من برای راه اندازی یک سرویس وبلاگ با وردپرس چندکاربره نیاز به فارسی ساز دارم. آیا فارسی سازی برای wpmu پک فارسی ساز وجود دارد؟
من برای راه اندازی یک سرویس وبلاگ با وردپرس چندکاربره نیاز به فارسی ساز دارم. آیا فارسی سازی برای wpmu پک فارسی ساز وجود دارد؟
هنوز فارسی سازی برای wordpress mu تهیه نشده
چه خوب میشه دوستان عزیز وردپرسی یه فارسی ساز برای این سیستم هم ارائه کنند
اره ... به نظر منم عالیه :-)! (هرچند که من قبلا این رو + bbpress رو گفته بودم که عزیزان گفتن اینجا برنامه ای برای اونا ندارن و پشتیبانی نمی کنن :-()
ما فعلن هیچ برنامهای برای فارسیسازی wpMU نداریم.
ما فعلن هیچ برنامهای برای فارسیسازی wpMU نداریم.
عرض نکردم ؟
والا موضوع این نیست که ما علاقه ای به این کار نداشته باشیم. ولی خب مثلا بی بی پرس فارسی تنها فارسی سازی اون نیست.
اخبار - پشتیبانی - مستندات و ... هم همه هست و باید همه اینارو در نظر گرفت.
فعلا ما انقدر کار انجام نشده برای وردپرس داریم که فکر این مورد که یه برنامه دیگرو هم اضافه کنیم نداریم.
ما فعلن هیچ برنامهای برای فارسیسازی wpMU نداریم.عرض نکردم ؟
تنها فارسی سازی نیست.
اخبار - پشتیبانی - مستندات و ... هم همه هست و باید همه اینارو در نظر گرفت.فعلا ما انقدر کار انجام نشده برای وردپرس داریم که فکر این مورد که یه برنامه دیگرو هم اضافه کنیم نداریم.
:|
اما wordpress.com که تقریبا به طور کامل فارسی شده چرا فایل mo. اش را نمی شود برای wpmu استفاده کرد؟ آیا وردپرس چنین امکانی را برای چندکاربره فراهم نمی کند؟
اما wordpress.com که تقریبا به طور کامل فارسی شده چرا فایل mo. اش را نمی شود برای wpmu استفاده کرد؟ آیا وردپرس چنین امکانی را برای چندکاربره فراهم نمی کند؟
وردپرس.کام تفاوت زیادی با وردپرس مولتی یوزر داره از نظر ترجمه.
بعدش نکته اصلی اینه :
ولی خب مثلا بی بی پرس فارسی تنها فارسی سازی اون نیست.
اخبار - پشتیبانی - مستندات و ... هم همه هست و باید همه اینارو در نظر گرفت.
اما به هر حال فایلهای rtl و mo فارسی برای wordpress.com وجود داره و شما هم زحمت فارسی کردن bbpress رو بر خودتون هموار کردین. یعنی میشه موقتا از wpmu و bbpress استفاده کرد تا وردپرس فارسی حمایتش از wpmu و bbpress رو شروع کنه.
این درسته که تقاضای کمتری برای Wpmu و bbpress وجود داره اما واقعا در اختیار قرار دادن محدودی از امکانات میتونه به توسعه WP از یک طرف و نشر محتوای فارسی در وب از طرف دیگه منجر بشه برای همین از دوستان در خواست دارم که امکانات موجود رو در اختیار علاقه مندان قرار بدن تا اینکه بالاخره فرصت پرداختن به سایر محصولات فراهم بشه.
دوست عزیز ما اگه این فارسیسازهای خودمون رو منتشر کنیم فردا ملت میان توی این انجمن سوالاتشون رو در مورد wpmu و bbpress میپرسن و همهچی بههم میریزه.
ما اصلن قصد فارسیسازی و انتشار wpmu و bbpress رو نداریم.
والسلام :)