انجمن


دسته بندی  (۱۵ نوشته)

  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲

    با عرض سلام
    قبل از اینکه موضوع رو ارائه بدم تو انجمن سرچ کردم و این تایپک رو مشابه مشکلم دیدم.
    http://forum.wp-persian.com/topic/958
    اقا این موضوع 3 سال پیش شروع شده و جوابهای مطرح شده کمی گنگه.
    همون مشکل مطرح شده در این تایپک رو منم دارم و میخوام دسته بندی ها ترتیب نمایششون بر اساس حروف الفبا نباشه و بتونم ترتیب رو اعمال کنم.
    افزونه خاصی میخواد یا باید دستی اینکارو انجام بدم.
    ممنون از راهنماییتون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    milad200
  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۹

    دوستان ما هم این مشکل رو به شکل دیگری داریم
    توی این تایپیک مطرح کردیم
    http://forum.wp-persian.com/topic/958
    خواهشا پاسخ بدین
    تشکر

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۲

    سلام
    اینها رو تست کنید:

    http://wordpress.org/extend/plugins/my-category-order/
    http://wordpress.org/extend/plugins/order-categories/
    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    showp30.in
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۳

    هر دو پلاگین رو امتحان کردم اما نمایش دسته بندی به روال سابقه
    توفیقی نکرد

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۷

    showp30.in گفت:
    هر دو پلاگین رو امتحان کردم اما نمایش دسته بندی به روال سابقه
    توفیقی نکرد

    بعضی از پوسته ها صراحتا از نوع خاصی از مرتب کردن برای نمایش دسته ها استفاده می کنند که مثلا یه تغییر توی شناسه دسته ها شاید کارساز نباشه. بنابراین باید ابتدا اون بخش از قالب رو که کار نمایش دسته ها رو انجام میده دید و بررسی کرد.

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۹

    مطمئنن راه بهتری هست ولی من خودم از این راه استفاده کردم و افزونه هم نصب نکردم و فکر میکنم سرعت بارگذاری سایت هم زیادتر بشه
    اگر می خواهی دسته بندی مطابق سلیقه خودت باشه می تونی کدها را دستی بچینی
    بری اینکه چیدن دستی کدها راحت باشه سایتت را باز کن و از منوی view بر روی گزینه source کلیک کن و قسمت مربوط به دسته بندی را کپی و داخل notepad پیست کن بعد کدها را جابجا کن بعد از چیدن کدها در پایان همین کدها را به صورت کلی در سایدبار قرار بده و کد قبلی را حذف کن
    اگر هم بعدا دسته جدیدی را درست کردی کدش را به صورت دستی در لابلای همین کدها قرار بده

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۱

    saeli گفت:
    مطمئنن راه بهتری هست ولی من خودم از این راه استفاده کردم و افزونه هم نصب نکردم و فکر میکنم سرعت بارگذاری سایت هم زیادتر بشه
    اگر می خواهی دسته بندی مطابق سلیقه خودت باشه می تونی کدها را دستی بچینی
    بری اینکه چیدن دستی کدها راحت باشه سایتت را باز کن و از منوی view بر روی گزینه source کلیک کن و قسمت مربوط به دسته بندی را کپی و داخل notepad پیست کن بعد کدها را جابجا کن بعد از چیدن کدها در پایان همین کدها را به صورت کلی در سایدبار قرار بده و کد قبلی را حذف کن
    اگر هم بعدا دسته جدیدی را درست کردی کدش را به صورت دستی در لابلای همین کدها قرار بده

    این روش که شما می فرمایید استاندارد و پویا نیست و در ادامه با افزوده شدن دسته ها و یا نیاز به تغییرات همه چیز باز باید دستی دستکاری بشه. وقتی توابع خوبی برای نمایش دسته ها بر اساس نظر ما وجود داره و شاید کدش هم دو سه خط بیشتر نشه چرا این کار رو بکنیم؟

