انجمن


مشکل جدی get_header  (۱۲ نوشته)

  • amir_here

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۳

    سلام دوستان گل.
    من دارم یه قالب طراحی میکنم هدرم رو درست کردم وقتی میذارمش تو یه فایلheader.php بعدش تو index.php تگget_header روم میذارم وقتی بعد که این کارو کردم یعنی هدرم رو جدا کردم و دوباره تست کردم بالای صفحه یه کم خالی میشه به قوله خودمونget_header به بالای هدرم margin میده. حالا من چیکار کنم . نمیخوام بالاش margin داشته باشه؟
    کمکم کنید.

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۴۳

    فایل هدر رو با چه انکدی ذخیره کردید؟ utf-8؟

  • amir_here

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۰

    آره عزیز
    واسه چی کمکن کنید

  • amir_here

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۶

    الان باget footer هم تست کرم اون هم به بالاش یه اندازهget_header فاصله میده به بالاش

  • Morteza

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰۲
    تشکر شده: ۳۱۲۸ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۳

    با چه ادیتوری کار میکنید؟

  • amir_here

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۹

    درست شد عزیزم از همونutf-8 بود. بایدutf-8 with bom میکردمش.
    من html pad استفاده میکنم

  • mahdi_boy76

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۷

    سلام داداش میشه لطفا بگید چیکار کردین ک درست شد ؟
    یک آموزش بزارید ما هم یاد بگیریم باید جیکار کنیم.
    منم همین مشکلی ک وقتی این کد زیر رو
    <?php get_header(); ?>
    رو وارد میکنم تا فایل header رو فراخوانی کنم یک فاصله ی می افته میشه بگین باید چیکار کنم؟

  • mahdi_boy76

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۷

    سلام داداش میشه لطفا بگید چیکار کردین ک درست شد ؟
    یک آموزش بزارید ما هم یاد بگیریم باید جیکار کنیم.
    منم همین مشکلی ک وقتی این کد زیر رو
    <?php get_header();?>
    رو وارد میکنم تا فایل header رو فراخوانی کنم یک فاصله ی می افته میشه بگین باید چیکار کنم؟

  • فروشگاه 4شما

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۳۲
    تشکر شده: ۱۵ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۱ تیر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۹

    mahdi_boy76 گفت:
    سلام داداش میشه لطفا بگید چیکار کردین ک درست شد ؟
    یک آموزش بزارید ما هم یاد بگیریم باید جیکار کنیم.
    منم همین مشکلی ک وقتی این کد زیر رو
    <?php get_header();?>
    رو وارد میکنم تا فایل header رو فراخوانی کنم یک فاصله ی می افته میشه بگین باید چیکار کنم؟

    درود . گفتند که روشش رو !

    فایل رو با برنامه ی notepad++ باز کنید و انکودینگ رو روی UTF8 Without BOM بزارید و ذخیره کنید و فایل رو جایگزین کنید .

  • mahdi_boy76

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳

    ممنون از پاسختون من اونطوری هم سیو کردم ولی باز فاصله داره.
    
    اینو با فایرباگ پیدا کردم  اینو ک با فایرباگ پاک میکنم درست میشه فاصله حذف میشه
     اینم تو کدنویسی یعنی فاصله ممنون میشم بگید باید چطوری فاصله رو حذف کنم

  • mahdi_boy76

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷

    آقا مشکل حل شد ممنون از شما

  • پوریا

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰

    سلام به همگی
    آقایون منم این مشکل را دارم
    میشه خواهش کنم بگید دقیقا چیکار کنم تا درست شه؟
    یه دنیا ممنونتون میشم :)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.