انجمن


single.php مختلف برای هر موضوع  (۴ نوشته)

  • AliHM

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۰

    سلام بنده چند فایل single.php برای هر موضوع درست کردم و میخوام هر موضوع single.php جداگانه داشته باشه.میشه کمک کنید دقیقا بگید باید چیکار کنم ؟

    لطفا زود نگید قبلش سرچ کنید چون من single_categoryid.php رو امتحان کردم جواب نداد و
    <?php post;
    if ( in_category('2') ) {
    include(TEMPLATEPATH . '/single_category2.php'); }
    elseif ( in_category('3') ) {
    include(TEMPLATEPATH . '/single_category3.php'); }
    elseif ( in_category('4') ) {
    include(TEMPLATEPATH . '/single_category4.php'); }
    else { include(TEMPLATEPATH . '/single_default.php'); } ?>

    رو زدم درست شند لطفا یک راه تست شده و اساسی معرفی کنید ممنون از شما

  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۱

    <?php
    	if ( in_category('2') ) {
    		include(TEMPLATEPATH . '/single_category2.php');
    	} elseif ( in_category('3') ) {
    		include(TEMPLATEPATH . '/single_category3.php');
    	} elseif ( in_category('4') ) {
    		include(TEMPLATEPATH . '/single_category4.php');
    	} else { include(TEMPLATEPATH . '/single_default.php'); }
    ?>

    همین شرط تودرتور جواب می‌ده! اما برای موضوعات و نوشته‌های کم!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Morteza
  • AliHM

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۳
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۱

    عزیزم اگر میشد بیکار نبودم که اینجا پیغام بدم
    اما باز هم ممنون از لطفتون

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۵

    دوست عزیز
    شما میتونید بجای ای دی هر دسته از نامک لاتین اون دسته در ظرط بالا استفاده کنید.
    و اینکه شما شرط رو در کدوم فایل قرار دادید که کار نمیکنه؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Mostafa

درباره‌ی این موضوع