سلام دوستان وردپرسی
چند روزی است که نمی تونم وارد مدیریت شبکه بشم
ارور خاصی مشاهده نمی کنم و هر چی مرورگر سعی می کنه وارد شه نمی تونه و آخرش کوتاه میاد.
چه باید کرد؟
سلام دوستان وردپرسی
ارور خاصی مشاهده نمی کنم و هر چی مرورگر سعی می کنه وارد شه نمی تونه و آخرش کوتاه میاد.
چه باید کرد؟
سلام، تمامی افزونه هارو غیرفعال کنید ببینید مورد حل میشه. یا از یوزر دیگری استفاده کنید.
اگه اصلا نمیتونید به افزونه ها دسترسی داشته باشید میتونید از فایل منیجر اسم پوشه ی پلاگین ها رو تغییر بدید تا همه غیر فعال بشن . بعد با امتحان و خطا یکی یکی اونا رو فعال کنید تا بدونید مشکل از کجاست .
سلام دوستان عزیز
همه افزونه ها را غیر فعال کردم ولی باز هم مشکل برطرف نشد.
من یک بک آپ از چند هفته قبل دارم، چطور می تونم از اون استفاده کنم به طوری که کاربرانی که از موقع بک آپ گیری تا حالا ثبت نام کردند و یا نوشته های تازه ارسال شده، از بین نروند.
سلامی دوباره به دوستان خوب وردپرسی
مشکل من حل نشد
moallemblog گفت:
چه باید کرد؟
دوستان لطفا کمک کنید به خصوص حرفه ای ها
دوستان عزیز همین الان توانستم مشکل را حل کنم.
مشکل مربوط به کدهایی بود که در زمان فعال سازی وردپرس شبکه باید در فایل کانفیگ وارد می شد. کلمه base از خط سوم حذف شده بود
در زیر کل این دستور را می گذارم:
define( 'MULTISITE', true );
define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', true );
$base = '/';
define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'yoursite' );
define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );
از همکاری و همیاری شما دوستان وردپرسی ممنون
با توجه به مشکلی که برای من پیش آمده بود لازم دانستم که مراحل و کدهای لازم برای فعال سازی وردپرس شبکه را به عنوان منبعی قابل دسترس در زیر قرار دهم:
به سراغ فایل wp-config.php موجود در پوشهاصلی وردپرس میریم و با یه ادیتور بازش میکنیم و کد زیر رو بهش اضافهمیکنیم:
define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);
بهتره که این کد رو بالای متن /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ وارد کنین.
و این هم کدهایی که سایت به شما می دهد:
فعالسازی شبکه
این مراحل را جهت فعالسازی قابلیت شبکه انجام دهید.
احتیاط: پیشنهاد میکنیم از پرونده wp-config.php موجود پشتیبان تهیه کنید.
یک پوشهی blogs.dir در /home/؟؟؟؟؟؟؟؟/public_html/wp-content/blogs.dir ایجاد کنید. این پوشه برای ذخیرهسازی پروندهی بارگذاری شده در سایتهای اضافی استفاده میشود و باید توسط سرویسدهنده قابل نوشتن باشد.
دستور زیر را به پرونده wp-config.php در /home/؟؟؟؟؟؟؟؟/public_html/ بالای خط /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ اضافه کنید:
define( 'MULTISITE', true );
define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', true );
$base = '/';
define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'yoursite' );
define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );
این کلید یکتای احراز هویت در پرونده wp-config.php شما پیدا نمیشود. به منظور ایمنتر کردن نصب، احتیاج به اضافه کردن این موارد هم دارید:
( این کد را قرار ندادم چون فکر می کنم برای هر سایت متفاوته )
دستورات زیر را در پروندهی .htaccess خود در /home/؟؟؟؟؟؟؟؟/public_html/٬ جایگزین دیگر دستورات وردپرس کنید.
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
# uploaded files
RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule . index.php [L]
هنگامی که این مراحل را کامل کردید، شبکهی شما فعال و پیکربندی شده است. شما باید دوباره وارد سیستم شوید.
با تشکر
به نظر شما دلیل از بین رفتن این کد چه بوده است؟
moallemblog گفت:
دستورات زیر را در پروندهی .htaccess خود در /home/؟؟؟؟؟؟؟؟/public_html/٬ جایگزین دیگر دستورات وردپرس کنید.
RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] # uploaded files RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^ - [L] RewriteRule . index.php [L]
سلام
در مورد فایل htaccess آیا باید تمام نوشته های قبلی آنرا پاک کنیم و اینها را جایگزین کنیم
حتی
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
</IfModule>
# END WordPress
آیا میتونن به جای ستاره ها قرار بگیرن؟
یه سوال دیگه هم اینکه آیا توی پوشه blogs.dir دوباره باید یه پوشه blogs.dir بسازیم و اونو دسترسی 777 بدیم؟
amineng گفت:
سلام
در مورد فایل htaccess آیا باید تمام نوشته های قبلی آنرا پاک کنیم و اینها را جایگزین کنیم
حتی
# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> ******* </IfModule> # END WordPress
آیا میتونن به جای ستاره ها قرار بگیرن؟
یه سوال دیگه هم اینکه آیا توی پوشه blogs.dir دوباره باید یه پوشه blogs.dir بسازیم و اونو دسترسی 777 بدیم؟
1-بله درباره فایل htaccess تمام نوشته های قبلی آنرا پاک کنید و اینها را جایگزین کنید
2-نه فقط در گوشه content فولدر blogs.dir با دسترسی 755 بسازید