سلام kama عزیز.
من همین کار رو می کنم وقتی تغییر نمی دم میگه باید نام رو تغییر بدی وقتی تغییر میدم به wp-config.php اصلا یا صفحه ی سفید میاد یا میگه با دیتابی همخوانی نداری در حالی که من اطلاعات رو درست وارد می کنم.
کسی نیست کمکم کنه ؟
1- اول از همه کل محتویات وردپرستو پاک کن و از اول اونارو بریز بعد کارای زیر رو مو به مو انجام بده مشکلت حل میشه
2 - شما باید از تو cPanel برید به قسمت Mysql Databases
3 - اونجا یک دیتابیس بساز (این رو هم فراموش نکن که دیتابیس به هر اسمی بسازی خودش بصورت خودکار یه پیشوند بهش اضافه میکنه و موقعی که تو فایل wp-config میخوای فراخوانی اش کنی باید نام دیتابیستو با پیشوند دقیق و کامل بنویسی)
4- تو همون Mysql Databases باید یک یوزر بسازی
5- حالا اینجا کاری که باید بکنی اینه که بانک اطلاعاتی و بوزریو که ساختی با هم مچ کنی (همون پایین صفحه نوشته Add user to database)
6- حالا برو سراغ تغییر فایل wp-confiq که من پیشنهاد میکنم با Notepad تغییر بدی و بعدش خیلی ساده آپلودش کنی رو هاستت.
define('DB_NAME', 'inja esme database ro ke sakhti kamel ba pishvand va ontheline benevis');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'inja esme user ro ke ba database match kardi ro benevis');
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'inja passworde userio ke khodet entekhab kardi benevis');
/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');
7- قسمت آخر هم همون localhost رو بزار بمونه و موقع نصب هم پایگاهتو بزن localhost
امیدوارم مشکلت حل شده باشه , اگر حل نشد بگو تا برات نصبش کنم ;)