انجمن

سطح دسترسی  (۳ نوشته)

• roomi.exe

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۲

درود بر همه

امید وارم خب باشین.

دوستان من تمام کاربران نیوکم رو به ورد پرس فرستادم خودم دستی تیبل نیوک رو به ورد پرس تبدیل کردم تمامیه اکانت ها کار می کنن میشه نظر داد و .... ولی برای ورود به صفحه پروفایل شخصی هر کاربر پیغام سطح دسترسی ... داده میشه.. من چطور باید تو تیبل wp_usermeta تنظیمات کاربر ها رو یه جا انجام بدم....

من سطح دسرسی مدیر کل خودم تنظیم کردم دستی ولی کاربر های دیگه رو نمی دونم کسی می تونه کمکم کنه؟

• Mostafa

آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۲

سلام، این قسمت رو مطالعه کنید.
    https://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    محسن غیاثی - roomi.exe
  • roomi.exe

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۵

درودی دیگر بر دوستانه ورد پرسیه من.
    -------------------------

من باید سطح دسترسی همه کاربر ها رو 0 بذارم

توضیحات بیشتر:
    تو جدول wp_usermeta یک فیلد هست به نام wp_user_level که مشخصه چیه.
    حالا چطور کار میکنه: تو این جدول نسبت به user_id از جدول wp_users به یه کاربره خاص اشاره میشه و بعد یک سری تنظیمات به اون اختصاص داده میهش. مثلا ادمین کل level 10 می گیره و عضو ساده سایت level 0 .

حالا یک مسله برای من هست:
    من باید اول کاربر ها رو انتقال بدم و بعد با یک کوئری بگم که تمام کاربر ها از فیلد nickname از جدول wp_users در جدول wp_usermeta در فیلد wp_user_level سطح دسترسی 0 بگیرن؟

*((در حقیقت من کاربر ها رو انتقال نمی دم. از جدول nuke_user در دیتا بیس نیوکم بک آپ گرفتن و تو پی اچ پی مای ادمین یه دیتا بیس ساختم و ایمپورتش کردم. بعد رفتم فیلد های نیوک ویرایش کردم حذف کردم و به صورت جدول wp_users در آوردم و بعدش جای گذین جدول قبلی تو ورد پرس کردم))

یا راهه دیگه ای پیشنهاد میدید؟
    ------------------------
    این راهه بهتره که از یکی از دوستانم تو ی فروم در خواست کمک داده بودم:
    الان من باید یه همچین کاری انجام بدم کسی می تونه این کد برا من بنویسه؟

با یک تیکه کد php به راحتی همه موارد رو یکجا انجام داد
    به این ترتیب که یه کد پی اچ پی مینویسین که اول با یه کوئری ، تمام یوزرهای نیوکتون رو بخونه (سلکت کنه)
    بعدش توی یه حلقه (به تعداد یوزرهاتون) توی جدول wp_users یوزر جدید ایجاد کنه (با وارد کردن نام ، و پسورد و یوزرنیم) و همزمان توی جدول wp_usermeta یه فیلد رکورد ایجاد کنه که این رکورد شامل id کاربری همون کاربر باشه + شناسه wp_user_level + عدد 0

کلا 10 خط کد نویسی داره ولی همه کارا همزمان انجام میشه

درباره‌ی این موضوع