sinamosavi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
نوشته شده: ۱۳ سال پیش
۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۴
من وردپرس رو دانلود و روی هاست Websitepanel که خریدم اکسترکت کردم اما نمیتونم فایل install.php رو که توی پوشه wordpress اکتسرکت شده رو باز کنم و وقتی لینکش رو میزنم ارور 404 میده:
yourdomain.com/wordpress/wp-admin/install.php
فک کنم این باید الگو باشه برای باز کردن اون فایل ولی باز نمیشه(فایل ها توی پوشه wordpress اکسترکت شدن و توی شاخه اصلی نیستن)
ممنون
tansu68
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸۵
#
۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۶
شما باید وردپرس رو تو شاخه اصلی یعنی روت هاست خودتون آپ کنید در غیر اینصورت نمیتونید وارد مرحله ی نصب بشید در ضمن بعد از اینکار شما باید اطلاعات مربوط به دیتابیسی رو که ساختید تو فایل wp-config-sample ویرایش کنید بهتره که تو گوگل سرچ کنید تا آموزش کامل رو خودتون مشاهده کنید اگه به مشکلی بر خوردید مطرح کنید
نصب وردپرس
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
Mostafa
sinamosavi
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۲
#
۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۰
tansu68 گفت:
شما باید وردپرس رو تو شاخه اصلی یعنی روت هاست خودتون آپ کنید در غیر اینصورت نمیتونید وارد مرحله ی نصب بشید در ضمن بعد از اینکار شما باید اطلاعات مربوط به دیتابیسی رو که ساختید تو فایل wp-config-sample ویرایش کنید بهتره که تو گوگل سرچ کنید تا آموزش کامل رو خودتون مشاهده کنید اگه به مشکلی بر خوردید مطرح کنید
نصب وردپرس
دوست عزیز اینکار رو هم کردم اما هنوز ارور 404 میده
عبدالماجد شه بخش ( ایجباری )
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۱۰۳۱
#
۸ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۷
دوست عزیز خطای 404 همونطور که میدونید برای وجود نداشتن صفحه یا فایل هست و ربطی به هیچ چیز دیگه ای نداره . صد در صد یک جا رو اشتباه رفتی .
شما آدرس فایل اینستال رو نده . آدرس صفحه ی اصلی تو به مرورگر بده اگه منتقلت کرد به اون صفحه ی 404 بعد محتویات فایل htaccess رو خالی کن و آزمایش کن . البته از این فایل بک آپ داشته باش .
کاربران زیر بهخاطر این نوشته تشکر کردهاند:
tansu68
alireza12113
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۵۵
#
۱۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۳
yourdomain.com/wordpress/wp-admin/install.php
اگه ورد پرس رو توی پوشه ای بنام وردپرس ریختین این آدرسو بدین وگرنه باید
yourdomain.com/wp-admin/install.php
Hamid
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۷
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۲
می شه یکی من رو هم راه نمایی کنه ؟
مرحله به مرحله کمکم کنه روی website panel نصب کنیم ؟