دوستان کسی بلده وردپرس رو تو سایت YPU.com راه اندازی کنه ؟
واسه من ارور میده و میگه can,t Select Datebase
هر کاری کردم نتونستم وردپرس رو سرورش فعال کنم
دوستان کسی بلده وردپرس رو تو سایت YPU.com راه اندازی کنه ؟
واسه من ارور میده و میگه can,t Select Datebase
هر کاری کردم نتونستم وردپرس رو سرورش فعال کنم
دوستان یکی منو لطفا راهنمایی کنه تو راه اندازی وردپرس !!!
باید آدرس ، شناسه و رمز عبور دیتابیست رو درست وارد کنی ...
در غیر این صورت مشکل باید از هاست همون سایتی که گفتی باشه .
من تو یه هاست مجانیه دیگه هم این کارو کردم .(پارسه گیگ ) جفتش یه ارور رو میده و میگه :
Can’t select database
We were able to connect to the database server (which means your username and password is okay) but not able to select the faqsystem_faqsystem database.
نام دیتا بیس رو درست وارد می کنید؟
اسم دیتابیس رو درست به نظرم وارد کردم ولی چیزی که من دستگیرم شد اینه که هیچ دسترسی اکانتم به دیتا بسیم نداره .من هیچ سررشته ای تو این کدا ندارم ولی فکر کنم باید تو پوشه wp-config-sample.php یه چیزایی بنویسم.یه جا خوندم که باید اسم این پوشه رو به wp-config.php تغییر بدم ولی این واسه آخر کاره بازم نمیدونم با این چیزایی که گفتم چیزی دستگیرتون شد یا نه ولی امیدوارم بتونید راهنماییم کنید
wp-config.php
تمام تنظیمات در این فایل قرار میگیره پس اگر هنوز این فایل رو از حالت sample خارج نکردید این کار رو بکنید
روش نصب وردپرس رو توی قسمت مستندات سایت بخونید ...
توی قسمت مستندات جواب سوالم رو پیدا نکردم که این تاپیک زدم من فایل config.php رو ویرایش کردم و یوزر و پسوردمو اونجا وارد کردم ولی وقتی میخوام از قسمت php admin وارد شم ، متاسفانه وارد نمیشه . کسی نیست رو پارسه گیگ وردپرسو نصب کنه و نتیجه اش رو به من بگه !!؟؟
من نفهمیدم مشکل شما چیه. شما نمی تونید وارد php my admin بشید ؟! وردپرس چه خطایی می ده ؟!
نوید عزیز مشکل از سرور بود .