انجمن


كمك فوري به من مبتدي  (۱۸ نوشته)

  • satdaily

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۰

    سلام دوستان.......

    من صبح اومدم سايتم را بهتر كنم و با اضافه كردن منوي فونتها براي بهبود وضعيت كاربران ارتقا بدهم كه كدي را كه بچه ها براي اينكار گذاشته بودند توي قسمت function.php كپي كردم. و ذخيره كردم !!

    سپس ديگه سايت بالا نيومد !!

    من اين كد را كپي كردمfunction enable_more_buttons($buttons) {
    $buttons[] = 'hr';
    $buttons[] = 'fontselect';
    $buttons[] = 'sup';

    // etc, etc...

    return $buttons;
    }
    add_filter("mce_buttons", "enable_more_buttons");

    سپس اين ارور را ميده :

    Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/satdaily/domains/satdailynews.com/public_html/wp-content/themes/newsly/functions.php on line 354

    اين هم آدرس سايتمه :
    http://www.satdailynews.com

    دوستان كار بلد لطفا بهم كمك كنيد. اصلا منوي ورود را هم نمياره تا من بتونم كدها را ويرايش كنم. يك دوستان ميگفت بايد قالب را مجددا نصب كني اما من بلد نيستم كجا بايد برم !!! ميشه توضيح به صورت آماتوري بدين من درستش كنم.

    خيلي ممنون

  • M.Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۳

    سلام از هاست خودتون این کد ها ی جدید را حذف کنید یا از Ftp

  • satdaily

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۸

    M.Online24 گفت:
    سلام از هاست خودتون این کد ها ی جدید را حذف کنید یا از Ftp

    كجا بايد برم ؟؟؟ چطوري از روي هاتست بايد حذف كنم ؟ كدوم قسمتش ؟؟؟ ميشه توضيح بدين من مبتدي هستم و زياد به اين اصطلاحات آشنايي ندارم.

  • M.Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۲

    كجا بايد برم ؟؟؟ چطوري از روي هاتست بايد حذف كنم ؟ كدوم قسمتش ؟؟؟ ميشه توضيح بدين من مبتدي هستم و زياد به اين اصطلاحات آشنايي ندارم.

    ابتدا وارد هاست شوید http://www.satdailynews.com:2222 بعد این مسیر را دنبال کنید :

    File Manager / public_html / wp-content / themes / Esme Ghaleb / functions.php

    functions.php را edit کنید و بعد save as را بزنید

  • satdaily

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۶

    M.Online24 گفت:

    ابتدا وارد هاست شوید http://www.satdailynews.com:2222 بعد این مسیر را دنبال کنید :

    File Manager / public_html / wp-content / themes / Esme Ghaleb / functions.php

    functions.php را edit کنید و بعد save as را بزنید

    خوب الان وارد شدم.

    حالا بين اين همه كد چجوري اون كده را پيدا كنم ؟؟؟؟

  • tansu68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۷

    سلام
    خب تو پیام ارور هم ذکر شده که مشکل از کجاست - خط 354 فایل فانکشن
    فکر نکنم باعث عدم ورود به پیشخوانت بشه میتونی پوستهء سایتت رو تغییر بدی و اگه میخوای از روی هاستت اینکارو بکنی و فایل تصحیح شده رو جایگزین کنی میتونی از نرم افزارهای اف تی پی مثل FileZilla استفاده کنی و یا اینکه به پنلت بری و تو جایی که وردپرست رو ریختی مسیر زیر رو بری

    public_html/wp-content/themes/newsly

    در ضمن نیازی نیست که حتما" فایلت رو پیدا کنی و اونو حذف کنی فقط شما باید مسیری که توش تم رو ریختی درست بری با آپلود کردن فایل تصحیح شده سایتت به حالت قبل بر میگرده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.Online - satdaily
  • M.Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۹

    فایل تصحیح شده رو جایگزین کن
    من هم با tansu68 موافقم

    یا کدی را که جدید گذاشته اید سرچ کنید و پیداش کنید (Crtrl + F)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    satdaily
  • satdaily

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۳

    tansu68 گفت:
    سلام
    خب تو پیام ارور هم ذکر شده که مشکل از کجاست - خط 354 فایل فانکشن
    فکر نکنم باعث عدم ورود به پیشخوانت بشه میتونی پوستهء سایتت رو تغییر بدی و اگه میخوای از روی هاستت اینکارو بکنی و فایل تصحیح شده رو جایگزین کنی میتونی از نرم افزارهای اف تی پی مثل FileZilla استفاده کنی و یا اینکه به پنلت بری و تو جایی که وردپرست رو ریختی مسیر زیر رو بری

    public_html/wp-content/themes/newsly

    اصلا وارد پيشخوانم نميشه و ارور بالا را ميده

    من الان توي اون ققسمت هستم براي ويرايش كدها !! خوب لاين 354 را چجوري پيدا كنم ؟؟؟ ببخشيد دوستان من بلد نيستم نخنديدي بهم يهويي

