سلام
از آخرین نسخه فارسی ساز و وردبرس استفاده میکنم اما برگه ها در منوی بالا نمایش داده نمیشوند . از چند قالب مختلف استفاده کردم و همین نتیجه را داشته. برگه ساته میشود اما نمایش داده نمیشود. یکبار هم از اول دیتا بیس را ساختم اما همین نتیجه ...
سلام
از آخرین نسخه فارسی ساز و وردبرس استفاده میکنم اما برگه ها در منوی بالا نمایش داده نمیشوند . از چند قالب مختلف استفاده کردم و همین نتیجه را داشته. برگه ساته میشود اما نمایش داده نمیشود. یکبار هم از اول دیتا بیس را ساختم اما همین نتیجه ...
شاید پوستههایی که استفاده میکنین برگهها رو نشون نمیدن توی منوی بالا٬ کستقیمن به آدرس برگهها برین ببینین که برگهها واقعن ساخته شدن و قابل نمایش از طرق پیوند پایدار هستن یا نه.
ممنون از پاسختون .. وقتی در منوی مدیریت روی لینکش کلیک می کنم محتویات صفحه را نشان می ده. اما توی هدر بالا اثری از برگه نیست.
قالبها به نظر میاد برگه رو ساپورت کنند . من با چند قالب مختلف امتحان کردم.
کدهاش رو قرار بدید لطفا و آدرس سایتتون هم بدید
alik گفت:
ممنون از پاسختون .. وقتی در منوی مدیریت روی لینکش کلیک می کنم محتویات صفحه را نشان می ده. اما توی هدر بالا اثری از برگه نیست.
سلام دوستان
کناهکار جان پوسته من برگه های خصوصی رو به اونایی که باید نشون بده (مدیر و ...) هم نشون نمیده اما ساخته میشه و با آدرسش میاد
حالا اگه بخام برای کاربران مجاز اونا رو نمایش بده باید چه کدی رو به قالبم اضافه کنم؟
ممنون
amineng گفت:
سلام دوستان
کناهکار جان پوسته من برگه های خصوصی رو به اونایی که باید نشون بده (مدیر و ...) هم نشون نمیده اما ساخته میشه و با آدرسش میاد
حالا اگه بخام برای کاربران مجاز اونا رو نمایش بده باید چه کدی رو به قالبم اضافه کنم؟
ممنون
اگه یکی از دوستان راهنمایی کنن که باید دنبال چه تابعی بگردم ممنون مشم چون شاید بتونم توی سایت مرجع دنبلش بگردم البته "صفحه برگه ها" و "توابع شرطی رو نگا کردم راجع به برگه های خصوصی چیزی ندیدم"
ممنون
alik گفت:
ببین دوست خوبم؛
برای اینکه برگه ایجاد شده، توی هدر نمایش داده بشه، باید از منوی نمایش > فهرست ها ، لینک برگه مورد نظر رو به فهرست بالای سایتت اضافه کنی . . .