انجمن


چجوری از هردسته1مطلب خلاصه نشون بدم؟  (۶ نوشته)

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۵

    سلام دوستان من کنار سایت یه کار میخواستم بکنم.
    میخواستم از دسته 1 و 2 و3 از آخرین پست ارسال شده براشون عنوان و دوخط مطلب خلاصه اش رو نشون بده.

  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۳:۰۲

    برای نشون دادن آخرین پستهای دسته مثلا 1 می تونید از دستورات

    <div style="direction:rtl; text-align:justify; ">
     	<?php query_posts('cat=1&showposts=2'); ?>
    	<ul>
    	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<li>
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('لینک یکتا به'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
    	</li>
    	<?php endwhile;?>
    	</ul>
    </div>

    استفاده کنید ولی برای نشون دادن چند خط از نوشته های اون نمی دونم :-? امیدوارم دوستان کمک کنند :-)

    راهنما :

    <?php query_posts('cat=CATEGORY ID&showposts=NUMBER OF POST'); ?>

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۱

    مرثی ممنون. میشه دیگه بخاییم چند دسته را نشون بدیم اینجوری کنیم؟
    <?php query_posts('cat=CATEGORY ID&showposts=1,2,3,4'); ?>

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۶

    از این استفاده کنین:

    <ul>
    <?php for($i=1 ; $i <= 3 ; $i++) {
    	query_posts("cat=$i&showposts=1");
    	the_post(); ?>
    	<li>
    	<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('لینک یکتا به'); ?> <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a> - <?php the_excerpt(); ?>
    	</li>
    <?php } ?>
    </ul>

    ریزه‌کاری‌های شکل و شمایلش رو هم به‌دل‌خواه خودتون هرجوری خواستین تغییر بدین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    shandy
  • behroooz

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۴
    تشکر شده: ۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۶

    گناهکار گفت :
    از این استفاده کنین ....

    ممنون . ما هم استفاده کردیم :-)

    مرثی ممنون. میشه دیگه بخاییم چند دسته را نشون بدیم اینجوری کنیم؟
    .....

    نه دوست عزیز .
    از دستورات حلقه داری که گناهکار عزیز گفته و روش جالبتری هست استفاده کنید .

    و برای راهنمایی کلی در مورد اون کدی که گذاشتم به صورت جداگونه کدهای :

    <?php query_posts('cat=1&showposts=4'); ?>

    برای نشون دادن ۴ پست دسته ۱

    <?php query_posts('cat=2&showposts=3'); ?>

    برای نشون دادن ۳ پست دسته ۲

    <?php query_posts('cat=3&showposts=1'); ?>

    برای نشون دادن ۱ پست دسته ۳

    رو جایگزین کد

    <?php query_posts('cat=1&showposts=2'); ?>

    کنید و اونا رو هر جا که خواستید قرار بدید .

    البته توجه کنید که تمام این اعداد برای مثال هستن . خودتون به دلخواه تغییرشون بدید .

  • oshgool

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹۳
    تشکر شده: ۶۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۱

    آخ دمت گرم ثوابکار جان.
    @},-
    مرثی بهروز

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.