    ممنونتون هستم

  • M.Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۸

    خوب لاين 354 را چجوري پيدا كنم

    با نرم افزار های مثل Dreamweaver میتونی پیدا کنی ولی اگر کد های فایل صحیح را جایگزین کنی راحت تر هستی !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    satdaily - tansu68
  • tansu68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۱

    نه دوست عزیزم خنده برای چی ما هم چیز زیادی بلد نیستیم ولی دلیل نمیشه.....
    خب شما میبایست از نرم افزار ویرایش متن و کد استفاده کنید که لاین ها رو برات مشخص میکنه اگه هم در دسترست نیست باید حوصله کنی و دنبالش یگردی اگه برات سخته میتونی فایل رو یه جایی آپ کنی تا برات درستش کنم راستی مگه فایل اولیه رو نداری اگه داری دیگه نیازی به این همه زحمت نیست

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.Online
  • satdaily

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۴

    M.Online24 گفت:

    با نرم افزار های مثل Dreamweaver میتونی پیدا کنی ولی اگر کد های فایل صحیح را جایگزین کنی راحت تر هستی !

    خوب مشكلم اينجاست كه كدهاي صحيح را نميدونم كجاست ؟؟ آخه خودم نصب نكرده بودم.

    اون كدي هم كه كپي كرده بودم حالا نيست تو فانكشن سرچش كردم نبود ؟؟؟ نميدونم اين ديگه چه صيغه اي است ؟

  • M.Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۳۸

    http://www.p30vel.ir/4792-newsly.html
    ببینید قالبتون این بود !
    اگه این بود قالب را دانلود کنید و کد های داخل functions.php را جایگزین کنید !
    البته از کد های فعلی هم کپی داشته باشید که بد تر از این نشه !

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    tansu68
  • tansu68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۱

    دوست عزیز ممکنه بدلیل حجم بالای کدها تو فایل شما کدتون رو نتونستید پیدا کنید شما دو راه دارید از کسی که پوسته رو براتون نصب کرده درخواست کنید فایل سالم رو براتون ارسال کنه و یا اینکه فایل رو یه جایی آپلود کنید تا براتون ویرایش بشه

    tansu68@live.com
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.Online
  • satdaily

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۶

    M.Online24 گفت:
    http://www.p30vel.ir/4792-newsly.html
    ببینید قالبتون این بود !
    اگه این بود قالب را دانلود کنید و کد های داخل functions.php را جایگزین کنید !
    البته از کد های فعلی هم کپی داشته باشید که بد تر از این نشه !

    دوستان عزيز ........

    باتشكر

    سايتم بازگشت

    خيلي ممنون

  • tansu68

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۵
    تشکر شده: ۷۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۵ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۹

    خب خداروشکر ممنون میشم وضعیت تاپیک رو به حل شده تغییر بدید
    از M.Online24 هم تشکر میکنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    M.Online - عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
  • GOLDCABIN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۵

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز

    بچه ها من بدجوری گیرم ممنون میشم اگرکمکم بکنید تا مشکلم حل بشه فکر میکنم افزودنی اشباه زدم یا اینکه قالب اشتباه گذاشتم حالا سایتم باز نمیشه وصفحه سفید نشون میده تو طرح مشکلات مشابه مشکل خودم رودیدم یعنی این مشکل رو ظاهر شدن صفحه سفید در وردپرس

    ظاهر شدن صفحه سفید در وردپرس ممکن است به علت های زیادی اتفاق بیفتد. برای مشخص شدن علت اصلی, فایل wp-config.php را باز کنید ودستور زیر را به آن اضافه کنید:

    define('WP_DEBUG', true);

    شما با اضافه کردن این کد قابلی عیب‌یابی وردپرس را فعال می‌کنید و بدینوسیله مشکل اصلی نمایش داده می شود.

    کد وربوطه را هم دادم ولی نمیدونم کجا باید ببینم که مشکل چیه در ضمن من سایت کار نکردم تا بحال و خیلی مبتدیم ممنون میشم کمکم بکنید

  • GOLDCABIN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۰ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۴

    بچها خیلی گیرم اگر کسی میتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل بکنم

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۰

    الان که این ارور رو میده:
    Error establishing a database connection
    که احتمال زیاد از هاست شماست.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها