انجمن

من تو هاستم کجا آپلود کنم و کدش رو از کجا وردارم  (۷ نوشته)

• ifo777

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۲۶

سلام دوستان من تو هاستم یه فیلم ریختم الان میخوام بدونم اول کجا باید بریزم فایل هام رو بعد اینکه آپلود کردم کدش کجاست که ور دارم بریزم تو وردپرسم برا اینکه بقیه دانلود کنن کدی به من نمیده برا اینکه ور دارم مثل هاست های آپلود رایگان که یه کد مده اون کجاشست هاستم پولیه

• Saeed Fard

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۵

سلام دوستان من تو هاستم یه فیلم ریختم الان میخوام بدونم اول کجا باید بریزم فایل هام رو بعد اینکه آپلود کردم کدش کجاست که ور دارم بریزم تو وردپرسم برا اینکه بقیه دانلود کنن کدی به من نمیده برا اینکه ور دارم مثل هاست های آپلود رایگان که یه کد مده اون کجاشست هاستم پولیه

دوست عزیز فایل مورد نظرتون رو از کدوم قسمت آپلود کردید ؟؟؟ وردپرس یا Cpanel ؟

فکر میکنم منظورتون از کد همون لینک دانلود فایل هستش ..
    اگه از طریق خود وردپرس فایلتون رو آپلود کرده باشید در پنله وردپرس این مسیر رو دنبال کنید ، رسانه/کتابخانه ، تمام فایل هایی که آپلود کرده باشید در این قسمت هستند .. و لینک هر کدوم رو که بخواهید میتونید روی دکمه ی ویرایش که روی هر فایل هست کلیک کنید ، صفحه ای باز میشه که لینک رو بهتون میده ..

اگر هم از طریق Cpanel آپلود کردید وارد Cpanel و سپس File manager بشید ، پوشه ای که فایل رو درونش آپ کردید رو پیدا کنید و بعد فایل رو .. با کلیک راست روی فایل میتونی لینکش رو بگیری ..

امیدوارم کامل توضیح داده باشم ..

موفق باشید ../.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa - rock
  • ifo777

آفلاین
    عضو
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۷

مرسي از توضيحات تا آخرش رفتم ولي كد بهم نميده يه همچين چيزي بهم ميده
    http://www.ffffff.com:2083/wp-admin/5464/pul الا آخر كه ميده تا برسه به پوشه فايل دانلود ميشه دقيق بگي روش كليك راست كردم رو دانلود كليك كردم اين كدو داد من تو هاستم يه فايل دروست كردم نوشتم دانلود تو اون ميريزم به خارجي نوشتم من كله سايتم آماده است فقط مونده اين كه بتونم اولين آژلودم رو انجام بدم كمكم كنيد لينك آژلودم رو ژيدا كنم

• Saeed Fard

آفلاین
    ناظم
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۶:۴۴

مثل اینکه فایل هاتون رو از طریق Cpanel آپلود کردید .. دوست عزیز اول ببینید که فایلتون رو در چه پوشه ای در هاستتون آپلود کردید .. بعدش آدرس فایلتون به این صورت میشه :

http://www.mobilebazan.ir/Pushe'ee Ke File Ro Upload Kardid/File Name.Pasvande File

اگه متوجه نشدی بگو تو چه پوشه ای آپلود کردی تا بهت بگم .. میتونی خودت یه پوشه با اسم dl بسازی و بهد فایل هاتو داخل اون آپلود کنی ..

موفق باشید ../.

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Araz - rock
  • ifo777

آفلاین
    عضو
    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۳

دوست عزيز من تو هاستم يه پوشه تو فايل منيجر تو قسمت كه پلاگين و تم اينا هست با اسم موبايل بازان درست كردم تو اون ريختم نشود تو فايل آپلود ريختم نشد چنين آدرسي به من نميده چرا

• Saeed Fard

آفلاین
    ناظم
    ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷

دوست عزيز من تو هاستم يه پوشه تو فايل منيجر تو قسمت كه پلاگين و تم اينا هست با اسم موبايل بازان درست كردم تو اون ريختم نشود تو فايل آپلود ريختم نشد

دوست من دیگه نمیدونم چه جوری توضیخ بده ..

ببین ، فرض میکنیم شما فایلی رو با اسم upload.zip رو میخوای آپلود کنی ..

فایل رو تو همین قسمتی که گفتید و تو پوشه ی موبایل بازان که گفتید آپلود کنید .. آدرس فایلتون میشه به این صورت

http://www.mobilebazan.ir/wp-content/mobilebazan/upload.zip

همین طور مثلا اگه در پوشه ی Uploads در همون قسمت آپلود کنید میشه به این صورت :

http://www.mobilebazan.ir/wp-content/uploads/upload.zip

امیدوارم متوجه شده باشید ..

چنين آدرسي به من نميده چرا

دوست عزیز قرار نیست که سیستم اتوماتیک این آدرس رو به شما بده ، شما خودتون باید این آدرس رو دستی، همین طور که توضیح دادم درست کنید و در سایتتون قرار بدید ..

موفق باشید ../.

• ifo777

آفلاین
    عضو
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۵

آقااااااااااااا دمتوووووووووون گرم بلاخره شد مرسی از همتون دوستان خوبم که کمکم کردید مرسیییییییییییییییییییی بخصوص شما سعید جان

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.