وقتی افزونه whisper comment را نصب می کنم، پیغام میدهد که
پوشهی هدف از قبل موجود است. /home/zerohost/public_html/wp-content/plugins/whisper-comment-afm/
در عین حال این افزونه را نصب ندارم و وقتی هم به صورت دستی این پوشه را از روی سرور پاک می کنم، پیغام
نمیتوان پرونده را کپی کرد. /home/zerohost/public_html/wp-content/plugins/whisper-comment-afm/whisper-comment-afm-zh_TW.pot
در صورتی که این فایل در این پوشه ساخته شده است
در ضمن هنگامی هم که به صورت دستی فایل را بر روی سرور در آدرس "wp-content/plugins" آپلود کرده و سپس از zip خارج می کنم، امکان فعال سازی آن وجود نداشته و پیغام
بهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/zerohost/public_html/wp-content/plugins/whisper-comment-afm/whisper-comment-afm.php on line 96
دیگه راه حلی به ذهن من نمی رسه و افزونه ای هم برای کامنت خصوصی پیدا نکردم که بتوانم جایگذین این افزونه کنم!(همه جا برای کامنت خصوی تنها همین افزونه را معرفی کرده بودند!)
اگر افزونه دیگری باشد که بشود، با کمک آن گزینه ای برای کامنت خصوصی(مانند بلاگفا و میهن بلاگ و ... از طرف خوانندگان) معلوم کرد؛ بهتر است... چرا که این افزونه را وقتی نصب و فعال کردم(در بار اول) صفحه کامنت را بهم ریخت و برای همگی کامنتها پیغام "(...خصوصی...)" را در اول آنها قرار می داد...