سلام دوستان من یه سوال دارم ایا میشه توی قالب وردپرس تغییری ایجاد کرد که وقتی پست توی صفحه اصلی میذاریم دیگه توی ادامه مطلب اونو نشون نده و فقط ادامه اون پست که داخل ادامه مطلب هست رو نشون بده
سلام دوستان من یه سوال دارم ایا میشه توی قالب وردپرس تغییری ایجاد کرد که وقتی پست توی صفحه اصلی میذاریم دیگه توی ادامه مطلب اونو نشون نده و فقط ادامه اون پست که داخل ادامه مطلب هست رو نشون بده
خواهشا من نمیدونم چرا بخش نوشته ها که برای ادیت مطالب هست برام باز نمیشه و ارور میده خواهش میکنم کمکم کنید
qq8030 گفت:
دوست عزیز همچین امکانی وجود ندارد.
hoshyar گفت:
فکر نکنم !
چون شعار پشتیبانی اینجا اینه " کارنشد نداره "
اضافه کنم مدیران یه سری بزنن ما هم لازم داریم اینو
qq8030 عزیز کافیه متنی که می خواهید در صفحه اصلی نمایش داده شود را در قسمت چکیده اضافه کنید و متنی که در ادامه مطلب می خواهید نمایش دهید را در کادر اصلی نوشته جدید. ( برای نمایش کادر چکیده در صفحه نوشته جدید می توانید آن را از قسمت تنظیمات صفحه پیدا کنید
اتفاقاً این عمل شما باعث افزایش تعداد صفحات index شده شما توسط موتورهای جستجوگر می شود به دلیل نبود مطالب تکراری در صفحات.
اگر مشکلتون حل نشد خبرم کنید.
دوست عزیز من نتونستم این کارو انجام بدم ولی ممنون
اگه یه کد باشه که به single اضافه کنیم یا یه کدو حذف کنیم درست بشه خوب میشه از دوستان کسی نمیدونه باید چی کار کرد
qq8030 گفت:
hoshyar گفت:
سلام
از اطلاع رسانی نادرستم عذر می حواهم من تا حالا با همچین موردی برنخورده بودم.
ببخشید