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۳

    1- تعداد دسته ها معمولا همون اوایل ساخته میشه و بعدا خیلی کم دسته افزوده میشه و اون تعداد کم را هم میتونی دستی جایگزین کنی
    2- شما وقتی یه کد میزای فکر نکن که همون یک خطه اجرا میشه . همون یه خط ممکنه کلی دستور را اجرا کنه که می تونی تعداد کدهای اجرا شده را در سورس مرورگر مشاهده کنی
    3- اولش هم گفتم راه بهتری هست ولی این به ذهن من رسید
    4- این روشی که گفتم تازه باعث میشه تعداد کوئری که اجرا میشه کم بشه که باعث افزایش بارگذاری سایت بشه (البته در این مورد باید دوستانی که حرفه ای تر هستند نظر بدن)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۶

    اره منم فکر نکنم این راه حل مناسب باشه. حالا چی کار کنم؟

  • silvercover

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۴۹۷
    تشکر شده: ۵۹۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۶

    saeli گفت:
    1- تعداد دسته ها معمولا همون اوایل ساخته میشه و بعدا خیلی کم دسته افزوده میشه و اون تعداد کم را هم میتونی دستی جایگزین کنی
    2- شما وقتی یه کد میزای فکر نکن که همون یک خطه اجرا میشه . همون یه خط ممکنه کلی دستور را اجرا کنه که می تونی تعداد کدهای اجرا شده را در سورس مرورگر مشاهده کنی
    3- اولش هم گفتم راه بهتری هست ولی این به ذهن من رسید
    4- این روشی که گفتم تازه باعث میشه تعداد کوئری که اجرا میشه کم بشه که باعث افزایش بارگذاری سایت بشه (البته در این مورد باید دوستانی که حرفه ای تر هستند نظر بدن)

    ضمنا این روش یه اشکال دیگه داره و اون ساختار پیوند یکتاست که اگر بخایم تغییرش بدیم باز هم قالب رو باید دستکاری کرد...

  • saeli

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۲۵۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۱:۵۵

    پیوند یکتا را اصلا نباید عوض کنی و همون موقع که داری سایت راه میندازی باید تصمیم بگیری
    تغییر پیوند یکتا مساویه با تعداد زیادی خطای 404 و این یعنی که قید ارسال بازدیدکننده را از طرف گوگل باید بزنی

  • عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳۱
    تشکر شده: ۱۴۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۷

    ضمنا این روش یه اشکال دیگه داره و اون ساختار پیوند یکتاست که اگر بخایم تغییرش بدیم باز هم قالب رو باید دستکاری کرد...

    در ساختارهای معمولی پیوند یکتا ، آدرس دسته ها تغیییر نمیکند معمولا .

    پیوند یکتا را اصلا نباید عوض کنی و همون موقع که داری سایت راه میندازی باید تصمیم بگیری
    تغییر پیوند یکتا مساویه با تعداد زیادی خطای 404 و این یعنی که قید ارسال بازدیدکننده را از طرف گوگل باید بزنی

    درست اما در موقع ضرورت راه حل هم داره : donts permalink migration .

    میخوام دسته بندی ها ترتیب نمایششون بر اساس حروف الفبا نباشه و بتونم ترتیب رو اعمال کنم.

    اگه دسته هار اینطور فراخونی میکنی :

    <?php wp_list_categories('orderby=name&title_li'); ?>

    orderby=name رو بردار .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    saeli
  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۲

    افا دسته های من اینطوری فراخوانی میشن
    <?php wp_list_cats('sort_column=NAME&optioncount=0&hierarchical=1'); ?>
    اینو حذف میکنم بازم اتفاقی نمی افته
    sort_column=NAME&

  • showp30.in

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۰

    اقا برا سایت من اینطوری درست شد
    <?php wp_list_cats(''); ?>
    دستور فراخوانی رو کامل با این عوض کن احتمالا درست میشه.مال من که شد.
    بعد با افزونه Category Order
    هرکاری میخوای بکن.

  • milad200

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۵
    تشکر شده: ۳۳۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۳

    سلام
    دوستان خواهشا پاسخ ما رو هم بدین این تایپیک
    http://forum.wp-persian.com/topic/958

    ما از افزونه درختی استفاده می کنیم حالا چه طور یک دسته رو جا به جا کنیم؟

    تشکر

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.