تبریک می گم دوست عزیز.
امیدوارم همین طور با جدیت ادامه بدی. من رو که خیلی خوشحال کردی.
حالا این روش جدید چطوره؟ خوشت اومد؟
مانی عزیز خیلی ممنونم از اظهار لطفت ! والا این روش استاندارد مزیت هاش رو نمیشه نادیده گرفت ! اول اینکه دیگه لازم نیست توی تمام فایل های پلاگین خط به خط بگردی یک کلمه پیدا کنی و ترجمه اش کنی ! خودش تمام خطوطی که باید ترجمه بشن رو جمع میکنه ! دوم اینکه خود فایل های اصلی هم صدمه نمی بینن و خیلی راحت میشه با حذف یک تابع کل پلاگین رو به حالت اولیه اش در اورد !
و اما یک مشکلی که داشتم اینه که بعضی از پلاگین ها کار ترجمه اشون تموم شده ولی هر کاری میکنم نمیشه پارسی نمایش داده بشه ! هر چی کد <?php load_plugin_textdomain('shakhes'); ?> رو وارد میکنم خبری از نمایش نسخه پارسی نمیشه ! نمیدونم مشکل از چیه؟
آقا تو که فارسی رو پارسی میگی (که من خیلی حال میکنم ولی زورم نرسید که اسم اینجا رو بگذاریم وردپرس پارسی) حیف نیست به افزونه بگی پلاگین به پوسته بگی تملیت؟
آخه جناب مزدک من پارسی روی زبونمه عادت ندارم بگم فارسی ! مسئله رعایت کردن و رعایت نکردن واژه های پارسی و معادل ایرانی کلمات هم نیست !
من یک روز به یک نفر میگفتم : فلان " افزونه " رو نصب کن تا فلان امکان هم داشته باشی!
طرف جواب داد : من افزونه اش رو ندارم ! پلاگینش رو دارم ! نصبش افزونه شبیه پلاگینه !؟
ملت ما به گفتن این چیزا عادت ندارن ! فقط انرژی بیشتر تحلیل میره و بعدش باید دوباره برگردی پله اول و بگی " پلاگین "
راستی من یه سوال راجع به این افزونه دارم ! باید صفحات رو دستی به اون معرفی کرد یا خودش خودکار این کار ها رو میکنه؟
علی عزیز صفحات رو به صورت اتوماتیک به نقشه اضافه میکنه ! ولی فایلها و همینطور صفحات استاتیکی که بر روی دامنه تون قرار دارن ولی با وردپرس تهیه و طراحی شدن رو باید به صورت دستی بهش معرفی کرد ! البته فقط باید روی یک دامنه باشن !
مرتضی جان کارت خیلی عالیه
من این افزونه رو داشتم الان فایل فارسی شما رو بهش اضافه کردم
بهضی جاها تو ترجمه انگار مشکل داره
مثلا : تبدیل به :: شده یا یه جا نکند رو نوشته بود تکند (همیچنین شما میتوانید تعیین کنید تا " خزنده " موتور جستجو " هرگز " وبلاگ شما را بازدید و ایندکس تکند)
که البته هیچ اشکالی به کار شما وارد نیست اینا رو فقط یادآوری کردم که قبل از قرار گرفتن روی سایت اصلاح بشه
راستی یه جمله هم بود که من منظورشو نفهمیدم! اینجا: در صورتی که وبلاگ شما در یک زیرشاخه قرار دارد و شما میخواهید یک صفحه که در پوشه و دایرکتوری شما وجود ندارد ، شما می بایست " فایل نقشه سایت " را در پوشه روت [ اصلی ] وبلاگ خود قرارد هید ! این مشکل از خود افزونه است یا ترجمه ؟
مهرداد جان برای گفتن مشکلات ترجمه ممنون ! رفع میکنم و لینک ها رو هم اصلاح میکنم ! [ به زودی ... ]
بعضی جاها هم نقطه اضافی گذاشتم در حالی که خود پلاگین نقطه ها رو میگذاشت ولی من دستی وارد کردم برای همین دو تا شدند ! این رو هم رفع میکنم !
در مورد جمله هم درست میگی ! یه کم [ یه کم بیشتر از یک کم ] بد ترجمه شده ! و باعث برداشت نادرست میشه ! ولی معنی درستش رو به جناب علی عزیز گفتم [ توی همین پست ! ]
از همه ممنون و متشکرم ! اگه کسی میدونه مشکلم [ برای جناب مانی عزیز توی همین پست عنوانش کردم ] از چیه ! خواهشاً دریغ نکنه ! چند تا پلاگین روی دستم مونده !
در ضمن خوشحال میشم اگه پلاگین های مفید و کمتر شناخته شده وردپرس رو هم معرفی کنید تا اقدام به ترجمه اشون کنم ! فقط کار زیاد سنگینی نباشن ! دارم فکر میکنم که وردپرس کامیرز رو پارسی کنم ! البته قول نمیدم ! اگه پارسیاش کنم از بچه ها کسی میتونه بخش خرید " پرداخت " و " بانک سامان " رو بهش اضافه کنه ؟
با تشکر / مرتضی بهمنی