel

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۱

    سلام
    بچه ها مشکل حل شد
    این هم واسه اونایی که شاید مشکل منو داشته باشن:
    با این روش :
    /%category%/%postname%/
    آدرس پیوند یکتا رو اینجوری قرار دادم درست شد

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lomlam

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها