انجمن

  • hosseinbobo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۲

    سلام دوستان خوب هستين آقا من يه مشکل برام پيش امده امروز ميخواستم يه plugin وايدگيت رو غير فعال کنم و يکی ديگه فعال کنم نميشه در هر 2 صورت مشکل داره فکر کردم پلاگين مشکل داره ديدم نه رو کله پلاگين ها اينجوری شده.لطفاً کمک کنيد

    ERROR
    The requested URL could not be retrieved

    While trying to retrieve the URL: http://hossein-bobo.com/wp-admin/plugins.php?

    The following error was encountered:

    * Access Denied.

    Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.

    Your cache administrator is webmaster.
    Generated Wed, 07 May 2008 10:38:12 GMT by demil1.byetcluster.com (squid/2.6.STABLE20)

  • underline

    آفلاین

    تعداد نوشته‌ها: ۴۸۹
    تشکر شده: ۳۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۴۶

    احتمالا" این مشکل از سمت سرور است و به وردپرس ارتباطی ندارد اما اگر امکانش را دارید و به صفحه افزونه ها دسترسی دارید یکی یکی افزونه ها را غیر فعال کنید تا ببینید مشکل برطرف میشود یا خیر .

  • hosseinbobo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۳

    سلام دوست عزيز فقط پلاگين هايی که ميخواد يه قسمت به widget اضافه کنه اين مشکل پيش مياد.کمک کنيد.

  • hosseinbobo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۰:۵۵

    سلام آقا من تست کردم درست نشد server هم عوض کردم فرقی نکرد،
    کمک کنيد لطفاً
    يعنی تاحالا کسی از اين مشکل نداشته

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۴

    یه تصویر از این خطا قرار می دید ....

  • hosseinbobo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۱۱

    سلام نويد جان شرمنده که دير گذشتم،کمک کنيد

    http://imageshare.web.id/images/3r6pjktvi1kuaxc0efl.jpg

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۳

    ببین من مال یکی از دوستام اینجوری بود. ولی واسش یبار آ\گریت کردم درست شد.
    فکر کنم بد وردپرس رو نصب کردی.
    من که واسه دوستم غیر از اون سه فایل همه فایلهارو پاک کردم و جدیدا فایلهارو ریختم آپرگیت کردم درست شد.
    باز باید دید نظر اساتید چیه.

  • hosseinbobo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۸:۰۶

    سلام دوست عزيز من سايت رو اپگرد کردم بازم دروست نشد
    :((

  • علی ایرانی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸۶
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۰

    وردپرس رو خودتون و به صورت دستی نصب کردید؟
    سرورتون free؟

  • hosseinbobo

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۹:۲۱

    سلام آقا بله خودم نصب کردم الان فقط يه سؤال ميشه بگيد چه ربطی به server داره الان من 3 ماه دارم کار ميکنم تازه 4 روز پيش اين مشکل پيش امده قبلاً انجوری نبود.
    لطفاً يک راه اساسی پيشنهاد بديد.
    ممنون

  • shahvar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۶
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۱

    به نظر ميرسه شما امكان دسترسي نداريد.

    دسترسي ها رو چك كردين ؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۳

    من چیزی سر در نمیارم ازش ! :-?

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.