انجمن

  • mahdia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۲

    سلام .
    لطفاً این افزونه لایت باکس رو یه کاریش بکنید خیلی لازم دارم .
    یه افزونه لایت باکس بود قبلا واسه ورژنهای قدیمی وردپرس کار میکرد یعنی بعد از نصب خودش عکسهای مطالب رو لایت باکس میکرد نیازی نبود داخل کدی بزارم عکس ها رو .
    لطفاً اینو ردیفش کنید مرسی .

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶

    سلام دوست عزیز
    کدوم افزونه؟ افزونه‌های زیادی برای لایت باکس وجود داره که اتوماتیک افکا میدن به عکسا. فکر کنم یه تاپیک دیگه هم در این مورد باز کرده بودین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mahdia
  • mahdia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۰

    این افزونه :
    http://www.taktarh.com/لایت-باکس-وردپرس/

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۸

    بهتره از اینا افزونه استفاده کنین:
    http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-plus/
    اگر با قالبتون مشکل داشت قالبهای دیگه رو هم امتحان کنین و سعی کنین با قالبتون سازگارش کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mahdia - ثاني عشر
  • mahdia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۰

    چه جوری با قالب هماهنگ کنم کد <?php get_footer(); ?> رو هم تو فوتر گزاشتم نشد ؟

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۹

    نه دوست من کد
    <?php wp_footer(); ?>
    باید تو فایل footer.php باشه.

  • mahdia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴

    نه بازم نشد :

    </div><!--close main-->
    کپی رایت
    <?php wp_footer(); ?>
    </body>
    </html>

    من فک میکنم یه چیزی نمیزاره آجاکس تو قالبم لوید شه من کدهای جیکوئری اینا رو از تو header.php فراخوانی میکنم که توش از کتابخانه جی کوئری هم استفاده کردم !!!

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵

    از افزونه‌هایی که اسکریپتها رو Minify میکنن استفاده نمیکنین؟ مثلا W3 Total Cache

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mahdia
  • mahdia

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۹

    مرسی دوست من توی header.php حواسم به کد <?php wp_head(); ?> نبود .
    قبل از تگ </head> کد <?php wp_head(); ?> رو گزاشتم درست شد .
    مرسی

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی
  • دانلود تلگرام

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۶۲
    تشکر شده: ۱۰۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷

    http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-3

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.